Şimdi Ara

Sevgilinize Mini Etek giymesine müsade edermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Sevgilinize Mini Etek giymesine müsade edermisiniz?

bu mini etek mi?

Alıntıları Göster
    İstediği kıyafeti giyebilir karışmam. Karışamamda zaten

• Giyemez imkansiz olay.
  • Giymesine izin veririm. Yakin olan kiz arkadaşlarımi abazalar konusunda uyaririm.tabi o abazalari da uyaririm
  • Amacı dışarı değilde bana hoş görünmekse giyebilir
  • Seni beğenip almışım daha kime güzel görünmeye çalışıyorsun diyerek izinvermiceğimi yumuşak bir dille ifade ederim. Ama bana giyinmesinde sıkıntı yok.
  • Forumda amma çok midesi geniş var lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Forumda amma çok midesi geniş var lan
    giysin bende nasiplenirim işte
  • Ne mini eteği. Kara çarşaf ... Yüzü bile gözükmemeli. Elin oğlu yüzüne bakıp fanteziler kuracak. Ayrıca sevgili ne. Evlilik şart. Sevgili hayatı bize ters.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tanga

Ya dostum bence sorun yok ama gercekten etrafta nasil insanlar oldugu malum , sadece uyaririm, cunku alikoyarsam daha cok ugrasacak giymeye, bir sure sonra anlayip o da giymez diye dusunuyorum.... Ben de mezhebi cooooooook genis biri degilim :D

+1. Yalniz bahsi gecen mini etek. Acikcasi etegini giydirmem de mini sort icin izin cikar benden o da istiyorsa giymeyi tabii. Yani onun ayarlamasi yapilir uzunluk kisalik vs. Aramizda ya bu durumlar birde yer/mekana gore degisebilir. Varos bi semtte isimiz dustu (misal. Yanlış anlasilmasin ) tabii ki giydirmem sortunuda ya da istiklal cd sinde falan pek sicak bakmam. Kalabalik ortamlar sıkıntılı olur. Sort icin boyle istisnai durumlar olabilir

• Delikanli adam sevgilisine mini etek giydirmez Gerekirse kendisi giyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: h3llkiv

Sevgilim yok

Ama olsa umrumda bile olmaz, isterse çıplak gezsin.

umrunda bile olmadigi icin sevgilin yok
  • Tatil bölgesinde vs. Giysin sorun yok. Onun dışında giymemesi daha iyi
  • Ya dostum bence sorun yok ama gercekten etrafta nasil insanlar oldugu malum , sadece uyaririm, cunku alikoyarsam daha cok ugrasacak giymeye, bir sure sonra anlayip o da giymez diye dusunuyorum.... Ben de mezhebi cooooooook genis biri degilim :D
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 24 Aralık 2022; 3:0:57 >
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Jartiyerli çorap ve body. Etek değil.

Şayet bir sevgilim olursa nerede ne giyip ne giymeyeceğini bilmeli. Kıyafetine karışmam ama yere, zamana uygun olmalı. Abartmadığı sürece hiç birisine bir şey demem, özellikle bakmam. Ama bu ülkede o fotoğraftaki kadının dizinden aşağısını görse tahrik olacak, kendini kontrol edemeyecek mahlukatlar var. Yazın şort giyince bana bile bakan oluyor da karşı cinse ne kalmış?
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    ANIRARAK BOŞALDIM

filan mı yazmamızı bekliyorsun

kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

ANIRARAK BOŞALDIM

filan mı yazmamızı bekliyorsun

kalktı
    Bana karışmak düşmez.Kendisi giymek istiyorsa giyer istemiyorsa giymez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Ne mini eteği. Kara çarşaf ... Yüzü bile gözükmemeli. Elin oğlu yüzüne bakıp fanteziler kuracak. Ayrıca sevgili ne. Evlilik şart. Sevgili hayatı bize ters.

Mini etek giyilmesine destekleyen medeni(!) kardeşim lütfen kara çarşaf giymek isteyen yobaz(!) kardeşlerimize de saygı duy.
  • Yav sevgilin olan kişi bi zahmet mini etek giymesin. Mini etek giymesinin amacı ne zaten sanki rahat olsun diye giyiyor
  • İngiltere ile Fransa yı bilmiyorum ama abd abaza değil he ? Meksikalılar ve zenciler adamı yerler yer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.