Şimdi Ara

Sevgilinize Mini Etek giymesine müsade edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorum basit. Ben ne olursa, oslun izin vermem hani yobaz biriside değilim ABD, Fransa, İngilterede vs... bu tür kıyafetlerin rahat giyildiği yerlerde yaşasam belki izin veririm çünkü toplum bilinçli ve abaza değil ama Türkiye gibi bir ülkede Mini Etek taraftarı değilim abazalar bol, bol var bizde. Kendi arkadaş çevremden bilirim mini etekli kızların arkasından pis, pis konuşurlar peki siz müsade edermisiniz giydirdiğinizde sevgilinize birisinin laf atmasını risk edermisiniz? Ben sevgilime giydirmiyorum, giyerse ayrılık noktasına kadar getiririm ki zaten bunu bildiği için kılık kıyafetini bile ben istediğim gibi giyer.

• Giysin canım millet bacak görsün herkesin hakkı

(?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiye daha buna hazır değil.

https://eksisozluk.com/bir-turk-kadininin-taciz-gunlugu--4353048?a=nice

giymeyi istiyorsa 'biri sana laf atarsa ne kadar kalabalık olurlarsa olsunlar kavga ederim, içine siniyorsa giy' dersin. hem ilişkinin de turnusolü olur, ne düşündüğü ortaya çıkar
  • Ya dostum bence sorun yok ama gercekten etrafta nasil insanlar oldugu malum , sadece uyaririm, cunku alikoyarsam daha cok ugrasacak giymeye, bir sure sonra anlayip o da giymez diye dusunuyorum.... Ben de mezhebi cooooooook genis biri degilim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane lan ne geçiyor elinize böyle konularla?
    Yok bakirelik önemli mi yok mini etek giyer mi?
    Size ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

türkiye daha buna hazır değil.

https://eksisozluk.com/bir-turk-kadininin-taciz-gunlugu--4353048?a=nice

giymeyi istiyorsa 'biri sana laf atarsa ne kadar kalabalık olurlarsa olsunlar kavga ederim, içine siniyorsa giy' dersin. hem ilişkinin de turnusolü olur, ne düşündüğü ortaya çıkar

Zaten dedim sana birşey olursa asla kendimi affetmem çok acı çekerim dedi bende o zaman giymeyeceksin ucunda ölüm bile olsa, bıçak bile çekseler kavgaya girerim dedim söz orda bitti kılık kıyafetini bile ben nasıl istersem öyle giyinir hatta senin için Tesettür bile takarım felan demişti yani sözümü dinler sevgilim Allah'a şükür.

• Karışmak bana düşmez.

• Giyebilir.

• Giysin canım hangi çağda yaşıyoruz.
  • Sevgilim olacak insan onu giymek istemez zaten

Edit: Giymek istemez yazmışım pardon, giymez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakalsız mümin -- 4 Kasım 2014; 21:10:20 >
  • Ben eldiven takıyorum
  • Tabi ki de istediğini giyebilir. Buna ben karışamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Sanane lan ne geçiyor elinize böyle konularla?
    Size ne la

Yani normali bu zaten içgüdüsel olarak kendini sergiliyor ama tek eşlilikle çeliştiği için tek eşliliğe kafayı takanlar bunu anormal karşılıyor. Bunlar evlenince de aynı şekilde devam ediyor yalnız bu ayrıntı önemli.
  • Sevgilim yok

Ama olsa umrumda bile olmaz, isterse çıplak gezsin.
  • İstediğini giyebilir kendi özgür iradesi

• quote:

Size ne la

Bakirelik önemli değilmi? Elin lavuklarının altına yatan kızdan ne hayır beklersin sizi bilmem bana ters zaten sanane diyemezsin ben burda soru sordum adam gibi cevap ver ayrıca sevgilim dediğim ileride eşim diyeceğim insan giyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Size ne la

Bakirelik önemli değilmi? Elin lavuklarının altına yatan kızdan ne hayır beklersin sizi bilmem bana ters zaten sanane diyemezsin ben burda soru sordum adam gibi cevap ver ayrıca sevgilim dediğim ileride eşim diyeceğim insan giyemez.

Benim için önemli veya değil onun için önemli veya değil Size ne olum insanların düşüncesinden ona göre mi karar vereceksiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Size ne la

Benim için önemli veya değil onun için önemli veya değil Size ne olum insanların düşüncesinden ona göre mi karar vereceksiniz

Ne alakası var soru sordum, maksat zaman geçirmek millet başka kızlar zaten beni ilgilendirmez sevgilim varken ve sözümü mutlaka dinler yani benim için hiçbir sıkıntı yok zaten mini etek giyerse ve bakire olmazsa zaten o kızla işim olmaz.

• ETMEM.

• bu mini etek mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.