Arkadaşlar soru başlıkta sevgilinizi nasıl sahiplenirsiniz.O bundan nasıl mutlu olur?
sahiplenmekten kasıt kıskanmaktır diye düşünüyorum eğer kız arkadaşın söylediyse bunu
Beni hiç sahiplenmiyorsun, sen beni nasıl seviyorsun falan dedi di mi? Kızı sık boğaz etmemek istersin; onu sevmiyor, sahiplenmiyor olursun. Beni niye kıskanmıyorsun diye sorar. Üzgünüm, bu işler böyle. Kıskansan bir türlü, kıskanmasan bir türlü.
neyini sahiplenicem emek vericemki? nede olsa yarın öbürgün ayrılaz boşver takıl anı yaşa yeter evlenmicen ya
Bende aşırı sahiplenme var her konuda galiba biraz fazla oldu , simdi de elimden geldiğince rahat bırakıyorum ne olursa olsun umursamıyorum cünkü bişeyleri arada yapamıyorum ne yapıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Teutonic_
Bende aşırı sahiplenme var her konuda galiba biraz fazla oldu , simdi de elimden geldiğince rahat bırakıyorum ne olursa olsun umursamıyorum cünkü bişeyleri arada yapamıyorum ne yapıyım
Her şeyin dengelisi makbul herhalde ama bu kızları memnun etmek zor sahiplensen suç etmesen suç
quote:
Orijinalden alıntı: changemart
neyini sahiplenicem emek vericemki? nede olsa yarın öbürgün ayrılaz boşver takıl anı yaşa yeter evlenmicen ya
bu kafayla hiç çıkmasan daha iyi değilmiydi? yaz aşkı falan anlarım da böyle sadece harap olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme