Şimdi Ara

Sevgilinizi nasıl sahiplenirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıkta sevgilinizi nasıl sahiplenirsiniz.O bundan nasıl mutlu olur?

• sahiplenmekten kasıt kıskanmaktır diye düşünüyorum eğer kız arkadaşın söylediyse bunu
  • Beni hiç sahiplenmiyorsun, sen beni nasıl seviyorsun falan dedi di mi? Kızı sık boğaz etmemek istersin; onu sevmiyor, sahiplenmiyor olursun. Beni niye kıskanmıyorsun diye sorar. Üzgünüm, bu işler böyle. Kıskansan bir türlü, kıskanmasan bir türlü.
  • neyini sahiplenicem emek vericemki? nede olsa yarın öbürgün ayrılaz boşver takıl anı yaşa yeter evlenmicen ya
  • Bende aşırı sahiplenme var her konuda galiba biraz fazla oldu , simdi de elimden geldiğince rahat bırakıyorum ne olursa olsun umursamıyorum cünkü bişeyleri arada yapamıyorum ne yapıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

Bende aşırı sahiplenme var her konuda galiba biraz fazla oldu , simdi de elimden geldiğince rahat bırakıyorum ne olursa olsun umursamıyorum cünkü bişeyleri arada yapamıyorum ne yapıyım

Her şeyin dengelisi makbul herhalde ama bu kızları memnun etmek zor sahiplensen suç etmesen suç
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

neyini sahiplenicem emek vericemki? nede olsa yarın öbürgün ayrılaz boşver takıl anı yaşa yeter evlenmicen ya

bu kafayla hiç çıkmasan daha iyi değilmiydi? yaz aşkı falan anlarım da böyle sadece harap olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.