Şimdi Ara

Sevgilinizin gecmisi sizi ne kadar ilgilendirir ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

geleneksel 4336. bekaret konusu

Hoşgeldiniz.
  • Hepimiz aynayız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard Rock

Suç işlemişse, garip derneklerle bağlantısı falan varsa uzak dururum.

Cinsellik açısından;
    Eğer evleneceksem kızı iyice tanıyana kadar evlenmem. Arkadaşlarına sorarak önceki sevgililerini öğrenebilirim ve neler yaşadıkları hakkında bilgim olur. Ancak çok sayıda sevgilisi olmuş kızla, bekaretini vermemiş olsa bile evlenmem. Çünkü ruhu kaşardır ve evlendikten sonra nasıl olsa bozuk olduğu için aldatır. Tek tük ve uzun süreli(yıllarla ölçülen) sevgililileri olmuşsa ve gerçekten sevdiği için bekaretini vermişse evlenirim. Çünkü saygı duyulacak kız odur.

+ birmilyon

TANIMAK TANIMAK TANIMAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

vermicekse uğraştırmasında .

• kişisel görüşüme göre cinsellik yaşamadan 25 - 30 yaşlarına gelmiş birisinin hayatı gerçekten boşa geçmiş demektir. filmlerden izleyerek hayat tecrübeniz gelişmez arkadaşlar. insan denen canlının ana görevleri beslenmek ve üremektir. bunlara ket vurursanız yazık edersiniz kendinize. karşı cinsle ilişkisini merhaba merhabadan öteye götürememiş bir insan hayata hazır değildir. benim hayatımdan çok kişi geçti. her birisi bana birşey öğretti. hayata bakış açım değişti. kimine aşık oldum kiminden nefret ettim. her yeni insan yeni bir dünya gibiydi. ben çok şey yaşadığım için birlikte olduğum insandan bekaret beklemem çok saçma olur. zaten benim birisiyle sevgili olmam için aramızda el ele tutuşmaktan çok daha ötesi olması lazım. bu yüzden kızın geçmişi çok abartılı olmadığı sürece sorgulamam. ha unuturmuyum? unutmam ama yüzüne asla vurmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.