Şimdi Ara

Sevgilinizin gecmisi sizi ne kadar ilgilendirir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

hiç ilgilendirmez.

benden sonrasi onemlidir diyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii ilgilendirir. bi şeytandan, melek olmasını ne kadar bekleyebilirsin. haa hepsi de yalan söyle o da ayrı mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakusei

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

hiç ilgilendirmez.

benden sonrasi onemlidir diyorsun yani

aynen öyle.Herkez bakire olup olmaması açısından yorumluyor konuyu yani bir deyişle işine geldiği gibi.Bakire olup olmaması hiç önemli değil.Bir arkadaş çok doğru demiş bakire olupta daha kötü hareket sergiliyen kişiler var bu ülkede.Gerçi ülkemizde bakire olmiyana doğru gözle bakmıyoruz ya orasıda ayrı bir şey tabi.Çok geri kafalı var bu ülkede çok.
  • vermicekse uğraştırmasında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

en özel anlarını başka bir erkekle yaşamış biriyle gelecek planı yapmam.

Katiliyorum.
  • sizin gibi sığ bir düşünceli olan insanlar görmedim . yozgatta mı yetiştiniz acaba biraz avrupayı örnek alın sex her iki insanında ihtiyacıdır . sizin peynir diye tabir ettiğiniz onlar değil sevgilisi varken başka bir erkekle yatmasıdır.maalesef sizin gibi düşünceli insanlar türk kızlarına mahkumdur . onlar bakiredir ama bir bilseniz neler yaşamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsRussia1

sizin gibi sığ bir düşünceli olan insanlar görmedim . yozgatta mı yetiştiniz acaba biraz avrupayı örnek alın sex her iki insanında ihtiyacıdır . sizin peynir diye tabir ettiğiniz onlar değil sevgilisi varken başka bir erkekle yatmasıdır.maalesef sizin gibi düşünceli insanlar türk kızlarına mahkumdur . onlar bakiredir ama bir bilseniz neler yaşamıştır

Saçmalıyorsun. Her iki taraf da ilk olmalı. Evlenmeden özel şeyler yaşanılmamalı.
    Ayrıca hiçbir zaman genelleme yapma.

Ayrıca @TragedyDH son noktayı koymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

sizin gibi sığ bir düşünceli olan insanlar görmedim . yozgatta mı yetiştiniz acaba biraz avrupayı örnek alın sex her iki insanında ihtiyacıdır . sizin peynir diye tabir ettiğiniz onlar değil sevgilisi varken başka bir erkekle yatmasıdır.maalesef sizin gibi düşünceli insanlar türk kızlarına mahkumdur . onlar bakiredir ama bir bilseniz neler yaşamıştır

Saçmalıyorsun. Her iki taraf da ilk olmalı. Evlenmeden özel şeyler yaşanılmamalı.

senin gibi zihniyetli olan insanların cinsel arzusu bastırılmış heran tecavüz edebilme potansiyeli olan zorla evlendirilen veya çağdışı kalmış görücü usulu evlenme yaşayan insanlardır . lütfen çağdaş olun
  • quote:

quote:

quote:

senin gibi zihniyetli olan insanların cinsel arzusu bastırılmış heran tecavüz edebilme potansiyeli olan zorla evlendirilen veya çağdışı kalmış görücü usulu evlenme yaşayan insanlardır . lütfen çağdaş olun

Konu dışındada şu anki çağla birlikte yaşayan bir insan daha buldumya, ölsemde gam yemem artık bravo dostum
  • Eger evlilik düşünülürse geçmiş önemli sıradan bir sevgili olacaksa salla gitsin oda biter zaten yakında....
  • quote:

quote:

quote:

Noktayı koymuş
    Katılıyorum sana hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 11 Kasım 2011; 9:46:26 >
  • o senin icin ilk ise , sen onun icin ilk degilsen bazı duyguları ilk defa yasıyorsan o yasamıs biliyorsa(ya da tam tersi) , ilişki cok orantısız devam eder birbirinize ayak uydurmassınız cok uzun sürmez .
  • Delik deşik olsun sorun değil benleyken mutlu etsinde gerisi önemli değil ben kendi mutluluğuma bakarım anası babası değilimn banane geçmişten
  • geçmiş geleceği inşaa eder aga umursarım

sadece cinsel boyutuyla değil ahlaki kültürel ailevi yapısı vss

bi ömrü beraber yaşayacağım insanın geçmişi tabiki beni alakadar eder

aksini söyleyen ya olayın ciddiyetini kavrayamıyordur yada eli şeyinde gezen toy bi bebedir

ciddi ilişkiler ciddiyet ister

o kadarrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 11 Kasım 2011; 10:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

geçmiş geleceği inşaa eder aga umursarım

aksini söyleyen ya olayın ciddiyetini kavrayamıyordur yada toy bi bebedir eli çükünde

o kadarrr

iyide ne bilecen daha önce oral yapmadığını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

geçmiş geleceği inşaa eder aga umursarım

aksini söyleyen ya olayın ciddiyetini kavrayamıyordur yada toy bi bebedir eli çükünde

o kadarrr

Evleneceğin kızı tanıyıp güvenmen lazım. Eğer böyle bir şüphen varsa zaten hiçbir zaman aklın rahat olmaz...

quote:

quote:

quote:

1.si cinsel arzularım kimse tarafından değil, kendi iradem tarafından evleneceğim güne kadar basık kalacaktır.
    2.si tecavüzcü tipim de potansiyel arzularım da yok. Öncelikle ben nefsine hakim bir insanım.
    3.sü kimsenin beni zorla evlendirdiği falan da yok. Bir ilişkim var ve tüm özel anlarımı şimdiden o kızla yaşamak istemiyorum. Yarın öbür gün ayrılırsak hem benim eşim olacak kişiye, hem de şimdiki kızın eşi olacak kişiye ihanet etmiş sayılırız, ayrılık olmasa, evlensek bile, evliliğimizde yaşamamız gereken şeyler olacaktır, onları şimdiden yaşamaya gerek yok.
    4.sü görücü usulü de evlendirilmiyoruz. 3. söylediğimden bunu anlarsın herhalde.
    5.si de senin bahsettiğin şey, çağdaşlık değildir. Çirkinliğin ta kendisidir. Avrupa'yı gerektiği kadar örnek alırım ben. Avrupa kültüründense sadece ilmini alırım. Sex ihtiyaçmış... Sex senin arzularından başka bir şey değildir. Sen gidip bir başkasının kızıyla, kardeşiyle birlikte olacaksın, neymiş? İhtiyaç... Sevgilisi varken başka bir erkekle yatma olayına da aldatma denir. Eğer bir kızda veya erkekte akıl var ise, "seninle evlenecem" dediği kişiyle kesin evlenip evlenemeyeceğini bilmediğinden, kendini hemen ona teslim etmemesi gerektiğini bilir. Bunu bile bile birlikte oluyorsa bu eşi olacak kişiye ihanettir.
    Ayrıca ben ırkçı değilim, evleneceğim kız bir Kürt, ama sen kim oluyorsun ki Türk kızlarına laf atıyorsun? Nasıl bir insansın ki genelleme yapıyorsun? Sen nerelisin arkadaşım? Annen kardeşin nereli senin? Ne hakla burada benim ülkemdeki insanların ailesine çirkin bir genelleme ile laf atıyorsun?
    Senin Avrupa Avrupa dediğin şey kendi kültüründe boğulan bir ülkedir. Nüfusunu evlilikten çok boşanma yaşıyor. Çocuklar ortalıklarda kalıyor. Senin Avrupa dediğin şey her hazzı günüyle yaşıyor. Gününü yaşayan, sexi ihtiyaçtan ibaret gören bir cins var, o da hayvanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 11 Kasım 2011; 10:06:05 >
  • quote:

Ama turkiyede boyle degil.turkiyede evlenmeden iliskiye girmek cok kotu karsilanir ve butun kizlarda bunun farkinda..bunu bile bile yapanlar iste "kotu kiz" olur..turkiyedede herkes evlenmeden once iliskiye girse ve bu normal karsilanan bisey olsa tabiki kimse icin sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

abi bakın olayı bu kadar basite indirgememek lazım

yahu zaten bekaretini muhafaza derdinde olan bilinçli kız oraldan da uzak durur (takva sahibi ise )

istisnai olumsuz örnekler üzerinde kanaat geliştiremeyiz

ha zoraki çevre baskısı ile dikkat etmeye (sureta) çalışan kızdan zaten hayır gelmez fırsatını buldumu anında görüntü

işte bu nedenle olaya çok boyutlu bakmak lazım aile terbiye ahlaki örfi yaşam eğitim gibi

• aRKADAŞLAR neden kendinize itiraf etmiyorsunuz hiçbişeyi türkiye çok baskı altında kaln bi ülke rusyada her kızın geçmişini bilirsin kız sana anlatır ama türkiyede anlatmaz bu ülkede gözünü kulağını kapatacan arkadaşım ben bunu göze aldım evleneceğim kız bekaret dışında herşeyi yapmış olablir bunu göze alıyorum sizde göze alın ama şunu bilin yabancı bi kız sana kaç erkekle yattığını söyler türkiyede kimse söylemez bunuda bilin ve göze alın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.