Şimdi Ara

Sevgilinizin kısa şort ve etek giymesi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
3
Favori
27.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: winchester

quote:

hayir,birsey olmaz,rahatsiz olmam diyen arkadaslar sevgilinizin o tarz giyinmesi sizi rahatsiz etmiyorsa erkeklerin kiz arkadasiniz oyle giyindi diye bakip laf atmasi sarkmasi onu degisik fantazilerine alet etmeside sizi rahatsiz etmez herhalde ;)
    edit: dh'ye yalan söylüyorsunuz kendinize söylemeyin bari,sevgilisinin öyle giyinmesini istemeyenler gercek delikanlidir bence digerleri fosss....

Sakın genelleme yapma. Bu memlekette peçeliyede sarkan, fantezi kuran apaçide çok. Sevgilisinin etek uzunluğuna karışıp elalemin bacısına fantezi yapan delikanlıda çok(!) Bilmem anlatabildim mi? Delikanlılık etek boyuyla ölçülüyorsa bence kendinizi gözden geçirin

hayat tecrüben ve sevgilin olsaydi boyle demezdin ergen kardesim ;)

Alıntıları Göster
    bana koymaz ısterse cıplak dolassın ayaklarını bence gecelım
    bu dusunce tarzı bence kıza laf gecırememenın kulpu olarak degerlendırılebılır
    ben acıkcası yemem bunu

-----------------
    konu baslıgına gelırsek
    olsada gıyse

• quote:

quote:

quote:

hayir,birsey olmaz,rahatsiz olmam diyen arkadaslar sevgilinizin o tarz giyinmesi sizi rahatsiz etmiyorsa erkeklerin kiz arkadasiniz oyle giyindi diye bakip laf atmasi sarkmasi onu degisik fantazilerine alet etmeside sizi rahatsiz etmez herhalde ;)
    edit: dh'ye yalan söylüyorsunuz kendinize söylemeyin bari,sevgilisinin öyle giyinmesini istemeyenler gercek delikanlidir bence digerleri fosss....

Sakın genelleme yapma. Bu memlekette peçeliyede sarkan, fantezi kuran apaçide çok. Sevgilisinin etek uzunluğuna karışıp elalemin bacısına fantezi yapan delikanlıda çok(!) Bilmem anlatabildim mi? Delikanlılık etek boyuyla ölçülüyorsa bence kendinizi gözden geçirin

hayat tecrüben ve sevgilin olsaydi boyle demezdin ergen kardesim ;)

profilime bakmaya tenezül etseydin böyle yazmazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Bu tip şeylerde bazı kızlar çok anlayışlı olabiliyor, sen söylemeden anlayabiliyor hatta, yıllar önce olan bir sevgilim kendisi dile getirmişti bu konuyo, etek giymemden rahatsız olurmusun diye o zamanlar pekde umurumda değildi tabi niye rahatsız oliyim senin giyiminden demiştim. Şuan uzun bir birliktelik yaşadığım bir şahıs var, kaç yıldır onu etek giyme dedim, burası yazlık herkes giyiyor dedi. İstanbul a geldik yine giymiş. Niye giydin ? külotlu çorap var bi yerim görünmüyo. Kısa şort ta giyiyor tabi giymemezlik yaparmı, hatta yetmez kısa şortunda yırtık lısını alıcakki daha rahat hissetsin kendini. Açıklaması tabi yine altımda çorap var Serdar!. Sütyen giyer yada giymek için giyer. Nasıl sütyense, söyleyincede hepsi böyle napim yok başka der. Ama gidip başka herşeye para verir sütyene gelince pahalı der. Baktım olacak gibi değil artık hiç umursa Serdar boşver dedim. O sevgilim zamanında abaza bir ortamım yoktu pek o yüzden umursamıyordum ama zamanla ortamdan ortama tanıdığın insanlar artınca bazı şeyleri görünce anlıyorsun. Yani kız kusursuz giyinse pantolunun arkasından külodunun şeridi belli oluyorsa ona bakıyorlar. Bu kadar abazalar var. Abazalıkta Türkiye de bence sınır yok, her türlüsü bakıyo gerçekten, evlisi apaçisi emo su aptalı masum görüneni arkadaş görüneni hepsi ama hepsi bakıyor. Herkes demiyorum yanlış anlaşılmasında her kesimden bakıyolar demek istiyorum. Arkadaşı dediği çocuk götüne bakarken resim çekiliyor, bunu facebook a koyuyolar görüyorum. Söylediğimde hatıra Serdar keşke onun gibi olabilsen cevabı alıyorum. Allah belamı versede kurtulsam diyorum bazen. Sözde sınıf arkadaşları oturmuş muhabbet ediyorlar kız kalkıp gidince arkasından direk orası burası konuşulmaya başlanıyo. Bu özellikle ünide tavan yapmış durumda, lisede bir nebze ünide tavan. Kızlar podyuma çıkan seçmece manken erkeklerde onları süzüp yorum yapan salyalarını akıtan şahıslar. Erkek işte eve gidince ne yapıcak masturbasyon çekerken gördüklerini getircek aklına ne yapıcak başka ? Meleklerimi düşünücek. Bunlar için en ufak şey yetiyor yani bakmaları için. Ama bunu anlamakta inatla direnen biri var şuan, önceki arkadaşımı düşününce vay be ne düşünceli kızmış dememek mümkün değil. Benim rahatsız olduğumun çokta iyi farkında ama rahatını bozmuyor. Birde topuklu merakı var, okulunda sene sonu , son gün yani o gün gelmeyeceğimi söyledim, topuklu giymiş elbisesini giymiş. Ben geldim dedim gittik arkadaşıyla üçlü şekilde oturduk bi yere. Orda çok net gördüm arkadaşı elbiseninin açıldığı fark edip o uyardı göz işaretiyle. Ben utandım orda çünkü hep böyle bir kız işte, dikkat etmiyor hiçbir zaman. Dikkat demek boş olduğunda oranı buranı düzeltmek değil her şart altından kontrollu olmaktır.
    Bu konuda çok doluyum aslında konuya girmem patlamama neden oldu, şuan zaten beynimde birçok şey bitmiş durumda, bunca zamandır katlandım herşeye, bir kere olsun sözümü dinlemedi, bir kere olsun benim için adam gibi bir adım bile atamadı. Birkez olsun gerçekten beni mutlu edecek şeylerin üstüne gitmedi.
    Ne zaman birşeyi dile getirsem ailesi annesiymiş babasıymış onlar bahane oldu, sevseydi biraz adam akıllı çıkar konuşturmazdı karşısında kimseyi ama yok işte.
    Sorcak olursanız şuan devam eden bir ilişkiden bahsediyorum, ama onun tarafından. Benim için bir parıltı olması için bile çok çok büyük birşeyler yapacak ki ancak o zaman düşüncem değişsin oda 5 6 yıldır olmadı bu saatten sonrada olmaz. Şimdi bir kız bulmalıyım yeni benden uzaklaşsın, laftan anlamıyo çünkü.

Yani özetlersem sorunu senin demenle olacak birşey değil bunlar bence. Olay şahıs ta biter. Gerisi yalan.

• quote:

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Herkesin bir özeli olması gerekir.Hangi erkek güzel bir bacak gördüğünde bakmıyor?Hanginizin diz üstü bölgeler dikkatinizi çekmiyor?Benim sevgilime böyle bakılmasını ben kaldıramam.Kaldıran olabilir.Herkesin görüşü farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS
    Herkesin bir özeli olması gerekir.Hangi erkek güzel bir bacak gördüğünde bakmıyor?Hanginizin diz üstü bölgeler dikkatinizi çekmiyor?Benim sevgilime böyle bakılmasını ben kaldıramam.Kaldıran olabilir.Herkesin görüşü farklı.

bende kaldiramam acikcasi abaza birinin icine duse duse sevgilime kiz kardesime anneme bakmasini insan fark ettimi delirir yaw,ama aramizda midesiz ve genis insan cok onlar icin normal yani bu durum :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Problem olmaz benim için çünkü sevdiğim insanı en iyi şekilde görmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kimse abazalık edip, aç hayvanlar gibi etrafına bakmazsa. Kimse kimsenin sevgilisine bakmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

yasaklamak kelimesi yanlış aslında burada. hiç bir insana sevgiliniz dahi olsa sana bunu yasaklıyorum demeye hakkınız yok bence. benim düşüncem ve uyguladığım şey şu her iki tarafta birbirinin ricasına saygı göstermeli. evet doğru ben rahatsız oluyorum sevgilimin çok kısa etek giymesinden yada şort giymesinden. ona diyorum rahatsız oluyorum ben, lütfen biraz anlayış göster diye. sonuçta beni rahatsız eden bişeye o da saygı duyar ve duymalı. aynı şekilde onunda bende rahatsızlık duyduğu başka şeyler olunca söylüyor ve saygı duyuyorum. çok şükür ki o da benim düşüncelerime ve rahatsızlık duyduğum şeylere saygı duyuyor ve anlaşıyoruz böylece. bence sizde sevgilinizi bi hayvan gibi görmeyin, sana bunu yasaklıyorum demek yerine adam gibi açıklayın rahatsızlık duyduğunuzu o zaman emin olun ki o zaten giymeyecektir uygun davranacaktır, tabi sizi gerçekten seviyosa.

konudaki şüphesiz en iyi düşünce şekli bu koca bi +1 atıyorum

• quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 19 Kasım 2010; 15:55:32 >

• quote:

quote:

bende kaldiramam acikcasi abaza birinin icine duse duse sevgilime kiz kardesime anneme bakmasini insan fark ettimi delirir yaw,ama aramizda midesiz ve genis insan cok onlar icin normal yani bu durum :)

Alıntıları Göster
    Sevgilim olsunda.

• yarbayıma +5000

quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kattiyen giydirmem o hiçbiseyden rahatsız olmayan arkadasınkide epeyyyyyyy genişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

Kattiyen giydirmem o hiçbiseyden rahatsız olmayan arkadasınkide epeyyyyyyy genişmiş

Alıntıları Göster
    Bana ters...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Bana ters...

Alıntıları Göster
    genelde insanlar yasadıklara yere, sosyal cevreye gore giyinmeli. muhafazakar ve tutucu yerlerde genelde kısa etek giyen veya giydiren, sevgili, anne, baba, kardes gormedim.

buyuk sehirlerde ise kızlar biraz daha rahat haliyle.

insanların yasadı cevre, büyüme kosulları ve aile yapısı onemli.

eger sen kız arkadasınla tanıstıgında kısa giyiniyor ama bir sey olmaz deyip de ilişkişye baslarsan sonradan degiştirmeye calısma. ilk gordugun gibi kabul etmek biraz daha mantıklı.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Giyemezz. Giyerse kapıyı gösteririm..

• :)) 25 yasindayim turizmin icindeyim modellik yaptigim yillarda bile birlikte defileye ciktigim model bayanlarla dekolte giydikleri zaman cikmaya utanirdim ne bileyim anne babalar abazalar baksin laf atsin ahlaksiz fantazilerine alet olsun diye buyutmemislerdir herhalde kiz cocuklarini..sen sevgilinin o tarz giyinmesine müsade ediyorsan o zaman kiz kardesine ve olursa kiz cocugunada müsade et ve giydir cunku bu senin yasam bicimin ahlak anlayisi aile yapisi sifir olan bir yasam anlayisi,bana ters arkadas kim ne yaparsa yapsin ama ben kadinimin dekolte ve mini etek giymesine acik giyinmesine karsiyim isterseniz gülün fark etmez adimda ne olursa olsun cunku is it my life style guys ;)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben evliyim. Eşimin ne giydiğine, nasıl giyineceğine karışmam zira yetişkin birisi zaten ne giyeceğine kendisi karar verir.
    Çok mini değil ama ister kısa etek giyer, ister kot pantalon , ister askılı bluz.

Bu tür şeylerde hassas olan kişiler zaten sevgilisinin, eşinin vs. giyim tarzını bilir. Yani bunlar birden sakızdan çıkmıyorlar. Kafasına uymayan bir giyim tarzı varsa zaten o angajmanlara girmezler.

• quote:

:)) 25 yasindayim turizmin icindeyim modellik yaptigim yillarda bile birlikte defileye ciktigim model bayanlarla dekolte giydikleri zaman cikmaya utanirdim ne bileyim anne babalar abazalar baksin laf atsin ahlaksiz fantazilerine alet olsun diye buyutmemislerdir herhalde kiz cocuklarini..sen sevgilinin o tarz giyinmesine müsade ediyorsan o zaman kiz kardesine ve olursa kiz cocugunada müsade et ve giydir cunku bu senin yasam bicimin ahlak anlayisi aile yapisi sifir olan bir yasam anlayisi,bana ters arkadas kim ne yaparsa yapsin ama ben kadinimin dekolte ve mini etek giymesine acik giyinmesine karsiyim isterseniz gülün fark etmez adimda ne olursa olsun cunku is it my life style guys ;)
    abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..
    işin kısası yakışırsa giysin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn7
    abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..
    işin kısası yakışırsa giysin..

genisler kervanina biri daha katildi hayirli ugurlu olsun ben yatar yorgunum siz tartisin yarin havadisleri okurum hade bakem cocuklar iyi geceler :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.