Şimdi Ara

Sevgilinizin kısa şort ve etek giymesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
27.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilinizin dekolte kıyafetler, kısa şortlar veya mini etekler giymesi sizi rahatsız eder mi?

• yasakladım hepsini.
  • Hayır , Ancak bunun insanları rahatsız etmesi , kendi alt düzey ruhlarını bunun üzerinden tatmin etmeleri , baskınlık ile üstünlük sağlamaları beni rahatsız eder.
    Bir insanla arkadaş olurken , onun huylarını bilir , buna bağlı olarak arkadaşlığının temellerini atarsın. Fakat huyları hoşuna gitmeyen biriyle arkadaşlık kurmak , ancak sonrasında bu huylardan rahatsızlık duymak , içten pazarlıklı ve hastalıklı bir düşünce sistemidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 18 Kasım 2010; 13:38:54 >
  • hangi ortamda giydiğine bağlı
  • nerde nasıl giyinileneceğini biliyorsa problem olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 18 Kasım 2010; 13:39:02 >
  • Ortamına göre.Bizim buralarda herkes giydiği için (3 kişiden mutlaka 2 tanesi mini giyiyor) alıştık biz.Ama sevgilimi o kıyafetlerle sincana yollamazdım mesela.
  • Erkekden önce giyen bayan rahatsızlık duyuyor zaten. Eli belinde oturup kalkerken çantasını elini siper ediyor, eteğini çekiştirenler dahi var. Bunların yerine rahat edebilecegi kıyafetler giyinse olmazmı yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsterse çıplak dolaşsın yine rahatsız olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

İsterse çıplak dolaşsın yine rahatsız olmam.

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?

Hayır.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır.

İlginç bi düşünce. :)

Sebebi nedir acaba?
  • hepsini yasakladım. etek giymesine bile izin vermiyorum etrafımdaki abaza insanların sapkın düşüncelerini duyunca yaptığım hareketin Türkiye şartlarına göre normal olduğunu düşünüyorum. yobaz demek serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 18 Kasım 2010; 16:06:42 >
  • yalnız takılıyor arkadaş herhalde.
  • Yerine göre giyiyor ve bu benim için hiç sorun teşkil etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

hepsini yasakladım. etek giymesine bile izin vermiyorum etrafımdaki abaza insanların sapkın düşüncelerini duyunca yaptığım hareketin Türkiye şartlarına göre normal olduğunu düşünüyorum. yobaz demek serbest

+1903
  • yasaklamak kelimesi yanlış aslında burada. hiç bir insana sevgiliniz dahi olsa sana bunu yasaklıyorum demeye hakkınız yok bence. benim düşüncem ve uyguladığım şey şu her iki tarafta birbirinin ricasına saygı göstermeli. evet doğru ben rahatsız oluyorum sevgilimin çok kısa etek giymesinden yada şort giymesinden. ona diyorum rahatsız oluyorum ben, lütfen biraz anlayış göster diye. sonuçta beni rahatsız eden bişeye o da saygı duyar ve duymalı. aynı şekilde onunda bende rahatsızlık duyduğu başka şeyler olunca söylüyor ve saygı duyuyorum. çok şükür ki o da benim düşüncelerime ve rahatsızlık duyduğum şeylere saygı duyuyor ve anlaşıyoruz böylece. bence sizde sevgilinizi bi hayvan gibi görmeyin, sana bunu yasaklıyorum demek yerine adam gibi açıklayın rahatsızlık duyduğunuzu o zaman emin olun ki o zaten giymeyecektir uygun davranacaktır, tabi sizi gerçekten seviyosa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Sebebi nedir acaba?

Onların öyle demesi bana bir şey kaybettirmiyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

hepsini yasakladım. etek giymesine bile izin vermiyorum etrafımdaki abaza insanların sapkın düşüncelerini duyunca yaptığım hareketin Türkiye şartlarına göre normal olduğunu düşünüyorum. yobaz demek serbest

+1903

aynı fikirdeyim

başkalarının bakıp osbir e malzeme etmesinden rahatsız olmayanların " üst düzey ruhlara sahip olmaları " nı da saygıyla karşılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Sebebi nedir acaba?

Daha önce hiç sevgilisi olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

hangi ortamda giydiğine bağlı

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.