Şimdi Ara

sevgilinizin numarasını ne dıye kaydettınız?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patron.(Sevgilim yok ama olsa böyle kaydederdim.)
  • Genelde isimlerini yazarım. Aşkım Cicim yazılmasından hoşlanmıyorum.
  • Bidenem
  • Hagi
  • Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD diye kaydettim.
  • tektanem. di :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slang_1903

quote:

Orijinalden alıntı: deniz şortu

ÇÜKÜMÜN KANKASI

bu kadar onurlandırmana gerek yoktu

• Bebişimmm diye kayıtlıydı ama artık ismiyle kayıtlı..
  • Gerizekâlı
  • KİLİMCİ sorduklarındada kim kim diye kilimci diyordum:)
  • Minnak Davşan
  • DIRDIR diye kaydettim hiç valla karı dırdırı gibisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslo8468 -- 22 Ağustos 2010; 18:31:16 >
  • kaymakam diyede kayıt edebilirsin bak
  • evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Orijinalden alıntı: Geisuntheist

hüseyin

bizimkiler bilmiyorda öğrenmesinler diye

öğrenirlerse durum daha vahim olur.

Asıl öğrenmezlerse daha kötü olur.Bu çocuğun hiç mi sevgilisi yok diye kendi kendine düşünürler.Sonra da sana Gay muamelesi yaparlar

Oradaki ince şakayı anlayamadın.Tebrik ediyorum seni nP4BlacK0uT

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD diye kaydettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthas

evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

Kaçın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SouL_

quote:

evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

Kaçın beyler

ŞOK ŞOK ŞOK :)
    FORUMDA GERGİN ANLAR...!

• quote:

Orijinalden alıntı: _SouL_

quote:

Kaçın beyler

oha adam dellendi yerimdeyim

• ahmet diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.