Şimdi Ara

Sevgilisi ile yeni ayrılan gelin dertleşelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani ne biliyormusunuz 21 yildir kalbinizi kimseye açmıyorsunuz belirli sebeblerden dolayı sevemiyorsunuz aşık olamiyorsunuz 21 yildir böyle devam ediyor ama günün birinde karşınıza öyle biri çıkıyorki zorla kalbinin kapılarını açıyor abi resmen aşık etti beni kendine ee noldu yok şimdi bene terk etti benden nefret ediyormus 2 gün öncesine kadar beni yatalak olsam bile sevecek kız 2 gün sonra benden nefret edip beni sevmedini sölüyor hayatimda hiç hissetmedim duygulari tattim abi acı üzüntü ağlama bunlaarlan baş başa bıraktı beni.En kötüsü günün birinde onunlan birlikte kurduğunuz haylleri ilerde gidip başkası ile gerçekleştirmesini düşünmek çok koyuyor.Garip Zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosmang -- 6 Ekim 2014; 4:30:23 >
  • valla dostum kendini böyle kandırma o kadar mutlu olur ki sen bile şaşırırsın

SEN
    En güzel günlerimin
    üç mel'un adamı var:
    Ben sokakta rastlasam bile tanımayım diye
    en güzel günlerimin bu üç mel'un adamını
    yer yer tırnaklarımla kazıdım
    hatıralarımın camını..
    En güzel günlerimin
    üç mel'un adamı var:
    Biri sensin,
    biri o,
    biri ötekisi..
    Düşmanımdır ikisi..
    Sana gelince...
    Yazıyorsun..
    Okuyorum..
    Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa,
    insanın
    bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum..
    Ne yazık!..
    Ne kadar
    beraber geçmiş günlerimiz var;
    senin
    ve benim
    en güzel günlerimiz..
    Kalbimin kanıyla götüreceğim
    ebediyete
    ben o günleri..
    Sana gelince, sen o günleri -
    kendi oğluyla yatan,
    kızlarının körpe etini satan
    bir ana gibi satıyorsun!.
    Satıyorsun:
    günde on kaat,
    bir çift rugan pabuç,
    sıcak bir döşek
    ve üç yüz papellik rahat
    için...
    En güzel günlerimin
    üç mel'un adamı var:
    Biri sensin,
    Biri o,
    biri ötekisi...
    Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
    Sana gelince...
    Ne ben Sezarım,
    Ne de sen Brütüssün...
    Ne ben sana kızarım
    ne de zatın zahmet edip bana küssün..
    Artık seninle biz,
    düşman bile değiliz..,

N.Hikmet - 1933

• AJFA kullanıcısına yanıt
    Cidden tam olarak derttaşımsın benimde aynı araya mesafe girince telefondan yürümüyor ilişki ,benimde bir sürü konum vardı ama şu bir gerçek ki erkek daha mücadeleci daha sahiplenen taraf ben son ana kadar onun hakkında milyon tane şikayetim olmasına rağmen vaz geçmeyi düşünmedim ama ne yazık ki kızlar böyle deği
  • Aman tanrım benim sevgilimde bir hafta öncesine kadar seni asla bırakmam sen hep benimsin falan bu kızlar topluca aynı yalanları söylüyor heralde hani takımın başkanı hocanın arkasındayız der sonra da kovar ya aynı mantık heralde
  • En Son 3 ay süren bir ilişkim oldu. Kız benim duygu ve düşüncelerime hiç önem vermiyordu. Beni düşünmeyen sadece kendini düşünen bir kız için 3 ayımı ziyan ettim resmen. Ayrılık konuşması yaparken zerre kadar üzülmedim hatta rahatladım. Bide kızın o yalancı gözyaşları yokmu sinir etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

10 aylık ilişkim 2 gün önce bitti. Sebebi neydi?

Uzak mesafe. Kahrolsun bazı şeyler.

Konulara bakınca gülüyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_97328994/f_//tm.htm#97328994
    http://forum.donanimhaber.com/m_96453460/f_//tm.htm#96453460
    http://forum.donanimhaber.com/m_95503906/f_//tm.htm#95503906

Üzülmüyorum niyeyse, bana göre değildi sanki.

Geçmiş olsun dostum. Hatırlıyorum senin konuları

• 3.kisi olabilir

• Ben de dertliyim aslında ama, sevgili derdi değil benimki. Yazsam, okumaya üşenirsiniz...
  • ne çok dertli var la

bu kızların alayımı böle ya hiçmi doğru düzgün kız kalmadı bulunmadık bursa kumaşımı bu kızlar ya
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Valla dostum ben usenmem zevkle de okurum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İnş.hepsi boyle değildir ama artik sanki kizlar evlenip çoluk çocuğa karışma hayallerinde degiller .Kafama goresini buldugumda falza uzatmadan düğün nisan yapmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

Valla dostum ben usenmem zevkle de okurum

Anlatmak da pek çözüm olmuyor ki İstersen özelden anlatırım aslında.
  • acıyorum size arkadaşlar umursamayın şu kızları. ben 2 yıl umursadım kendimi yedim bitirdim en sonunda kız sevgiliyi buldu gitti . o senin için ölürüm evlencez falan filan boş laf. yemeyin bunları. seven bırakmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

acıyorum size arkadaşlar umursamayın şu kızları. ben 2 yıl umursadım kendimi yedim bitirdim en sonunda kız sevgiliyi buldu gitti . o senin için ölürüm evlencez falan filan boş laf. yemeyin bunları. seven bırakmaz zaten.

Dun gece bir suru mesajlastik sonuc yine ayni arkadaş madem birakacaksin arama sorma süreç kolayca bitsin 2miz içinde bu kızlar bize işkence etmeyi seviyor

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Dostum özel genel fark etmez okurum yani sadece biraz rahatlatır anlatmak yoksa sihirli deynegim yok olsa kendim de kullanirdim :)

• Sınav yılımda 8 ay boyunca beraber olduğum kız 4.5 ay önce benden ayrıldı. Daha dün zırlıyordum lan ben. Zalımsınız kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

Dostum özel genel fark etmez okurum yani sadece biraz rahatlatır anlatmak yoksa sihirli deynegim yok olsa kendim de kullanirdim :)

Rahatlatması kısmı doğru Bakalım akşam yazarım olmazsa uzun uzadıya
  • 7,5 aylik iliskim bitti.Bi zamanlar boyle olucagi aklimin ucundaan bile gecmezdi,ama oluyo iste.İleride sadece gulunup gecilicek acilar olucak.Geceeeer zamanla neler gecmiyo ki hocam takmayin ya,hele de bi kiz icin icmek nedir yapmayin

• İlişkilerde herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar, körü körüne kaptırmayın
  • By Salus kullanıcısına yanıt
    Aslinda ihtiyatlı olmakta fayda olsada ihtiyatlı olmak da ilişkiden alınan hazzı zevki azaltir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.