Şimdi Ara

Sevgilisinden Ayrılmak İsteyenlere Özel Metin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilinizden ayrılmak istiyor ancak söze nasıl başlayacağını bilmiyorsanız tam size göre.

>>Sebepleri merak ettiğini biliyorum ancak ilişkimizin varacağı nihai sonuç için sarf ettiğim gayret ve eylemlerin artık bittiğini, sana daha iç açıcı hatta aydınlatıcı bir cevap verecek durumda olmadığımı bildirmekten samimi olarak üzüntü duyuyorum.

>>Duygulardan ziyade mantık çerçevesinde hareket etmek istiyorum.

>>İlişkimizin senin umduğun boyuta ulaşamamasının altında yatan sebeplerimi veya haklı gerekçelerimi açıklamaya zorlamayacağını, ortaya çıkan fiili durumu kabullenmeye yönelik hareket ettiğin takdirde onurlu bir davranış sergilemiş olacağını belirtmek istiyorum.

>>Beni; asil, medeni, modern, kültürlü insanlar gibi anlayışla karşılayacağından zerre kadar şüphem yok. Esasında sana ve senin seviyene yakışan erdemli hareket, ayrılığı kolayca kabullenmen olacaktır.

>>Duygularımı devre dışı bırakarak mantığım ile aldığım bu kararın ikimiz için de en hayırlısı olacağını zamanla sen de anlayacaksın.

>>Kal sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam beğendim

• Hocam mantıklı bir yazı ama bunu anlayacak kız kitlesi çok düşük.

• Hocam bunları dersen kız bir daha aşık olur

• Sanırsın resmi evrak telden söylemeye karsiyim yuzyuze soyleyin.

• Bu mesaja alacaginiz cevap 'Allah belani versin'den ne eksik ne de fazla olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya, ingiltere kraliçesini falan mı terk ediyorsun? Altı üstü kezban işte.Al karşına anlayabileceği bir dilde konuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ONU İSTEMİYOMUŞ GİBİ KONUSMAYIN SAKIN İYİCE BAĞLANIR
  • Altına bide mavi renk kalemle imza attınmı tamamdır kardeş resmi belge gibi oldu bu ya böyle ayrılmayın yüzyüze aylarca veya yıllarca gezip aynı duyguları beslediğin insanın karşısında son günde çıkmaya cesaretin olsun.

• Efsane olmuş kardeşim . Copy alıyorum . Lazım olur

• İş bu evrak tek nüsha hazırlanmış olup taraflar tarafından ..../..../201.. tarihinde saat ..../.... de imzalanmıştır.
  • Çok güzel metin ama bil bakalım ne eksik

• Sıkıldım, yapamıyorum olmuyo, ara verelim. Kızların cümlelerini onlara kullanın abi kasmayın bu kadar. Adam konu açıyo kızdan nasıl ayrılırım nasıl kurtulurum. Abicim sen ayrılmak istemiyosunki itiraf et yani.Kız yedeği ayarlamış iki kelime söylüyo basıyo gidiyo. Erkekler de ya kızı üzmeden kırmadan nasıl ayrılırım. Hadi ordan hiç samimi değil yokluk var çünkü ayrılmak yemiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu şekil ayrılmıştım tavsiye ederim

Sevgilisinden Ayrılmak İsteyenlere Özel Metin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.