Şimdi Ara

Kız Her gün Buluşmak İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an çalışmıyorum. işten çıkartmışlardı ama kıza söylemedim. hergün buluşmak istiyor tabi para dayanmıyor. neyse bugün yorgunum eve gitcem dedim. trip yaptı. kız arkadaşını aramış işi varmış onunda . hemen beni geri arıyor buluşalım diye. yok dedim. kız çalışıyor ama elini hiç cebine atmıyor hesap hep bana giriyor. geçen yemek yiyelim dedik.. ocakbaşına götürdü. fiyatları görünce canım benim iştahım yok dedim.sadece bi alinazik bi kola 25 tl. bende söylesem bide üzerine tatlı yesek 70 tl gelecekti hesap 1 saat konuşmadım fiyatları görünce. canım bi sıkıntın mı var dedi. iş yerinde canım bişeye sıkıldı dedim. para suyunu çekmeye başladı. ne yapmalıyım bilemiyorum. evlilik muhabbeti yapıyor ama hergün gezmek istiyor nasıl başedicem bu kızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 30 Mart 2013; 19:11:43 >

• Hep senin ödemen yanlış kardeş olmaz o. Konuş bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yazdıklarını aynen ona söyle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

buraya yazdıklarını aynen ona söyle bence

bi söyleyebilsem. para az var bi süre idare eder ama bittiği zaman sölicem mecbur

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Hep senin ödemen yanlış kardeş olmaz o. Konuş bence.

haklısın
  • İşten ayrıldığını söyle bence seviyorsa seni eğer anlayışla karşılayacaktır.
  • Konuyu göster
  • bizde o da yok birader haline şükret beterin beteri var.
  • Hesabı alman usülü halledin, kızda ne yüzsüzmüş anasını satayım hep sana ödetiyor.
  • Sevdiğine paranın olmadığını , iştan atıldığını söylemekten utanıyorsan veya söyleyemiyorsan ne anlamı varki be kardeşim. Param yok geziceksek Pahalı yerlere gitmeyelim felan de ne bileyim.
  • Bilider hata sende... Sen kıza param yok demeye çekiniyosan, durumunu söyleyemiyosan, o kızın bunlardan haberi olmazsa istemekte haklıdır... Ne de olsa onun gözünde maddi kaygı denen bir şey yok sende, tabiki de elini cebine de atmaz istemez de. Sen kızın yüzüne konuşamayıp gelip burdan arkasından konuşman yanlış. Git yüzüne söyle 25 liraya kebap beni bozuyor, fiyatı görünce iştahım kaçtı ondan sus pus oldum de.. Ondan sonra nolacaksa olsun. İlişki şekillenir.
  • nefret ediyorum soyle somurucu kızlar uzak durcan arkadas uzak... kız daha once odemek ıstedı mı bılmıyorum ama odemek ıstedıgınde ızın vermedıysen bu duruma gelmesı bıraz da senın suçun
  • Hep senin ödemen olmaz. Aslında bir böyle olur, iki böyle olur, sen ödersin; ancak sonrasında kızın devreye girip hesap konusunda kendisinin böyle bir şeyi teklif etmesi gerekir ancak zannedersem ona hava hoş görünüyor.
  • bunları kıza söyle,sorun çözülür
  • arkadaşlar böyle durumlarda sıkıntısı olan arkadaş gönüllü ve faturalı hattı olan birine kızın telefon numarasını versin ve gönüllü üye`de kıza kendini sıkıntısı olan arkadaşın arkadaşı olarak tanıtsın ve bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Hesabı alman usülü halledin, kızda ne yüzsüzmüş anasını satayım hep sana ödetiyor.

aynen biraz görgüsüz. kaç zamandır çıkıyoruz. oda çalışıyo hiç elini cebine atmadı . beni kullandığını düşünmeye başladım. daha önceden çalışmayan kız arkadaşım vardı. o bile arada çay neskafe ısmarlıyordu

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Sevdiğine paranın olmadığını , iştan atıldığını söylemekten utanıyorsan veya söyleyemiyorsan ne anlamı varki be kardeşim. Param yok geziceksek Pahalı yerlere gitmeyelim felan de ne bileyim.

haklısın söylesem rahatlıcam belki ama o zamanda ezik hissedebilirim. konuyu sen açsaydın bende senin gibi yazardım ama başına gelince zor dostum en azından benim için. aslında doğruyu söylemek en güzeli. ayrıca öyle bi durumda vereceği tepkiyide merak ediyorum aslında güzel bi fırsat

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Bilider hata sende... Sen kıza param yok demeye çekiniyosan, durumunu söyleyemiyosan, o kızın bunlardan haberi olmazsa istemekte haklıdır... Ne de olsa onun gözünde maddi kaygı denen bir şey yok sende, tabiki de elini cebine de atmaz istemez de. Sen kızın yüzüne konuşamayıp gelip burdan arkasından konuşman yanlış. Git yüzüne söyle 25 liraya kebap beni bozuyor, fiyatı görünce iştahım kaçtı ondan sus pus oldum de.. Ondan sonra nolacaksa olsun. İlişki şekillenir.

aslında çok doğru. bu giibi durumlarda tanırsın insanları. belki haberi olsa daha insaflı davranacak hata bende

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

bizde o da yok birader haline şükret beterin beteri var.

olsa bi dert olmasa bi dert. olur dostum sıkma canını.

quote:

Orijinalden alıntı: KeiLe*

Konuyu göster

bide dh li çıkıyormuş. mıçarız valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 30 Mart 2013; 19:46:06 >

• Arkasından konuşmak çözüm mü? Herşeyi yapıyorsun istediğinde sanki senin çocuğun gibi.

• kardeş, kız senin aklın başına gelene kadar senin paranla yer içer gezer tozar,

sonra gider zengin birisiyle evlenir.

kebapçı çok pahallıymış demene gerek yok kız bunu hissettiği an artık onun gözündeki koca sen değilsindir.

tavsiyem kıza yol ver ve maddi durumunu anlayabilecek birisini bul
  • işten ayrıldığını söyle. paranın olmadığını anlayacaktır.
    nasıl olsa işin var diye yiyiyor paranı.
  • seni ayakta soyuyor kız paran bitince başkasına gider

• ben böyle şeyleri hep csb sanıyorum niyeyse. çünkü bu yaşına gelmiş ekmeğini eline almış adam kendi kız arkadaşıyla nasıl baş edeceğini forum köşelerinden yardım dilenerek mi öğrenecek? okurken bile rahatsız oluyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.