Şimdi Ara

Kız Her gün Buluşmak İstiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa1802
    Burdakilerle değil onunla konuşarak başedebilirsin.. Önce burnunuzdan kıl aldırmazsınız hesap ödetmem hesap ödetmem die kız nasıl olsa ödetmiycek die ödeme teklif etmediğinde de elini cebine atmıyo olur.düzgünce anlat durumu kıza bence bizden daha çok yardımı dokunur

1 seneden fazla zamandır çıkıyoruz çıktığımızdan beri bi kere bile teklif etmedi. söyleyemem dostum. sadece biraz hesaplı olsun ben ona da razıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

hocam su para derdı ykmu allah kahretnmsn sevdıceğmden hep onun yuzunden ayrıldım , dıyemedım param yok dıye , gururuma yedıremedm ayrıldım suan baska lavuğun pesınde

şu an başkasının peşindeyse yaramaz dostum kurtulmuşsun işte ne güzel

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Senin istediğin yerlere git onun götürdüğün yere değil. 10-15 lira harcasan yeterlidir

zaten ben götürünce öyle oluyor en baba 20 geliyor hesap

quote:

Orijinalden alıntı: soNsuzumsuN

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Senin istediğin yerlere git onun götürdüğün yere değil. 10-15 lira harcasan yeterlidir

Mesela dönerciye götürsen en fazla 15 lira hesap çıkar. kuytu köşedekilere haa

aynen karşim. ilk defa ona bıraktım zaten. bırakmaz olaydım

quote:

Orijinalden alıntı: Gin X

Ayrıl bence , bu kadar basit.Böyle karşısındakini düşünmeyen bir insana nasıl tahammül ediyorsunuz bilmiyorum.Öyle şey mi var ya.İşin olsa dahi hep senin ödemen yanlış,kızın girişimde bulunması gerek.Nasılsa ödüyor ses çıkartmıyor diyerekten sömürüyor olabilir.Elbette yeri gelecek hesabı tek başına ödeyeceksin ama her zaman değil.Ayrıca seninde sorunlarını kıza söylemen gerek.İşten çıktım para sorunum var de.Anlayışla karşılamıyorsa bırak.

sonuna kadar haklısın kardeşim de işte bu konularda kitleniyorum. işte türkiyede erkek öder herşeyi erkek yapar durumu varya. sanırım onun baskısı var üzerimde.

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Hesap olayında, bu sefer de ben ödeyeyim demeyen insandan hayır gelmez. Kız erkek farketmez.

haklısın

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

yolver gitsin
    para makinası gibisiniz mübarek

öyle kolay olsa

quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

quote:

Orijinalden alıntı: budavar

sevişiyorsanız hadi neysede sevişmiyorsanız yaptığın enayilik

aynen panpa sevişiyorsa sorun yok bence

o konuda sıkıntı yok . belkide ondan devamlı bana yükleniyor

quote:

Orijinalden alıntı: -Tuba

Ciddi şekilde söylüyorum ya ben normal değilim yada kız arkadaşın degil ne garip kızlar var ben nedense gururuma yediremiyorum bir türlü rahatsız oluyorum erkek arkadaşım hesabı ödeyince mutlaka bir dahakine ben ödüyorum.

benimde vardı o tarz kız arkadaşlarım ama bu böyle. sadece geçen sinemaya gittik. arada kola ve mısır alıp gelmiş. duygulandıme. mısırın hepsinide kendi yedi zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Donuna kadar aldıktan sonra bırakıp gider söyleyeyim

yok la zaten fazla bişeyim yok.bu zaman kadar anlamıştır zengin olmadımı.

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

hesap numaranı gönder arslanım.sevenler ayrılmasın

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bence gız karnı acıkınca seni çağırıyo

olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Sevdiğine paranın olmadığını , iştan atıldığını söylemekten utanıyorsan veya söyleyemiyorsan ne anlamı varki be kardeşim. Param yok geziceksek Pahalı yerlere gitmeyelim felan de ne bileyim.

nick-mesaj uyumsuzluğu
    yalnız sana katılıyorum,
    ben sevgilime, "çok para harcıyoruz, haftayı zor çıkartıyorum biraz tutumlu olalım" dedim
    "hesabı hep sen ödemek zorunda değilsin ki, bundan sonra alman hesabı ödeyelim" dedi
    seven insan düşünür vesselam.

dipçik: artık hesabı bi gün ben bi gün sevgilim ödüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Alan memnun veren.aranızdaki ilişkiyi detaylı bilmesemde sen kadini yedirip içiriyorsan karsiliginda birseyler aliyorsundur.eee kadinda bu mantikta gidiyor ve senin huyunu biliyor.bu aralar sikintida oldugunu soylersen,karsidakinin mantigina gore ezik sinifina girip yedege dusebilirsin.belli bir yastan sonra isler menfaat,çikar meselesi oluyor ask mesk hikaye.yedir,icir,alisverisini yap

Belli bir yaştan sonra dediğin 9-10 yaşından sonra herhalde di mi?
  • Para bittiği zaman söyleyeceğim diyorsun da para varken söyle giderse kalanı kendine harca bari. Bitince söylersen o yediği ile kalsın sen aç kal.
  • Senin işinde olsa maddi durumun iyide olsa bu şekilde seni düşünmeyen bir kızla birlikte olman doğru değil. Çok şükür maddi sıkıntım yok ve nice kız arkadaşlarım oldu ki oldu hiç böyle olaylar yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

konuş güzelce zaten ayrılmak isteyecekse ayrılır

sonra çok dinlersin para bitti aşk bitti kızlar evine gitti diye

cesaret edemiyorum. ezik duruma düşmek istemiyorum. söylesem ayrılmaz beni sevdiğini düşünüyorum ama belli olmaz kızların sağı solu.

quote:

Orijinalden alıntı: a tea monologue

Kardes izin ber bi kosede arkadaslarla cekip dovelim agzini burnunu dagitalim lutfen lannnnn :(. One olm ac ameleler gibi acikinca askim bulusalim yok ananin...

tamam. adresi veriyorum kadına el kalkarmı dostum

quote:

Alan memnun veren.aranızdaki ilişkiyi detaylı bilmesemde sen kadini yedirip içiriyorsan karsiliginda birseyler aliyorsundur.eee kadinda bu mantikta gidiyor ve senin huyunu biliyor.bu aralar sikintida oldugunu soylersen,karsidakinin mantigina gore ezik sinifina girip yedege dusebilirsin.belli bir yastan sonra isler menfaat,çikar meselesi oluyor ask mesk hikaye.yedir,icir,alisverisini yap

valla napcam bende şaşırdım. evlilik muhabbeti yapıyor zaten devamlı. işsiz güçsüz nasıl olacak anlamadım. kız yiyici değil dostum. sadece kaliteyi seviyor

quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam

ilk olarak bunu telefonundan aç
    http://m.youtube.com/watch?hl=tr&gl=TR&client=mv-google&v=ZjV88vsnXdU

sonra kızı kenara çek ve şöyle de ben işten kovuldum yeni bir iş bulmaya çalışıyorum ama sen sürekli buluşmak isteyince iş aramaya vaktim olmuyor bunun üstüne bir de senle sürekli buluşunca param bitiyor artık başkalarından borç alıyorum de işe yarayabilir

kızla akşam buluşuyoruz. gündüz ne yapıyon der iş arıyorum ama bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

şu an çalışmıyorum. işten çıkartmışlardı ama kıza söylemedim. hergün buluşmak istiyor tabi para dayanmıyor. neyse bugün yorgunum eve gitcem dedim. trip yaptı. kız arkadaşını aramış işi varmış onunda . hemen beni geri arıyor buluşalım diye. yok dedim. kız çalışıyor ama elini hiç cebine atmıyor hesap hep bana giriyor. geçen yemek yiyelim dedik.. ocakbaşına götürdü. fiyatları görünce canım benim iştahım yok dedim.sadece bi alinazik bi kola 25 tl. bende söylesem bide üzerine tatlı yesek 70 tl gelecekti hesap 1 saat konuşmadım fiyatları görünce. canım bi sıkıntın mı var dedi. iş yerinde canım bişeye sıkıldı dedim. para suyunu çekmeye başladı. ne yapmalıyım bilemiyorum. evlilik muhabbeti yapıyor ama hergün gezmek istiyor nasıl başedicem bu kızla

ayrıl len ayrıl ana karıya bak birazda kendini düşün okuyunca sinirlendim bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

quote:

Kaybol git velet.liseli espirilerini pazartesi derste küçük arkadaşlarına yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: castelea

Para bittiği zaman söyleyeceğim diyorsun da para varken söyle giderse kalanı kendine harca bari. Bitince söylersen o yediği ile kalsın sen aç kal.

aslında dediğin çok mantıklı.düşünmedimde değil .giderse bide o koyar. iki ucu moklu değnek. o arada bi iş bululursam geçiştiririm zaten söylememe gere kalmaz ama bulamazsam memcbur sölicem . para yok. mıçımdan mı çıkarcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apulo

quote:

quote:

quote:

Ciddi şekilde söylüyorum ya ben normal değilim yada kız arkadaşın degil ne garip kızlar var ben nedense gururuma yediremiyorum bir türlü rahatsız oluyorum erkek arkadaşım hesabı ödeyince mutlaka bir dahakine ben ödüyorum.

benimle evlenir misin?

Güldürdün saol

gulmek yok.. evet ya da hayir diyeceksin.

Hayır inş.benim gibi birisini bulursunuz.

Senın gıbısı mı tovbe bız ne yapalım allahın harununu

youaresick

olması gerekende bu zaten

• uzun sure cıkıyorsanız cekınecek bırsey yok soyle sonucta hep sen sen nereye kadar yada sen alıstırmıssın bu duruma kız arkadasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: soNsuzumsuN

Bence işten ayrıldığını söylemelisin... Hesap konusuna gelince herkesin fikirlerine saygı duyarım ama ben asla yanımdaki bir bayana hesap ödettirmedim.

Aynen hocam belkide bizim yaptigimiz yanlis ama oyle bir durumda imkani yok odetmem.Parama kendime guvenmiyorsam da disari cikmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kaybol git velet.liseli espirilerini pazartesi derste küçük arkadaşlarına yaparsın.

Velet mi? Espri falan yapmadım gayet de düzgün bir cümle kurdum. Maalesef menfaat için arkadaşlık kurmayan bir tek çocuklar var. Çocukluk bittikten sonra bir yarış başlıyor, ölene kadar devam ediyor. Anlamaya çalışınca anlamak o kadar da zor değil.

• Bunu aşmanın tek yolu kız'la konuşmandır.

kıza işten ayrıldıgını , ve pahalı yerlere gidemem param yok diyeceksin.
    Her gün gezmek istiyorsa sahilde orda burda parkta vakit geçirin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Velet mi? Espri falan yapmadım gayet de düzgün bir cümle kurdum. Maalesef menfaat için arkadaşlık kurmayan bir tek çocuklar var. Çocukluk bittikten sonra bir yarış başlıyor, ölene kadar devam ediyor. Anlamaya çalışınca anlamak o kadar da zor değil.

Kusura bakma arkadaşım konu dışı olunca yine espiri yapmaya çalışan bir ergen sandım.

• Konuşacaksın derdini anlatacaksın. Yok anlamazsa zaten ilerdede anlaşamazsınız.

• Paranın karşılığında ondan birşeyler iste.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benimle evlenir misin?

Güldürdün saol

sen kimsin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benimle evlenir misin?

Güldürdün saol

sen kimsin?

Çok beyinsizsin(iz) ben o cümlemde şaka karışık birşey diyorum ve kız arkadaşınızın anlayışlı olması konusunda temenni ediyorum.

• kaç montla kaç

çok ciddiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.