Şimdi Ara

Kız Her gün Buluşmak İstiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmesini beklemene gerek yok. Dışarı çıkalım diye aradığında, "şu an param yok ama istersen gezeriz" dersin. Bunu duyduktan sonra tavır koymazsa sorun yok demektir.
  • Hersey para yemek mi iliskiniz Bayadir varsa cek kuytuya seviş. Ciddiyim belkide bu kadar sık buluşma istemesinin nedeni olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevişiyorsanız hadi neysede sevişmiyorsanız yaptığın enayilik
  • Keşke benimde manitam olsaydıda hergün bir yerlere çağırsaydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilin sni svmiyor bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

şu an çalışmıyorum. işten çıkartmışlardı ama kıza söylemedim. hergün buluşmak istiyor tabi para dayanmıyor. neyse bugün yorgunum eve gitcem dedim. trip yaptı. kız arkadaşını aramış işi varmış onunda . hemen beni geri arıyor buluşalım diye. yok dedim. kız çalışıyor ama elini hiç cebine atmıyor hesap hep bana giriyor. geçen yemek yiyelim dedik.. ocakbaşına götürdü. fiyatları görünce canım benim iştahım yok dedim.sadece bi alinazik bi kola 25 tl. bende söylesem bide üzerine tatlı yesek 70 tl gelecekti hesap 1 saat konuşmadım fiyatları görünce. canım bi sıkıntın mı var dedi. iş yerinde canım bişeye sıkıldı dedim. para suyunu çekmeye başladı. ne yapmalıyım bilemiyorum. evlilik muhabbeti yapıyor ama hergün gezmek istiyor nasıl başedicem bu kızla

kasinti olma dogal ol. bazi zamanlar oluyor ariyorum kiz arkadasimi askim bana yemek ismarla diyorum tamam diyor yemek yedikten sonrada boyle dogal olman hosuma gidiyor demisti. cekinecek birsey degil bu he bu dedigimi sen yaptiginda kiz arkadasin sana trip atiyorsa bas tekmeyi gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

kardeş, kız senin aklın başına gelene kadar senin paranla yer içer gezer tozar,

sonra gider zengin birisiyle evlenir.

kebapçı çok pahallıymış demene gerek yok kız bunu hissettiği an artık onun gözündeki koca sen değilsindir.

tavsiyem kıza yol ver ve maddi durumunu anlayabilecek birisini bul

hacı kızın gözü yüksekte değil sadece biraz görgüsüz tavırları var. buraya yazdıklarımı söylesem bişey diyeceğini tersleyeceğini sanmıyorum sadece kendim sıkıntı yaparım ondan söylemiyorum. yaş olarakda zaten baya var yani gezim tozayım modunda olamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

işten ayrıldığını söyle. paranın olmadığını anlayacaktır.
    nasıl olsa işin var diye yiyiyor paranı.

aynen öyle. parayı geçtim abi param olsada her gün buluşmak istemiyorum. asıl mesele bu zaten

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

seni ayakta soyuyor kız paran bitince başkasına gider

yok ya çoğu zaman yemek bile yemiyor. 40 yılın başı işte gittik öyle bi mekana bidahada gitmem

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

ben böyle şeyleri hep csb sanıyorum niyeyse. çünkü bu yaşına gelmiş ekmeğini eline almış adam kendi kız arkadaşıyla nasıl baş edeceğini forum köşelerinden yardım dilenerek mi öğrenecek? okurken bile rahatsız oluyorum

dostum dilenmek demeyelimde bi nevi paylaşmak amaçlı yazdım.

quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Bitmesini beklemene gerek yok. Dışarı çıkalım diye aradığında, "şu an param yok ama istersen gezeriz" dersin. Bunu duyduktan sonra tavır koymazsa sorun yok demektir.

yaş 18-20 olsa derdim

quote:

Orijinalden alıntı: budavar

sevişiyorsanız hadi neysede sevişmiyorsanız yaptığın enayilik

fazlasını yapıyoruz yoksa bu kadar eziyete katlanırmıydım sence

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Keşke benimde manitam olsaydıda hergün bir yerlere çağırsaydı

olacak dostum merak etme

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

şu an çalışmıyorum. işten çıkartmışlardı ama kıza söylemedim. hergün buluşmak istiyor tabi para dayanmıyor. neyse bugün yorgunum eve gitcem dedim. trip yaptı. kız arkadaşını aramış işi varmış onunda . hemen beni geri arıyor buluşalım diye. yok dedim. kız çalışıyor ama elini hiç cebine atmıyor hesap hep bana giriyor. geçen yemek yiyelim dedik.. ocakbaşına götürdü. fiyatları görünce canım benim iştahım yok dedim.sadece bi alinazik bi kola 25 tl. bende söylesem bide üzerine tatlı yesek 70 tl gelecekti hesap 1 saat konuşmadım fiyatları görünce. canım bi sıkıntın mı var dedi. iş yerinde canım bişeye sıkıldı dedim. para suyunu çekmeye başladı. ne yapmalıyım bilemiyorum. evlilik muhabbeti yapıyor ama hergün gezmek istiyor nasıl başedicem bu kızla

kasinti olma dogal ol. bazi zamanlar oluyor ariyorum kiz arkadasimi askim bana yemek ismarla diyorum tamam diyor yemek yedikten sonrada boyle dogal olman hosuma gidiyor demisti. cekinecek birsey degil bu he bu dedigimi sen yaptiginda kiz arkadasin sana trip atiyorsa bas tekmeyi gitsin.

helal . hep özenmişimdir öyle rahat tiplere ama benim yapım farklı dostum

• quote:

Burdakilerle değil onunla konuşarak başedebilirsin.. Önce burnunuzdan kıl aldırmazsınız hesap ödetmem hesap ödetmem die kız nasıl olsa ödetmiycek die ödeme teklif etmediğinde de elini cebine atmıyo olur.düzgünce anlat durumu kıza bence bizden daha çok yardımı dokunur

• hocam su para derdı ykmu allah kahretnmsn sevdıceğmden hep onun yuzunden ayrıldım , dıyemedım param yok dıye , gururuma yedıremedm ayrıldım suan baska lavuğun pesınde
  • Bence işten ayrıldığını söylemelisin... Hesap konusuna gelince herkesin fikirlerine saygı duyarım ama ben asla yanımdaki bir bayana hesap ödettirmedim.
  • Senin istediğin yerlere git onun götürdüğün yere değil. 10-15 lira harcasan yeterlidir
  • Benimki de hiç buluşmak istemiyor ben ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Senin istediğin yerlere git onun götürdüğün yere değil. 10-15 lira harcasan yeterlidir

Mesela dönerciye götürsen en fazla 15 lira hesap çıkar. kuytu köşedekilere haa
  • Ayrıl bence , bu kadar basit.Böyle karşısındakini düşünmeyen bir insana nasıl tahammül ediyorsunuz bilmiyorum.Öyle şey mi var ya.İşin olsa dahi hep senin ödemen yanlış,kızın girişimde bulunması gerek.Nasılsa ödüyor ses çıkartmıyor diyerekten sömürüyor olabilir.Elbette yeri gelecek hesabı tek başına ödeyeceksin ama her zaman değil.Ayrıca seninde sorunlarını kıza söylemen gerek.İşten çıktım para sorunum var de.Anlayışla karşılamıyorsa bırak.
  • şimdi söylemezsen kaderine razı gelirsin

• Hesap olayında, bu sefer de ben ödeyeyim demeyen insandan hayır gelmez. Kız erkek farketmez.
  • yolver gitsin
    para makinası gibisiniz mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: budavar

sevişiyorsanız hadi neysede sevişmiyorsanız yaptığın enayilik

aynen panpa sevişiyorsa sorun yok bence
  • kıza ödetsen öküszün istediğini almazsan ayrı bir öküz kızları anlamak ne mümkün biz paramatikmiyiz arkadaş
  • Ciddi şekilde söylüyorum ya ben normal değilim yada kız arkadaşın degil ne garip kızlar var ben nedense gururuma yediremiyorum bir türlü rahatsız oluyorum erkek arkadaşım hesabı ödeyince mutlaka bir dahakine ben ödüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.