Şimdi Ara

Sevgilisine laf atanı tek yumrukta öldürdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sporcu öldüresiye vurmadan iyi benzetse sevinirdim, ama her iki tarafa da yazik olmamis.
    Biri yaninda adam olan bir kiza asilmis,
    Digeri sporculuk kariyerini normal bir insanin üstüne bosaltmis.
    İlkisinin de kafalar iyiydi heralde...
  • karıya laf söyletmiyordun artık çıkınca 15 sene sonra o karı ne halde olur düşünmüyorum DH size bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Adam ölmüş arkadaşlar öyle dememek gerekirde yumruğuyla nasıl öldürdü ben onu anlamadım nasıl vurdu nereye vurdu insan mısın lan

Kendi çenene yandan biraz sertçe yumruk at beyninde neler hissettiğini yaz

Hergün yanağıma ve çeneme düzenli olarak 1-2 yumruk atarım he tabi bazen dönersinde abi öldürmek ne demek adam çocuğu komaya sokmuş çıkarmış öldürmüş

• Mesajım bulunsun
  • Adam ifadesinde:
    " Girdiğim bir internet sitesinde onu yumruğunla öldür tavsiyesinden bulundular ben de yaptım." derse şaşmayın.
  • adam yere düşünce kafasını kaldırıma çarpmış.. kafaya aldığı darbe sanırım onu öldürmüş

ayrıca adam sol eliyle vurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Yüz verip vermeesi mi mesele,yoksa senin,ben sevgilini altıma almak için kur yaparken,onun seçimidir diye susman mı.Ve bu kız senin yanında kendini güvende hissedecek,onu koruyabileceğini bilecek öyle mi.Bu düşüncelerine güvenerek seni defalarca aldattı belki,defalarca seçme şansını kullandı varsayalım ki.Senin sevgiline kalmadık hocam sonuçta.Ne demek istediğimi gayet anladın sen bu kaba üslubun altında.Fazla açık sözlü olduysam kusura bakma ama bu budur.

Üslub-u beyan, ayn' ile insan. Hala bir şanşınız olduğuna inanıyor musunuz?Hala bir şanşınız olduğuna inanıyor musunuz? Özgüveninizin hayranıyım.

Burada anlatılmaya çalışılan bir kısım erkeklerin diğer kısım erkeklerle yarışmaktan çekinmeleri ve rekabete tahammülsüzlükleri. Bunun sonucunda kadına şiddet uygulayarak el koyma arzusu. Son zamanlarda sıkça okumaya başladık boşandığı eski karısını öldürenleri. Beceri noksanlığını şiddet ile telafi etmeye çalışan donanımsız ezikten başka şey değiller.

Extrem olaylarla verdiğiniz örnek anlatmaya çalıştığım şey ile uzaktan alakalı.Ayrıca hayranlık duyduğunuz bu özgüven,sizin gibi sevgilisi arasında sahiplenme bağının bir düğümü gevşemiş ve başlarda benden gerçekten nefret eden birçok kız tarafından,sonradan hakkı ile alındı fakat bunları burada anlatıp liseli arkadaşlarla cool storycilik oynamayacağım.Son olarak senle bir yarışa girmedim hala böyle algılıyorsan.İlişkilerde,otorite savaşına dönmeyen sahiplenmeler,ailenin aileye karşı olan sahiplenmesi gibi,gereklidir.Ama siz kız arkadaşınızı ihaleye girilerek sahip oluncak biri olarak görüyosanız,aldatılmanız muhtemel.Her zaman daha iyisi vardır,seçim şansı olan kız da onu seçer.Tecrübem olmasa ağzımı açmam bu konuda.

• Ulan nası tek yumrukta öldürmüş lan...e adam ne yapsın sağlam geçirmiş demekki...asıl hata ona sağlam diyen doktorda ...o müebbet yemeli
  • artık nasıl vurduysa , ibret aldım resmen

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 21 Ağustos 2011; 14:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]*Qartal

beyler akli dengeniz yerinde mi ?
    adam ölmüş lan 15 yıl hapis nedir müebbet yemeli adam

Görende bilerek öldürdü sanar.

Hukukçu geldi:

Netice sebebiyle ağırlaşmış yaralama bu olay, kasten adam öldürme değil (TCK m87/4). Sonuçta öldürmek için 1 yumruk atılmaz. Vuran kişi ölüm neticesini öngöremezdi. O yüzden müebbet olmaz. Ayrıca olayda haksız tahrik var, hem küfür etmiş hem taciz etmiş. Bu da Türk Hukuku'nda en az %25 ve en fazla %75 indirim sebebi. Failin saygınlığının ve itibarının zedelenecek olması, daha önceden hiç suç işlememiş olması, sporcu olması, olaydan sonra pişman olarak mağdura yardım edip ambulans falan çağırması, başında beklemesi vs. vs. vs. Türkiye'de ki hukuka göre 15 yıl isteniyorsa bu olayda 4-5 yıl falan içeride kalır. Tekrar ediyorum bu olay bir kasten öldürme değildir. Kasten adam öldüren bir cani ile bir tutup müebbet verilmez.

Einstein kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 21 Ağustos 2011; 14:58:09 >

• bence haketmiş ve adama yazık olmuş. Bence sporcu yeteneğini kullanmış sayılmaz sanki öyle birşey olsa size tekmemi atarsınız yumruk mu?

• Tek kelime HAKETMİŞ.
  • Elalemin kız arkadaşına yavşarsan sonun böyle olur, aşırı fırlamalığın sonu. Haketmiş, çıkıpta avukatçılık taslamayın sonuna kadar haketmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.