Şimdi Ara

SEVGİLİYE HEDİYE İSTİRİDYE İNCİ KOLYE ve YÜZÜK sadece 9,80 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kokar bence hiç gerek yok
  • istenildiği takdirde yurt dışına gönderim yapabiliriz bilginize.
  • geçen yıl aldım çok dandik ti sakın almayın.. leş gibi de kokuyor
  • valla bu hediyeyi erkek arkadaşından almış bi kız arkadaşımdan bu hediye ile ilgili yaşadığı deneyimi dinledikten sonra helede burda bu ürünü bu kadaaaaarrr ucuza bulduktan sonra,hiç kaçırmadım. benden tavsiye hediyeyi verirken yanında olun hatunun ;)
  • evet. ben de başka bir siteden almıştım. benzer üründü sanırım. kız bayıldı, yaklaşık 2 yıldır arada lafı hala geçiyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuzugu bilmem ama kolye guzel.daha once buna benzer bir urun bende almistim.gercekten begenilmisti.koku vs sadece istiridyeyi acarken oluyor.o da gayet normal,icinde alkol gibi bir koruyucu var konserve kutunun.saticiyi tanimam ama bu tarz bir hediyeyi gozu kapali almalisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ücreti ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/sevgiliye-hediye-istiridye-inci-kolye-ve-yuzuk-76787343

evet aynen hocam kargo ücreti ne kadar? ya şu kargoda bir yardımcı olunda bizde sevdiğimizi mutlu edelim hem sizin de bunda payınız olsun tabi karınızda olsun ama biraz müşteri yanlı olun bu kargo konusunda rezalet yav bu kargodan çektiklerimiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhim23 -- 14 Şubat 2013; 1:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhim23

quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/sevgiliye-hediye-istiridye-inci-kolye-ve-yuzuk-76787343

evet aynen hocam kargo ücreti ne kadar? ya şu kargoda bir yardımcı olunda bizde sevdiğimizi mutlu edelim hem sizin de bunda payınız olsun tabi karınızda olsun ama biraz müşteri yanlı olun bu kargo konusunda rezalet yav bu kargodan çektiklerimiz..

Kargo konusunda gerçekten biz de mağduruz yani fiyatlar yüksek tutuluyor. Yurtiçi kargonun GG ile anlaşması var bu fiyattan gönderebiliriz isterseniz

http://www.gittigidiyor.com/servisler/yurtici-kargo

Ayrıca ptt kargo 4,5 tlye gönderiyor fakat 2-3 günde ulaştırıyor ürünü.Bu da tercih edilmiyor pek.

• Urunun aynisindan almistim inci kokmuyor ancak zincir ve kolye ucu 1 yil olmadan paslaniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yani çıkmama riskimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmama riski varmı yoksa bende almayı düşünüyorum
  • çok klişe bir hediye bence.Hele ki zamanında yüksek fiyatlar çekilip şimdi 10liraya düşmesi de ayrı tabi.
  • doğal inci değil fiyatlar o yüzden düşüktür. bilginize.
    Fakat bildiğim kadarıyla pek bir farkı yok doğalından.
  • kim yağmaladı lan bu ürünü , insan bi tane de bize bırakır
  • Selam,
    Üründen isteyen bana ulaşabilir.

İyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.