Şimdi Ara

SEVGİLİYE SÜRPRİZ ? DH yardım et!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim sevgilisine ilişkilerinin 3. Ayında oldukları için hediye almak/yapmak istiyor
    Kıza da ilişkilerinin 3.ayında olduğunu bunu unutmadığını ve bunun için sürpriz yapacağını/yaptığını ve çok şaşıracağını söylemiş fakat kuzenimin aklında herhangi bir şey yok öyle çok şaşıracağı fikirlerinizi yazabilir misiniz ?

Bu konuda sizlere güveniyorum teşekkürler şimdiden

• Kolye alın gitsin işte ne abartıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. ayda hediye mi alınıyordu ya? Şımartmayın abi şunları. Bir gülle geçiştirsin işte. Hem ucuz, hem romantik. Üstüne iki çift de güzel söz. Asıl bombayı da kısmetse 12. ayda patlatır.

• hocam kuzenim de boş bulunmuş demiş işte şaşıracaksın görünce falan diye şaşırtıcı bir şey olmasını istiyor mahcup olmasın diye el atın be basıt bir şey olmasın istiyor @burock1997

yine de yorum için sağolasın @darXelcan

• Gebelik testi versin, çift çizgili, hamileyim desin kız kalp krizi geçirir. En kötü gülme krizi.

Neyse dalgayı bırakalım da, bi video falan çeksin versin o da güzel olabilir. Gitar falan çalabiliyosa evinin altında çalsın.

Beklenmedik hediye bulmak zor, önemli olan beklenmeyen zamanda beklenmeyen yerde vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Gebelik testi versin, çift çizgili, hamileyim desin kız kalp krizi geçirir. En kötü gülme krizi.

Neyse dalgayı bırakalım da, bi video falan çeksin versin o da güzel olabilir. Gitar falan çalabiliyosa evinin altında çalsın.

Beklenmedik hediye bulmak zor, önemli olan beklenmeyen zamanda beklenmeyen yerde vermek.

Çok doğdu bi söz söyledin hocam ama beklenen bi hediye olduğu için dediğiniz gibi ben de kuzenim de zorlanıyoruz bulmak için çareyi burada buldum biri çıkar iyi bir şey der diye bekleyeceğim yinede sağolasın.

• Bütçeye göre öneride bulunabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam buldum tamam kolye olmadıysa evcil hayvan alın kuş hamster balık neyi yetistirebilirse

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Bütçeye göre öneride bulunabilirim

şimdi ilerde yapılacak kutlamalarda da beklentiyi çok yükseltmemek için bütçe 50-150 arası olsa iyi olur öneriler
  • Bonsai alabilirsin, çikolatasepetinden güzel çikolata alabilirsin kalpli, tatliharflerden özel çikolata yaptıranilirsin, birde gümüş istiridye kolye alabilirsin

Aklıma gelen bunlar, hediyeyi sunarken de yapay gül ile süsleyebilirsin

• teşekkür ederim güzel fikirler değerlendireceğim birini
  • Bence yapmasın ama illaki yapmak istiyosa küçük not kağıtlara aralarındaki espireleri falan yazsın daha sonra iki üç tane güzel söz bulup yazsın bir kutu petito çikilota felan alsın (ucuzlardan al ki çok gözüksün ucuz ama tadı güzel :D ) daha sonra kızın en yakın arkadaşıyla anlaşsın ona versin o da caktırmadan kızın cantasına atsın kızda eve gidince cantasını açtıgı zaman kutuyu görcek bu ne diye bakıp açıcak al sana sürpriz ama kızı şımartmaya gerek yok 6 ay falan olsun öyle yapsın bence

• Çıkarıp masaya vursun. Bundan daha iyi bir sürpriz olmaz bence.
  • Daha üçüncü aydan böyle zahmetler olacaksa arkadaş yandı.Yıl dönümünde kimbilir ne ister

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.