Şimdi Ara

sevgiliye yıldönümü hediyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
14.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar kasmana gerek yok bence; yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü vb vb derken apışır kalırsın benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

o kadar kasmana gerek yok bence; yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü vb vb derken apışır kalırsın benden söylemesi.

Doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...
    Eczaneden git corsal kapsül al
    sonra kapsüllerin içindeki ilaçları dök sakın ıslanmasın elin terlemesn erir yoksa
    içine sığacak hüçük kağıtlar kes güzel sözlar yaz kıvır ve kapsüllerin içine koy
    sonra onları küçük bir ilaç şişesine koy
    prospektüs hazırla işte hergün 1 tane al diye
    falan filan yan etki yaz biraz

abi bu cok guzelmiş gerçekten. Yapabilirim. Hapın adı ne. Corsal mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...
    Eczaneden git corsal kapsül al
    sonra kapsüllerin içindeki ilaçları dök sakın ıslanmasın elin terlemesn erir yoksa
    içine sığacak hüçük kağıtlar kes güzel sözlar yaz kıvır ve kapsüllerin içine koy
    sonra onları küçük bir ilaç şişesine koy
    prospektüs hazırla işte hergün 1 tane al diye
    falan filan yan etki yaz biraz

abi bu cok guzelmiş gerçekten. Yapabilirim. Hapın adı ne. Corsal mı.

Abi değilim Abla dersen daha iyi olur
    Evet corsal adı ve ucuzdur
    turuncu rengi vardı
    30 tane var içinde
    ayrıca benim fikrim değil bir filimde vardı
    kore filmi felandı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 6 Ağustos 2010; 1:52:00 >

• çok afedersin ya xD forumda hep erkek yogunlugu oldugundan bole oldu xD baska fikirlerede açığım arkadaslar
  • up
  • Ben rengarenk balonların herbirinin içine farklı farklı notlar yazıp çıkma teklifi etmiştim.Bunu kendine uyarlıyabilirsin.Balonları tek tek patlatır içinden çıkan notları okursunuz güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g
    Ben rengarenk balonların herbirinin içine farklı farklı notlar yazıp çıkma teklifi etmiştim.Bunu kendine uyarlıyabilirsin.Balonları tek tek patlatır içinden çıkan notları okursunuz güzel oluyor.

nerde teklif ettin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g
    Ben rengarenk balonların herbirinin içine farklı farklı notlar yazıp çıkma teklifi etmiştim.Bunu kendine uyarlıyabilirsin.Balonları tek tek patlatır içinden çıkan notları okursunuz güzel oluyor.

nerde teklif ettin kardeş

Okulun yakınında biraz kuytuda bir park vardi.Salıncağın zincirlerine takmıştık balonları.
  • abi guzel fikir ama burda oyle bir mekan yok. Baska fikirler bekliyorum
  • up Dh
  • güzel bir saat ya da güzel bir güneş gözlüğü alabilirsin. eğer yakın kız arkadaşın varsa onunla birlikte seçebilirsin. kız daha iyi bilir hem cinsini (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACzZ
    güzel bir saat ya da güzel bir güneş gözlüğü alabilirsin. eğer yakın kız arkadaşın varsa onunla birlikte seçebilirsin. kız daha iyi bilir hem cinsini (:

bende saati düsünüyorum.olabilir tesekkurler.baska fikirler varmi arkadaslar
  • Adı kısaysa küçük bir tahtaya adını oy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein
    Adı kısaysa küçük bir tahtaya adını oy.

kardeş güzel ama eve götürmesi sakat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.