Şimdi Ara

sevgiliye yıldönümü hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
14.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. konu dışına açacaktım fakat orası artık dalga bölümü oldu.
    sizden tavsiyeler bekliyorum.
    kız arkadaşımla 1.yılımız güzel bir hediye arıyorum. geçmiş konulara baktım pek tutmamış
    haydi dh bana yardımcı olun. görüşlerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgililer Günü'nde Ne Yapmalı: Unutulmaz Bir Yıldönümü İçin İpuçları

Sevgililer Günü, sevginizi ve bağlılığınızı kutlamak için özel bir fırsattır. İşte eşiniz için unutulmaz bir yıldönümü yaratmanıza yardımcı olacak bazı düşünceli öneriler:

Romantik Bir Kaçamak Planlayın:

Şehirden uzaklaşın ve birlikte kaliteli zaman geçirebileceğiniz romantik bir kaçamak planlayın. Sessiz bir kır evi, sahil kenarı tesisi veya pitoresk bir dağ kasabası düşünün.

Özel Bir Yemek Hazırlayın:

Eşinizin en sevdiği yemekleri pişirin veya romantik bir akşam yemeği için özel bir restoranda rezervasyon yapın. Yemeği mumlar, yumuşak müzik ve güzel çiçeklerle süsleyin.

Anılarınızı Paylaşın:

Birlikte geçirdiğiniz anıları hatırlayarak nostaljik bir gece yaşayın. Eski fotoğrafları gözden geçirin, ilk buluşmanızı veya özel anlarınızı tartışın. Bir hatıra defteri oluşturmak veya kişiselleştirilmiş bir albüm hazırlamak da düşünceli bir hediye olabilir.

Kişisel Hediyeler Verin:

Eşinize onu ne kadar önemsediğinizi gösteren kişisel ve anlamlı hediyeler seçin. El yapımı bir hediye, kişiselleştirilmiş mücevher veya duygusal bir mektup, derin bir etki yaratabilir.

Birlikte Bir Etkinliğe Katılın:

Konser, tiyatro gösterisi veya şarap tadımı gibi ilgi alanlarınıza uygun bir etkinliğe katılın. Paylaşılan deneyimler, anılarınızı daha da güçlendirecektir.

Özel Bir Mesaj Yazın:

Eşinize içten bir mesaj yazarak ona olan sevginizi ve takdirinizi ifade edin. Bu mesajı bir karta, mektupa veya bir hediye kutusunun içine yerleştirebilirsiniz.

Bu öneriler, sevgililer gününüzü unutulmaz kılmanıza ve eşinizle olan bağınızı daha da derinleştirmenize yardımcı olacaktır. İster romantik bir kaçamak, özel bir yemek ya da düşünceli bir hediye olsun, sevginizi ve bağlılığınızı kutlamak için zaman ayırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaş kaç ?
  • bence fazla şımartma benden tavsiye
    ipleri ele veriyorsunuz çook fazla
  • 17
  • Götür bir yerde yemek yiyin dicem, çok feci bir tarafları kalkıyor sürekli orda yiyelim istiyorlar. Çok da pahalı olmayan bir hediye almaya çalış bence.
  • Hm.. Teknolojik ürünler son planda oluyor o zaman Kaç gün kaldı peki ?
  • Çanta(accessories'dan al ) , hırka(Mango) , ayakkabı(Adidas) , parfüm(İnternet üzerinden ( çakma ama orjinal görünenler var değerlendir anlamaz anlasada benide kandırdılar de ) , elbise( Mango , Zara ) , kolye (accessories , gümüşcü dükkanları )

Bunuda unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay var arkadaşlar. erkenden halledeyim istiyorum
  • 2 ay olması çok iyi Bi defter al. Hergün onunla ilgili düşüncelerini yaz. Benimki öyle yapmıştı.
  • abi ne yazcam hergüne xD
  • Üşenmiceksen başla derim İstersen son 2 hafta başla. Böyle birşey aklıma geldi dersin. Ne yazacağına gelince. Bugün sen bana şöyle davrandın.Doğrusu biraz kırıldım ama bu sana olan sevgimi değiştirmedi gibi Anlatabildim mi ?
  • ben üşenirim hacı xD başka bir hediye bulalım
  • yaş çok büyük sayılmaz sizin kız ilk defa duymuşsa eğer bunu güzel olur. Çok bilindik ama yap derim...

Kutu al bi tane hoş duran. Bi çikolatacıya git. Ordan da farklı farklı çikolatalar al. Hepsinin ucundan hafif ısır ve kutuya koy. İçine de bir kağıtla hepsinin tadına baktım hiçbiri senden tatlı değil yazarsın. Al sana farklı bir hediye Ama bunu daha önce bi arkadaşına falan yapmışlarsa garip olur da sanmıyorum
  • sonsuz işaretli kolye aldım gümüş çok hoşuna gitti. kolyeyi verirken romantik şeyler söylersen etkili olur (sonusuz sevgimiz vs.)

25 30 liraya falan gelir gümüş olanlar sahte de alabilirsin 10 15 e yaparlar sahtesini de
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

yaş çok büyük sayılmaz sizin kız ilk defa duymuşsa eğer bunu güzel olur. Çok bilindik ama yap derim...

Kutu al bi tane hoş duran. Bi çikolatacıya git. Ordan da farklı farklı çikolatalar al. Hepsinin ucundan hafif ısır ve kutuya koy. İçine de bir kağıtla hepsinin tadına baktım hiçbiri senden tatlı değil yazarsın. Al sana farklı bir hediye Ama bunu daha önce bi arkadaşına falan yapmışlarsa garip olur da sanmıyorum

hacı antalyadayım. çikolata falan kalmaz verene kadar. krema olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

sonsuz işaretli kolye aldım gümüş çok hoşuna gitti. kolyeyi verirken romantik şeyler söylersen etkili olur (sonusuz sevgimiz vs.)

25 30 liraya falan gelir gümüş olanlar sahte de alabilirsin 10 15 e yaparlar sahtesini de

melek kolyesi almıştım zaten. tekrar kolye almayayım.
  • Dostum şekercilerden falan güzel bir kavanoz al.Şu ana kadar birbirinize yazdığınız ilk mesajdır,anılarınızdır,kullandığınız cümlelerdir, özel anlarınızdır hepsini renkli renkli kağıtlara teker teker yaz sonra rulo yapıp kurdele ile bağla.Hepsini kavanoza koy
    canı sıkıldıkça okur hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta
    Dostum şekercilerden falan güzel bir kavanoz al.Şu ana kadar birbirinize yazdığınız ilk mesajdır,anılarınızdır,kullandığınız cümlelerdir, özel anlarınızdır hepsini renkli renkli kağıtlara teker teker yaz sonra rulo yapıp kurdele ile bağla.Hepsini kavanoza koy
    canı sıkıldıkça okur hem.

bu guzelmis gercekten :) baska fikirlere açıgım

• Bu güne kadar yaptığınız tüm msn konuşmalarının kayıtlarını çıktı al ve güzel bi kutuya koyup ona ver. Bunun yanında gazetelerden, dergilerden kız arkadaşının adını ve seni seviyorum kelimelerini oluşturan harfleri kes ve güzel, küçük bir deftere her sayfaya ayrı harf gelecek şekilde sırayla yapıştır. Bu şekilde istediğin şeyi yazabilirsin, ayrıca aralara onun fotoğraflarını ya da birlikte çekildiğiniz fotoğrafları da koyabilirsin.
  • Eczaneden git corsal kapsül al
    sonra kapsüllerin içindeki ilaçları dök sakın ıslanmasın elin terlemesn erir yoksa
    içine sığacak hüçük kağıtlar kes güzel sözlar yaz kıvır ve kapsüllerin içine koy
    sonra onları küçük bir ilaç şişesine koy
    prospektüs hazırla işte hergün 1 tane al diye
    falan filan yan etki yaz biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.