arkadaşlar şimdi sw gittim bi baktım etrafı süslemişler :D sevgiler gönü için oyunda manitamı yapsak ne hediye alırdık
SS alsana bi merak ettim
sry şimdi sw deilim sonra atarım ama ortalık kaynıyo herkez kız bulma cabasında
quote:
Orjinalden alıntı: wowarrior
arkadaşlar şimdi sw gittim bi baktım etrafı süslemişler :D sevgiler gönü için oyunda manitamı yapsak ne hediye alırdık
kolonya parfüm................
abi bide onun questi var ben cikolata kutusunu aldım soraki quest i yapamadım yardım etseniz guzel olur yani bide bi sw ye kurban bayramını fln koysalar koyun yakalayıp kafasını deilde vucudunu getirme veya skiningciler derisni yuzse :D
quote:
Orjinalden alıntı: zulfikar
abi bide onun questi var ben cikolata kutusunu aldım soraki quest i yapamadım yardım etseniz guzel olur yani bide bi sw ye kurban bayramını fln koysalar koyun yakalayıp kafasını deilde vucudunu getirme veya skiningciler derisni yuzse :D
VE size yalvariyorum şu oyunu cocuk oyununa çevirmeyin lutfen
O parfümle başlayan quest tam bi saçmalık. İnsan bi xp bi repu ya da bi item verir dimi? Bi de taa arathiye yolluyo utanmadan...
rofl!
çok komik ya storm bankın önünde mum ışıığı falan çok romantik:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme