|
Bildirim
HER CRYSİS HABERİNE DELİ GİBİ ATLIYORUM AMA HÜSRAN YENİ YENİLİK BEKLİYRUZ CEVAT ABİ
|
Crysis Remastered gibi olacaksa hiç yapmasınlar, Crysis 2 hala taş gibi bir oyun. Yakın zamanda, birkaç ay önce, bitirip kendisini bir güzel yâd etmiştim, hala oynanabilir durumda bu grafiklerle.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkanboyaci -- 21 Mayıs 2021; 20:08:05 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Crysis serisinin filmi gerçekten mükemmel bir bilim kurgu olabilir. Keşke filmi çekilse. Oyuna gelirsek remastered remake iyidir fakat ilk oyunun remasteredini aldım çok fazla oynayamadan sildim. Remake tarzı yapıp bazı şeyleri değiştirseler keşke. Crysis warhead bekliyordum ben o çıkmadan 2. oyunun remasteredi saçma geldi. Remastered diye oyunu tüm platformlara getirip biraz pahalı satıyorlar işte. Pazarlama taktiği ama gelsin oynarız umarım güzel yaparlar. Bu arada crysis twitter sayfası görsel paylaşmış crysis 2 ye ait olduğunu varsayıyorum. Kesin geliyor diyebiliriz artık :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Mayıs 2021; 5:10:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|