|
Bildirim
Görüntülerin hepsi çok ikonik anlar. Fakat benim için oynaması en zevkli bölüm Çernobil göreviydi. Çernobil ile ilgili belgeseller izleyince sanki o şehre daha önceden bizzat gitmiş gibi hissettim kendimi. Eminim bu oyunu oynayan birçok kişi belgeselleri izlediğinde aynı şeyleri hissetmiştir. Şehir birebir modellenmiş. Binaların içlerini görünce oyunun geçtiği sahneleri hatırlıyorum. Sanki o binanın içinde daha önceden bulunmuşum gibi hissettim. Binaların içindeki detayları bile hatırlıyorum. Çok başarılıydı. Dünya oyun tarihi açısından ilk üçe girebilecek kalitede bir bölüm.
Şuraya koymadan olmaz. |
Eski kaliteli cod oyunlarından eser yok şimdi. Cod 4 modern warfare deki hikaye ve çoğu sahne film kalitesindeydi şimdi bakıyorsun saçma sapan pubg gibi online oyun yapıyorlar
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Haziran 2021; 17:9:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Trabzon Belediye Havalimanı iyiydi ama gerçekten ismi o değildi. O haritayı yapanlar herhal hiç araştırma yapmamışlardı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 27 Haziran 2021; 21:20:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk oynadığımda olayı anlamayıp bodoslama dalardim. Meğerse sessiz gidilcekmis sonradan çaktım 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |