Şimdi Ara

Sevilla FC vs Fenerbahce / 2 Ağustos Cumartesi -Hazırlık Maçı- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep bize mi hazırlık bu maçlar rakipler çatır çatır oynuyor.
  • Sizde de Asena Erkin gibi eş olsun değil tekme atmak mahalle kahvesini bombalarsınız..
  • daha gol atamıyor takım iki maçtır kaybediyor hayırlısı olsun daha çok zaman var ama soru işaretleri de var..
  • 1 gol diye umutlanmışken hasan ali ortası ...
  • Takım bugün hiç umut vermedi bana.
  • Bizim yaşadığımız sistem sorununu yaşıyorsunuz şuan
    Galatasaray 4 4 2 oynarken sneijder gelince takım baklava sistemine geçmişti ilk başlarda oturtamamıştık sistemi fakat bu baklava olayı yüzünden kanatlarımızı hiç kullanamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerde caner dışında bu akşam futbol adına sahaya bişey koyan oyuncu yoktu.
    caner de her zaman ki caner faydalı ama tam bi pimi çekilmiş bomba. umarım bu sezon ligde hakemler göz yummaz kasaplıklarına.
  • yenilmeklede kalınmayıp geri zekalı taraftarımızla da madara olduk o hareketi yapanı kastetmedim sadece küfürlü tezahürat yapanları kastettim daha çok.alakasız bi maçta alakasız bi zamanda alakasız bi yere edilen küfür.bir Fenerbahçeli olarak utandım bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

MS 2 hiç bu kadar garanti olmamıştı

Mission Failed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Caner adama tekme attı kırmızı yedi. Haketti onun bunun evladı. Dakika 90+ olmuş o hareketle bilek bile kırılır.

caner tekme atmadı nasıl izliyorsunuz siz.. Caner tekme yedi hakeme dogru " adam böyle ayagını salladı " diye gösterdi... hakemde kırmızı verdi.. Tekmeyi yiyen caner yani ..

Senin yayın donmuş kardeş izlerken...Bariz adama tekme attı Caner...Emre ile bunun psikolojik destek alması lazım..Dengesiz, sorunlu adamlar bunlar...

adama tekme attı ve adam yere düşmedi veya ah bile demedi ? Eminmisin ?

• Olimpico'da görüşürüz
  • Bir hazırlık maçına bakarak bütün oyuncuları çöp yaptınız nasıl adamlarsınız anlamıyorum. Abartmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Caner adama tekme attı kırmızı yedi. Haketti onun bunun evladı. Dakika 90+ olmuş o hareketle bilek bile kırılır.

caner tekme atmadı nasıl izliyorsunuz siz.. Caner tekme yedi hakeme dogru " adam böyle ayagını salladı " diye gösterdi... hakemde kırmızı verdi.. Tekmeyi yiyen caner yani ..

Senin yayın donmuş kardeş izlerken...Bariz adama tekme attı Caner...Emre ile bunun psikolojik destek alması lazım..Dengesiz, sorunlu adamlar bunlar...

adama tekme attı ve adam yere düşmedi veya ah bile demedi ? Eminmisin ?

Kardeş tekme atılan adamın ölmesi gerekmiyor kart için. Yalnız bana da boşa salladı gibi gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Bu yana top atarken yapılan hataları ben PES oynarken dahi yapmıyorum. Kaç top kaybı oldu hala daha ısrarla aynı şekilde oynamaya çalışıyoruz.

Hocam zaten doğal olanıda o pes oynarken yapmak daha kolay :)
  • Ne oldu fenerin kadrosu iyi diyenler. Bu takıma en az4 oyuncu lazım deyince herkes geçen senenin şampiyonuyuz diyordu.

Defansa, sol ve sağ açığa adam lazım. Hatta orta sahaya bile emre tipinde adam lazım. Bu iş böyle bir tane defansif bir tane hücumcu orta saha ile olmuyor artık.

geçen sene gs' önceki senenin ortasında başlayan gereksiz yıldız transferlerinden başlayan ve geçen sene krize dönüşen durumundan faydalanıp iyi organize olunca, birde klasik tturk usulü haydi yiğidim aslanım gazıyla şampiyon olduk. Hala kadlec bekiri iyi diyenler vardı. Vah ki vah. Daha alves el bombasıda ligde çok çektirecek bize

• Geliri soma ya gidicek olan bu maçların,sheffiel ve sevilla maçlarının yurtdışında yapılması ne kadar doğru ? Türkiyede olsaydı bu maçlar stadlar tıklım tıklımdı gelir kaynağı çok daha fazla olucaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Bizim yaşadığımız sistem sorununu yaşıyorsunuz şuan
    Galatasaray 4 4 2 oynarken sneijder gelince takım baklava sistemine geçmişti ilk başlarda oturtamamıştık sistemi fakat bu baklava olayı yüzünden kanatlarımızı hiç kullanamadık

Yok hocam kuyt yok mecbur bu sistemde çıkıyor gibiyiz

en azından bana öyle geldi

emenikede zaten yeni katıldı takıma

kuyt da gelince eski düzene döneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

İnşallah tekrar yeneceğiz

Dk. 50 2-0

Muahahahaha.Çok komik adamlar rapid wien den 3 yiyor bide laf atmaya çalışıyorlar
  • Geçen sene takım 15 puan farkla öndeyken bile Ersun Yanal ı eleştirenlerden biriyim ben.Hala da eleştiririm o zaman şunu söylemiştim tamam ligde iyi oynayattı bizi ama avrupa takımlarına sökmez her maç 2-3 gol yeriz diye bir yorumum vardı.Aynı şeyi bugünde söylerim.Bu taktik degişmeli ! Sırf ofansif nedir ya onuda beceremiyor takımdaki yeteneksiz oyuncular.

Avrupa takımlarıyla başa çıkmak istiyorsak YANAL degil A.KOCAMAN taktiği gerekli.Şimdi diyeceksiniz hazırlık maçı sonuçta ama sonuçta herşey belli ediyor takım sinyali veriyor.Lig maçlarındada veriyordu o sinyali zaten.
    Öteki maçlardan da Olympiakos ve Roma dan yeriz gene bi 2-3 gol Chelsea den de yerdik ama orda 45 dk oynayacamız için o kadar yemeyiz heralde.
  • Şu futbolumuz hızlanmadıktan sonra bizi hep yener bu yabancı takımlar adamlar 3 saniyede bizim kalede biz 30 saniyede kendi yarısahamıdan çıkamıyoruz sırfbu maçın özelinde konuşmuyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.