Şimdi Ara

Sevince Peşine Takılan Köpek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana kedi severken köpek saldırıyo ondan sevmıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Neredeyse her gün yaşıyorum. Artık hayvanlar tanıdılar beni. Aralarına alıyorlar beni, hayvanların efendisi gibi yürüyorum ortalarında. Arada bir yemek veriyorum onlara ondan böyle. Hep menfaat dünyası.

Hayvanların efendisi:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bana kedi severken köpek saldırıyo ondan sevmıyorum artık

iki saattir imzandaki kadını izliyorum sinir oldum ama gözümü alamıyorum kadından lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bana kedi severken köpek saldırıyo ondan sevmıyorum artık

iki saattir imzandaki kadını izliyorum sinir oldum ama gözümü alamıyorum kadından lanet olsun

ıstırır dikkat et harleyciğim
  • Rottweilerımız var 7 aylıkken sahip edindik ve şimdi 11 aylık oldu.Hayatımda bu kadar akıllı,sempatik bir hayvan daha hatıramıyorum.Yüz,el yalamasından tutun eve alınca kendini evin bireyi sanıp şımarması felan inanılmaz bir köpek cinsi.Çok değerli bir ırk gerçekten

Sevince Peşine Takılan Köpek
  • insandan çok köpek dostum oldu, mahalle köpek dolu bölge bölge ayrılıyorlar durak ve site bölgesindekiler benim kişisel bodyguardım gibi oldular ben gelince peşime takılıyorlar bölge bitimine gelince nöbet yerlerine dönüyorlar

duraktaki köpek bi kere ardımdan otobüse binmeye calıstıydı
  • Bizim orda da köpekler var da korkudan sevemiyorum. Eskiden yanlarından da geçemiyorum yine biraz düzeldi korkum. 😞

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 10 yildir kedi döngümuz var

Yani şöyle bi dongu once beyaz bi kedi bizim apartmanin kapisinda yatmaya basladi, biz bunu beslemeye calistik artik nereye gitsem peşimden geliyordu 10 yaşinda falandim benle okulun kapisina kadar gelirdi, sonra bu beyaz kedi yavrularini kapiya birakti kendisine araba carpti biz yavrularina bakmaya basladik, yavrulari buyudu yavru yapti onlarda buyudu yine yavru yapti bu dongu boyle devam ediyor 10 yildir falan kapimizdan kedi eksik olmaz ama gerçekten oturup kediyle muhabbet etmişligim vardir (tek tarafli ) dertliyken sanki resmen anliyordu yanima gelip oturuyordu utanmasa al bi sigara yak diyecek

Birde mahallenin golden kopegi var kimsenin baktigi yok, gelip kapida yatiyor kedilerle dost çok demokratik bi kopek, onada ozel mama alıyorum, gerçekten sadık dostlar...

Birde mahallenin hayvanlarını kovalayan küçuk çocuklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 11 Nisan 2016; 10:46:05 >

• Hayatimda cok kotu bir yer edinmis olan ve hala unutamadigim bi olay gecti basimdan:
    O zamanlar 6 ya da 7.sinifa gidiyorum bizim mahaleede bi kopek vardi hep beslerdim goturur yemek falan verirdim. disarida hep pesimden gelirdi 4.kattan islik calarim son hiziyla kosarak gelir kafasini yukari kaldirir kuyrugunu sallayarak bakardi bana cok sevimliydi.bu mahale eşkiyalari dedigimiz cocjklar hep buna karisirlardi boynuna naylon ip gecirip gezdirilerdi hayvana.bilmiyorlarki o yaz sicginda eziyet ediyorlar elimden geldigince karsi cikmaya calisirdim ama 10 kisi falan takilirlardi gucumun yettigince yapabiliyordim.bunlar heralde yine boynuna ipi gecirmisler sonrada ipi kesmisler ama ipin sadece boynunu tam saracak bi sekilde birakmislar baktim hep boynu yara olmus dokundurtmuyordu bana heralde cok aciyordu.bicak alip kesmeye calistim ama yapamadim artik ip boynuna yavas yavas giriyordu bildiginiz bicak gibi kesiyorsu boynunu kimse yardim etmiyordu su halim olsa hemen veterinere goturur halederdim ama cocuktum iste ne yapabilirimki.gunler gecti boynunun artik ceyregi kesilmis bicimde geziyordu hayvan suan ellerim titriyor yazarken.pencereye cikip islik caldigimda yine kosarak geliyordu yine eskisi gibi seviyordu beni ama ben korkuyordum yarasi yuzunden asileşip bana saldirir diye aptalim iste cocuk akli.birgun asagi gidecem asansorden indim hemen o sirada kopek apartman kapisindan iceri girdi benim geldigimi nerden biliyorduki kapi yarim kapaliydi ama geldi ben merdiveninn yukarisinda o da asagidaydi bana bakti hizli hizli nefes alip verdi ve bir anda yere yigildi boynundan kan su gibi akiyordu karsimda öldu.omrum boyunca bunu unutmayacagim.llahim sen biliyorsun elimden geldiigince yardim ettinm suan olsaydi bunlarin hicbiri olmazdi

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Büyüyünce o hallerine gülücüklerdir. Zarar vermesinlerde...

• Takıntılı.Adam T kullanıcısına yanıt
    Pesime takilan kedi köpeği eve alıyorum. En sadik dostlarim onlar keske imkan olsa da hepsi benim olsaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhametli M kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu size

• Takıntılı.Adam T kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyden korkuyorsunuz hocam?

• beyler bu sahibini parçalayan,saldıran öldüren köpekler hakkında ne düşünüyorsunuz haberlerde bazen görüyorum nedeni nedir bunların sahibinin kötü davranmasımı ırkı mı bazı köpeklerde mesela sahipleri fena şekilde dövüyor istese parçalar ama yapmıyor bunun neyle ilgisi var.
  • RedJøhn kullanıcısına yanıt
    Yetiştirilme tarzı çok önemli hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.