Şimdi Ara

Sevince Peşine Takılan Köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa anılarınız buyurun yazın dinleyelim...

• bkz : apartmana kadar takip edip o masum yüzüne karşı apartmanın kapısını kapatmak.
  • Birde kedilerde var bu durum, kapıyı kapatınca miyavlaması maf ediyor insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Birde kedilerde var bu durum, kapıyı kapatınca miyavlaması maf ediyor insanı.
    Neredeyse her gün yaşıyorum. Artık hayvanlar tanıdılar beni. Aralarına alıyorlar beni, hayvanların efendisi gibi yürüyorum ortalarında. Arada bir yemek veriyorum onlara ondan böyle. Hep menfaat dünyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 10 Nisan 2016; 23:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Birde kedilerde var bu durum, kapıyı kapatınca miyavlaması maf ediyor insanı.
    Bu köpeklere marketten falan ne gibi bir şey alınıp verilebilir? Bazen görünce bir şeyler alıp verim diyorum ama şimdi yanlış bir şey alıp hayvanın sağlığıyla da oynamak istemiyorum. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Bu köpeklere marketten falan ne gibi bir şey alınıp verilebilir? Bazen görünce bir şeyler alıp verim diyorum ama şimdi yanlış bir şey alıp hayvanın sağlığıyla da oynamak istemiyorum. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Migrosta 2 liralık yemler oluyor.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Tatlı verilmesinin sakıncalı olduğunu biliyorum. Hayvanı kör yapar.
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Maalesef bulunduğum yerde migros yok. Herhangi bir köpek mamasını yerler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 10 Nisan 2016; 23:26:36 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Beğenmesi lazım ama açken neden yemesin ki.
  • quote:

Maalesef bulunduğum yerde migros yok. Herhangi bir köpek mamasını yerler mi acaba?

köpekse yer
  • Kendi kopegim haricinde 3 tane sokak kopegine bakmaya calisiyorum. Eve sokmuyorum ama hergun mamalarini sularini verip, kene ilaclarini falan yaparim.

Mahallede bodyguard gibi hep pesimde dolasirlar. Cogu zaman da evin onunde uyurlar.

Babam eve hirsiz girebilirse esyalari ben hediye ederim diyor artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Kendi kopegim haricinde 3 tane sokak kopegine bakmaya calisiyorum. Eve sokmuyorum ama hergun mamalarini sularini verip, kene ilaclarini falan yaparim.

Mahallede bodyguard gibi hep pesimde dolasirlar. Cogu zaman da evin onunde uyurlar.

Babam eve hirsiz girebilirse esyalari ben hediye ederim diyor artik.
    birde bunun yürüyüşe eşlik edenleri var
    yürüyüşe çıktıktan kısa sonra bir sokak köpeği bulunur başı okşanır ardından yürüyüşe devam edilir bir yandan size eşlik eden sokak köpeğinin verdiği mutlulukla yürüyüşe devam ederken bir yandan sokak köpeklerinin insanlardan daha iyi yanları olduğu gerçeği düşünülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

birde bunun yürüyüşe eşlik edenleri var
    yürüyüşe çıktıktan kısa sonra bir sokak köpeği bulunur başı okşanır ardından yürüyüşe devam edilir bir yandan size eşlik eden sokak köpeğinin verdiği mutlulukla yürüyüşe devam ederken bir yandan sokak köpeklerinin insanlardan daha iyi yanları olduğu gerçeği düşünülür.

Alıntıları Göster
    bugün mahallemizin köpeği var kangal kırması çok duygusal bi hayvan onu severken bir bağ oluşuyor sanki. ona yemek götürünce sevinçe üzerimize koşlar sevdirir kendini. yemeği koklar göz ucuyla bakar ama yemez kendini sevdirir önce teşekkür eder. ve sen gitmeden yemez yemeği ayıp olur diye. sonrada etrafa bolca havlar arabaları çöpçüleri kovalar. sonra bizim balkona bakar çaktırmadan beni görüyolarmı diye. sonra tekrar havlar. yemek verirsek apartmanın önünde yatar 2 gün. sonra kendi yerine geçer.bir gün amcam işe giderken duman yanına yaklaşmış(adı duman) amcam üstü kirlenmesin diye yanaşmamış. sonra duman topallamaya başlamış ilgi görsün diye.amcam yanına yaklaşıp ilgilenince normal yürümeye devap etmiş. buda böyle bi hayvan işte

• quote:

ben bi kere mahalledeki köpeğe 1 paket tutku yedirmiştim.sonra netten falan bakmıştım içime kurt düşmüştü meğer çikolata çok zararlı olabiliyormuş köpekler için.bi kaç sene oldu köpek kral gibi duruyor.mahallenin köpeği zaten.bişey olmadı iyiki.
  • quote:

bimden tavuk döner alıyorum ben kavga ediyolar yerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

quote:

bimden tavuk döner alıyorum ben kavga ediyolar yerken

Alıntıları Göster
    köpeklere ve kedilere gerek petshop gerekse süpermarketlerden kuru mama alabilirsiniz.. Bir anlık mesela içiniz cız etti, çok aç bir hayvan gördünüz gidin marketten aç bitir salam alın verin..

bu işin maliyeti kedi maması mesela kilosu 6-12 lira arasında değişir...

Bonacibo, micho var sokak kedilerine atarsınız, çok maliyetli olmaz... goody ve whiskas almayın da.... hadi whiskas aldınız diyelim, sürekli vermeyin...

• Cevaplar icin sağolun beyler.
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam en ufak sevgi gösterisinde bile sevip, kollayan köpekler ne kadar masum ve kalbi temiz olduğunu gösteriyor. Keşke insanlarda birbirine böyle değer verebilse... (İstisnalar hariç )
  • abuzet A kullanıcısına yanıt
    Vay hınzır seni.
  • 4 ay önce bi köpek gördüm tasmali ev köpeği galiba biraz sevdim ve peşime takıldı nereye gitsem oraya geliyo , tamda yol kenarındayız karşıdan karşıya geçim arabalar geçmesini engeller diye düşündüm ama öyle olmadı arabaların hızla gelmesine rağmen köpek yola atladı korktum hemen köpeğin yanına koşup yol kenarında koydum az daha araba ezicekti hayvanı , iyice yoldan uzak biyere gittim buda benle geldi , en sonunda bitane bayan geçti yanımızdan, ne kadar tatlı değilmi dedim kadında evet dedi sevmeye başladı bende o anda ordan tüydüm uzaktan bakıyorum bu seferde kadının peşine takılmış, kadın kurtulmaya çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 11 Nisan 2016; 9:17:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.