Şimdi Ara

Komşu beni kıyafetsiz gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odamın arka kısmı balkonlu ve camından arka binadaki bir kısmın içi açıkça gözüküyor ve oradan da aynı şekilde buraya bakılabiliyor, burada oturan bir kadın var sürekli camdan dışarısını izliyor, bugün de kıyafetsizken bunu unutup balkondan bir şey almaya gidiyordum birden baktım bu dönmüş bana bakıyor o an ben de ne yapacağımı bilemedim durdum ona bakmaya başladım, biraz baktı baktı sonra içeri girdi, durmadan milletin evini izleyen kendisi de sizce bir sıkıntı olur mu bu konuda, bana bir şey yapabilir mi?

• Beni de kadin ve cocugu gormustu sonra cama cikmadilar aslinda iyi oldu 7 24 camdan bakiyorlardi ben de perdeyi kapali tutuyordum ama unutmusum acik gorduler neyse bayagi oldu artik oyle dertlerim yok.
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt

Hocam ben de kapalı tutuyorum da yani o dediğim kısım öyle camdan dışarısı izlenecek bir kısım da değil çünkü sadece karşı binanın içi gözüküyor, bunu bile bile neden baktığı malum da başım derde girecek diye korkuyorum şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZillaKami

Hocam ben de kapalı tutuyorum da yani o dediğim kısım öyle camdan dışarısı izlenecek bir kısım da değil çünkü sadece karşı binanın içi gözüküyor, bunu bile bile neden baktığı malum da başım derde girecek diye korkuyorum şimdi

Cikar salla o zaman reis. Sen de niye oradan bakiyor dersin kimse bir sey diyemez.

• namaste1968 kullanıcısına yanıt

Zaten istemsiz de olsa çıkarıp sallamış oldum bugün JAJDSJASDJWEEW

• Birbirinize bakakalma kısmı çok komik geldi
  • Kendisi kaşınmış ben olsam inadına çıplak çıkmaya devam ederdim. Dışarıyı izlemeyi çok seviyorsa başka yerden izlesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Karşı komşu sait abi olsaydı??

• rtuzz kullanıcısına yanıt
    perdeyi bile açmazdım
  • Karı milf'mi ?

• yazık kadın dışarı çıkamıyodur anca pencereden bakıyor malı sallayıp taciz etmişsin artık pencereden de bakamaz

• Kafa güzel en azından bir havlu alabilirdin hak etmişsin artık hep seni izler

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    dh'de şu şekilde gülen adamı ilk defa gördüm çok tuhaf geldi

genelde böyle gülünüyor
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Dh eski dh mi ki biz de eskisi gibi gülelim?

Hayat bize ne sundu ki uğruna ölelim?

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    ben eskisi gibi gülün demedim

sadece değişik geldi ne bileyim

ama eski dh yine bugün de olsa

çömelir yeri öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 15 Aralık 2023; 17:16:19 >
  • Komşu komşunun külüne muhtaçtır boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.