Şimdi Ara

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!!
  • bırak bu işleri o karda kışta sanki siz olsanız çok gelirdiniz peh
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

bırak bu işleri o karda kışta sanki siz olsanız çok gelirdiniz peh

sen bırak hoca 150 kişi ayıptır günahtır
  • senin gibileri çok gördük kupa finalinde ortadan kayboldunuz salı günü aç tvyi bak bakalım kaç kişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata

bu fenerbahçeli arkadaşlar ne kadar çok biliyo yaaa. acaba hayatlarında kaçkere olimpiyat stadına gittiler. bi türkiye kupası finalinde bile gördük olanları . gs bi stadı dolduramıyo dediler bi baktım karşımızda bizim taraftarın neredeyse yarısı kadar bi taraftar kitlesi . üstelik o stada ilk defa geliyolar yani bi istek bi arzu olur. gs liler az gelseydi hadi yine derdik adamlar biliyolar eziyeti soğuğu o yüzden gelmediler . ama fenerli arkadaşlarıda gördük yani .bu işler lafla olmuyor beyleeer.

o stada niye gitsin fenerliler genel de stadı olmayanlar gidiyo oraya

• sizin stadınızıda gördük zamanında elektrik faturasını ödememiştiniz
  • quote:

senin gibileri çok gördük kupa finalinde ortadan kayboldunuz salı günü aç tvyi bak bakalım kaç kişi var

beraber çıktıkya stattan

demedinmi erken çıkalım buradan kurda kuşa yem olacaz

• arkadaşlar ben bi 5 tane kombine almayı düşünüyorum . ama stada gitmek cok sorun olcaga benziyo benim için .güngörende oturuyorum nası gidebilirim stada
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar ben bi 5 tane kombine almayı düşünüyorum . ama stada gitmek cok sorun olcaga benziyo benim için .güngörende oturuyorum nası gidebilirim stada

hoca ayıptır yaw
    güngörenden sal kendini bağcılar ordan stat 10 dakka sürmez
  • @tedoa

kelime oyunu yapma bana biz alışığız siz korktunuz tabi kurttan kuştan gelemediniz
  • quote:

@tedoa

kelime oyunu yapma bana biz alışığız siz korktunuz tabi kurttan kuştan gelemediniz

al bir kelime oyunu daha
    biz aslandan korktuk gelmedik

• yau kolay mı güngörenden stada ulaşmak. maç günü mecidiyeköy eminönünden falan otobüs kalkacakmıs .onların önünü istoçta falan kesip atlayamam mı otobüse. direk durmadan mı gidicekler stada
  • fenerlilerin içine doğmuş demekki o gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

yau kolay mı güngörenden stada ulaşmak. maç günü mecidiyeköy eminönünden falan otobüs kalkacakmıs .onların önünü istoçta falan kesip atlayamam mı otobüse. direk durmadan mı gidicekler stada

yolda durmuyolar genelde benden söylemesi ( ama bazıları duruyo boşsa eğer )
  • bizde böyleydik 5-1 lik finalde

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!!

• sizde böyleydiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

Görmüyormusun maça daha en az 3-4 saat var daha özel güvenlik, çevik kuvvet hiçbiri gelmemiş.Sen nakatanın koyduğu resme baksana tüm security orda sarı sarı duruyorlar.Yani maç ya başlamış yada az kalmış.Bilerek konuş!

• quote:

Orjinalden alıntı: uA_BarBar

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

Görmüyormusun maça daha en az 3-4 saat var daha özel güvenlik, çevik kuvvet hiçbiri gelmemiş.Sen nakatanın koyduğu resme baksana tüm security orda sarı sarı duruyorlar.Yani maç ya başlamış yada az kalmış.Bilerek konuş!

evet zaten baksana neredeyse güneş yeni doğacak onlar stad çok kalabalık olur sonra yer bulamayız diye geceden gelmişler

bilerek konuşmuyorum görerek konusuyorum
    biraz daha seviye lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 7 Eylül 2006; 15:46:07 >

• bide şöyle düşün biri kışın en soğuk günlerinden biri yol yok en önemlisi belediyenin büyük maçlar için çalıştırdığı otobüsler yok

birisi sıradan konyaspor maçı . ayrıca galatasaray tarihinin en kötü sezonu .
    birisi 20 yıldır alamadığınız türkiye kupası fianli üstelik rakip galatasaray üstelik ilk baharda maç üstelik sınırsız belediye otobüsü var maça.

tek taraflı düşünmeyin lütfen
  • aziz duramadı galatasaraylıların arasında kalan protokol tribününde gitti kapalıya fenerlilerin arasına

bunuda koymak istedim dayanamadım tipe bak yaaaa 5-1 den sonra

normal şartlar altında (N.Ş.A da ) alttaki fotoğrafta olması gerekiyodu aziz beyin .ama bakmış karşı taraf çok boş duruyo gidelim dolduralım demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata -- 7 Eylül 2006; 15:52:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.