Şimdi Ara

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşit şartlarda değil arkadaşım. sizinki stadın açılış maçıydı ve günler öncesinden çeşitli organizasyonlarla tanıtımı yapılmıştı. üstelik maç ücretleri sembolik olup (şimdiki gibi) istanbulun birçok yerinden toplu taşıma araçları o gün için olimpiyat stadına sefer düzenlemişti. bizim maç ise sadece ve sadece hazırlık maçıydı. hem boşa konuşuyoruz. takımına sahip çıkan taraftar tabiki Fenerbahçe taraftarıdır. bunun örnekleri ortadadır.

quote:

Eşit şartlarda 2 hazırlık maçı

Fenerbahçe - Everton
    30 Temmuz 2005
    Biletli seyirci sayısı : 30.000

Galatasaray-Olympiakos
    31 Temmuz 2003
    Biletli seyirci sayısı : 80.000
  • Hadi beyler maç günü dolu görücem o stadı Hakkaten tarftarları tebrik ediyorum Allah'ın olimpiyat stadın da bile takımlarını yalnız bırakmadıkları için keşke zamanım uysaydı da bende gelebilseydim o maça ama tabii ki televizyonda olucam Galatasaray'a başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: nakata

pardon 43 bin sadece kombine miktarıymış artı 5 bin tek maçlık bilet . bide 10 bin alisamiyen kombineleri var nooldu 60 bin .

bu arada @tedoa tatile çıkmamı düşünmenin sebebini bekliyorum hala haberin olsun

kapaklar tatil sebebi olamaz olmamalı

yazını editleyip ucuz kurtulmussun aldıgım duyumlar öyle

@bu arada o resimde yer alan gerçek taraftarları hakikaten tebrik etmek lazım

KARDEŞ yazımı senin @nakata tatile çıkacaksın demenden 1 dk önce editlemişim. ben yazdığım yazıyı bidaha okurum arkadaşım .üstelik tek bir e harfi editledim . ben forumda seviyeyi yüksekte tutmaya çalışan arkadaşlardan biriyim. yani sokakta konuştuğum gibi burada konuşamicamı biliyorum .dalgınlığıma gelmiş ve hemen düzelttim zaten .aziz beye bi e harfi takmışım arkadaşlar arasında böyle konuştuğumuz için dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın
    yeri geldiğinde hatamızı kabul ederiz hatta söylüyorum bu kelimeyi yazdım ceza almam gerekiyosa razıyım .

Bu arada ultraslan forumunda bi arkadaşın yazdığı harika bir pankart yazısı var burada yazmak istiyorum

MERKEZDE 50 BİN DEĞİL DAĞ BAŞINDA 80 BİN

• quote:

samiyende 10bin
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

quote:

samiyende 10bin

• yakında bilet fiyatları "gönlünüzden ne koparsa" seklinde olabilir
  • quote:

yakında bilet fiyatları "gönlünüzden ne koparsa" seklinde olabilir

quote:

80000 < 50000 ( o stada gelecek taraftarların çoğu gs için değil rakipleri izlemek için gelecek, ben ist da olsam gelirdim valla sudan ucuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 8 Eylül 2006; 14:56:36 >

• Oturarak 55bin, Ayakta 80bin Amuda kalkarak 100bin. Kadıköyde böyleymiş bu forumda öğrenmiştim. Dağ başını merak ediyorum. Samiyeni doldurabilmek marifettir. Geçen hafta İnönüye bilet bulamamıştık stad fulldü. Merkez
  • yemin ediyorum, dalga geçmiyorum bir galatasaray'lı olarak şu fotoğraftaki yöneticilerin halini gördükçe üzülmüyorsam, içim parçalanmıyorsam ne olayım. kendimi onların yerine koyuyorum ve Allah kimseye böyle azap yaşatmasın diyorum. Sonuçta rakibimiz de olsa insanlığın gereği ezeli rakip ebedi dost olduğumuz fenerbahçenin bu durumu ile dalga geçmemek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: cahill

quote:

aziz duramadı galatasaraylıların arasında kalan protokol tribününde gitti kapalıya fenerlilerin arasına

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!!

bide riberye bonus demişlerdi...ne günlerdi ya!

• quote:

3 gs macı (cl) < 1 fb macı (uefa)
    30ytl<35ytl

3 film birden

Daha geçen izledik (fenerbahçe-dinamo kiev) komedi filmini vizyonda baya kaldı
  • başlığı atarken biraz düşün istersen...ilk bu konuyu açtığında acınacak durumdaydın...şimdilerde yüzün gülmeye başladı ama bu seferde topik in seyiri değişti...

dağ başında bir bilet parasına üç maç 80 bin kişiyle değil.....kadıköyde aynı bilet parasıyla her maça en az 50 bin kişi

son sözüm yukarıda ki fotoya bakıp da sözde duygulanan arkadaşlara....geçen sene o fotodaki aziz yıldırım anelkanın golüne sevinirim yanında ağlamak üzere olan canaydın görüntüsü de tüm gs camiası ve taraftarının acaba yine 6-0 olacak gibisinden bi hal aldığının özetiydi....unutmayın...!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 8 Eylül 2006; 15:33:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

başlığı atarken biraz düşün istersen...ilk bu konuyu açtığında acınacak durumdaydın...şimdilerde yüzün gülmeye başladı ama bu seferde topik in seyiri değişti...

dağ başında bir bilet parasına üç maç 80 bin kişiyle değil.....kadıköyde aynı bilet parasıyla her maça en az 50 bin kişi

son sözüm yukarıda ki fotoya bakıp da sözde duygulanan arkadaşlara....geçen sene o fotodaki aziz yıldırım anelkanın golüne sevinirim yanında ağlamak üzere olan canaydın görüntüsü de tüm gs camiası ve taraftarının acaba yine 6-0 olacak gibisinden bi hal aldığının özetiydi....unutmayın...!!!!

Bırak sen şimdi aziz başkanın durumu çok mu iyi? sene sonu 2 kupa dedi nerde? sonra bu gidişin dönüşü yok dedi nerde?

• sizin mac bilet fiyatlarınızla bizim takımın sampiyonlari ligi macına bizim taraftarımız kac ki$i qider acaba.. fb nin cl mac bileti fiyati : 60 ytL gsnin mac biLeti fiyatI : 10 ytL .. 6 kat ustunuz bunu biLin. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

yemin ediyorum, dalga geçmiyorum bir galatasaray'lı olarak şu fotoğraftaki yöneticilerin halini gördükçe üzülmüyorsam, içim parçalanmıyorsam ne olayım. kendimi onların yerine koyuyorum ve Allah kimseye böyle azap yaşatmasın diyorum. Sonuçta rakibimiz de olsa insanlığın gereği ezeli rakip ebedi dost olduğumuz fenerbahçenin bu durumu ile dalga geçmemek lazım.

• quote:

quote:

yemin ediyorum, dalga geçmiyorum bir galatasaray'lı olarak şu fotoğraftaki yöneticilerin halini gördükçe üzülmüyorsam, içim parçalanmıyorsam ne olayım. kendimi onların yerine koyuyorum ve Allah kimseye böyle azap yaşatmasın diyorum. Sonuçta rakibimiz de olsa insanlığın gereği ezeli rakip ebedi dost olduğumuz fenerbahçenin bu durumu ile dalga geçmemek lazım.

aziz yıldırıma içi parçalanan arkadaş bu fotodaki başkanın bakışlarıyla da kahrolur herhalde...koymasaydın keşke

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

bu hangi maçtan yaw, 5-1'likten mi ?

Aziz Nihat Murat 3'lüsüne bak ya

Hakan Bilal Kutlualp e baksana puroyu yakmış gayet mutlu gözüküyo demekki daha ozamanlardan gözü varmış aziz yıldırımın koltuğunda

Fenerbahçenin geçsene bi tek galatasaray maçında 50 bin kişiye oynadığını hatırlatırım size.....

galatasaray fenerbahçe ile olimpiyatta resmi rakamlara göre boşluklar falan hariç 73 bin küsür e oynadı
    olimpiakos maçında yine öyle . beşiktaş maçında ali aydının 2 penaltı verdiği maçta 67 bin kişiye oynadık üstelik 6.olduğumuz garantiydi o maçtan önce . hiç bir iddaası yoktu maçın. yine villereal maçındada 65 bin kişiye oynadık .

galatasaray taraftarı her zaman maça gelir yeterki şartlar uygun olsun yani yönetim azcık çalışsın ama galatasaray yönetiminin hali ortada kaç senedir yaptıkları ortada maalesef.

fiyatlarada niye taktınız anlamıyorum . pahalı olunca kazık yiynce hoşunuzamı gidiyor anlamış değilim.
    geçen sene alisamiyendeki gs uefa maçları ve derbi maçlar (ts fb bjk ) kale arkası 50 ytl ydi ve hepside doldu maçların 27 bin kişi .

ayrıca önceki boleslav maçının biletleride 35 ytl idi .ama ben bununla övündüğümüzü hatırlamıyorum.

övünülecek başka şeylerle gelin....mesela stadımız güzel diyin eyvallah kabulümüzdür ...

stad kapasitesi artınca fiyatlarda haliyle düşecek bunu ya anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.
    ali samiyenin kapasitesi 27 bin . olimpiyatın 80 bin.
    alisamiyende 3 maç kale arkası 90 milyona geliyo
    olimpiyatta 3 maç kale arkası 30 milyon ayrı ayrı alacaklar için 45 milyon .
    stad kapasitesi 2.5 kat fazla olduğunu düşünürsek bilet fiyatlarının da 2.5 kat düşmesi gayet normal dir.kulübün kazancı aynıdır. ( yaklaşık olarak konuşuyorum )

• quote:

başlığı atarken biraz düşün istersen...ilk bu konuyu açtığında acınacak durumdaydın...şimdilerde yüzün gülmeye başladı ama bu seferde topik in seyiri değişti...

topici açtığımda bir sürecin başlangıcıydı. sonuçta biletlerin çıkışının 2. günüydü .forumdaki arkadaşlarla bilgi alış verişinde bulunduk .bazı çağrılar yaptık .forumlar bu yüzden var zaten.

.heralde bu topicin akışı değişecek allah allah yaa. hem diyosunuz kirlilik yaratmayın .bi konuyu bi topicte konuşunca yine suçlu oluyoruz.

ayrıca bilet konusundaki açıklamamı yukardaki mesajımda yaptım
    quote:

Fenerbahçenin geçsene bi tek galatasaray maçında 50 bin kişiye oynadığını hatırlatırım size.....

galatasaray fenerbahçe ile olimpiyatta resmi rakamlara göre boşluklar falan hariç 73 bin küsür e oynadı
    olimpiakos maçında yine öyle . beşiktaş maçında ali aydının 2 penaltı verdiği maçta 67 bin kişiye oynadık üstelik 6.olduğumuz garantiydi o maçtan önce . hiç bir iddaası yoktu maçın. yine villereal maçındada 65 bin kişiye oynadık .

galatasaray taraftarı her zaman maça gelir yeterki şartlar uygun olsun yani yönetim azcık çalışsın ama galatasaray yönetiminin hali ortada kaç senedir yaptıkları ortada maalesef.

fiyatlarada niye taktınız anlamıyorum . pahalı olunca kazık yiynce hoşunuzamı gidiyor anlamış değilim.
    geçen sene alisamiyendeki gs uefa maçları ve derbi maçlar (ts fb bjk ) kale arkası 50 ytl ydi ve hepside doldu maçların 27 bin kişi .

ayrıca önceki boleslav maçının biletleride 35 ytl idi .ama ben bununla övündüğümüzü hatırlamıyorum.

övünülecek başka şeylerle gelin....mesela stadımız güzel diyin eyvallah kabulümüzdür ...

stad kapasitesi artınca fiyatlarda haliyle düşecek bunu ya anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz.
    ali samiyenin kapasitesi 27 bin . olimpiyatın 80 bin.
    alisamiyende 3 maç kale arkası 90 milyona geliyo
    olimpiyatta 3 maç kale arkası 30 milyon ayrı ayrı alacaklar için 45 milyon .
    stad kapasitesi 2.5 kat fazla olduğunu düşünürsek bilet fiyatlarının da 2.5 kat düşmesi gayet normal dir.kulübün kazancı aynıdır. ( yaklaşık olarak konuşuyorum )

• ben böyle şeylerle dalga geçmemek lazım diyorum ama sizler geçmeye devam ediyorsunuz. neyse, herkes kendinden sorumlu.

quote:

quote:

quote:

aziz yıldırıma içi parçalanan arkadaş bu fotodaki başkanın bakışlarıyla da kahrolur herhalde...koymasaydın keşke

• topigin başlık seyri
    hadi arkadaşlar olmuyo ama
    hadi arkadaşlar neolur gelin
    hadi arkadaşlar gelmeyen fenerli
    hadi arkadaşlar boşlukları dolduralım
    hadi arkadaşlar merkezde 50 bin dağda 80 bin alisamiyende 10 bin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

topigin başlık seyri
    hadi arkadaşlar olmuyo ama
    hadi arkadaşlar neolur gelin
    hadi arkadaşlar gelmeyen fenerli
    hadi arkadaşlar boşlukları dolduralım
    hadi arkadaşlar merkezde 50 bin dağda 80 bin alisamiyende 10 bin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.