Şimdi Ara

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fb lilerde bi hazmedemediler kaç ay geçti müsil mi atsak ki?külliyen çıkarsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurt52

''MERKEZDE 50 BİN DEĞİL, DAĞ BAŞINDA 10 BİN....''şarkı gibi olmuş..

ARABADA 5 EVDE 15...HOŞUNUZA GİDERSE BEDAVE...

uhauha
  • zorla gülmeyin şu esprilere yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid?

quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

bu arada gsnin 100. yılı hala devam ediyor mu?

özhan beye bi sormak lazım :)

sizin 100. yıl ne geldi ama fırtına (kiev)

• bilet satıldıkca adamlar sınırlenıyor
  • iddia ediyorum ilk maç tribünler tıka-basa dolacak. Kime sorsam maça gidecek.
  • 15 dk once merter biletix teydim onumde 3 kişi kaLa gişe kapandı oLmas boLe şans yaa yrn sabah uyanıp gidices erkenden napaLım gs ye cnm feda yaa
  • Ben de alsam mı ya.3 maç izlerim.Yoksa 7 milyon daha verip Randers maçına mı gitsem
  • bu fiyata okadar biletin satılması normal çünki gs li olmayanlarda bilet alıyor ben esenkentte oturuyorum ve tanidigim bjk li fbli arkadaşlar abilerde de bilet almış stat yakın ve sırf maç izlemek için gidilir hatta bende almayı düşünüyorum... derbilere gitsem yeter amaç maç izlemek

hem türübünler ayağa kalmayan fenerli olsun dediklerinde rahat rahat oturabilirim
  • Fenerbahçe'ye laf sokmadan da duramıyorsunuz hani
    Yok merkezde 50 bin felan yakışmıyor size beyler
    Ayrıca biz değil dağ başında Everest tepesinde bile maç yapsak stad ağzına kadar dolar.
    O kadar farkımız olsun yani
  • @dekonline

olimpiyata geldiginizde ılk yarı bıtmeden herkes kacmıstı bu dag basında stad olur mu dıye

everest dedın de hatırlatayım dedım bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: coderman

@dekonline

olimpiyata geldiginizde ılk yarı bıtmeden herkes kacmıstı bu dag basında stad olur mu dıye

everest dedın de hatırlatayım dedım bunu

O ayrı bir konu zaten. O stadın oraya yapılması zaten başlıbaşına bir olay. Ama bence GS yönetimi yanlış yapıyor, çünkü o stadın hiçbir atmosferi yok. Değil 80.000 kişi 180.000 kişi bile olsa orda rakibe bir etki yaratamazsın. Bence GS daha önceden Ali Sami Yen'i biraz düzenleyip de maçlarını orada yapsaydı daha iyi olurdu. Olimpiyat Stadı adı üzerinde zaten. Bir de bak Avrupa'daki takımlara bir çoğu kendi ülkelerinin Olimpiyat stadlarında Avrupa maçı yapmaz. Bence Galatasaray yönetimi yaptığı tüm yanlışların üzerine bir de bunu eklemiştir. Tabi ki siz oraya gidip destek vereceksiniz ama olumlu bir etkisi olmayacak.

Fenerbahçe'ye gelince....
    Bak seyirci işinde üzerine yoktur. Ben başka konularda Galatasaray'ın avrupa başarısından sürekli bahsetmişimdir. Ama iş seyirci ve maddiyat işine gelince Fenerbahçe her zaman en öndedir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

yemin ediyorum, dalga geçmiyorum bir galatasaray'lı olarak şu fotoğraftaki yöneticilerin halini gördükçe üzülmüyorsam, içim parçalanmıyorsam ne olayım. kendimi onların yerine koyuyorum ve Allah kimseye böyle azap yaşatmasın diyorum. Sonuçta rakibimiz de olsa insanlığın gereği ezeli rakip ebedi dost olduğumuz fenerbahçenin bu durumu ile dalga geçmemek lazım.

SEVİYE NEDENİYLE SİLİNMESİNİ İSTİYORUM BURANIN !!!!!!

Yaş Kaç

• 30, yeterlimi ?

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

quote:

yemin ediyorum, dalga geçmiyorum bir galatasaray'lı olarak şu fotoğraftaki yöneticilerin halini gördükçe üzülmüyorsam, içim parçalanmıyorsam ne olayım. kendimi onların yerine koyuyorum ve Allah kimseye böyle azap yaşatmasın diyorum. Sonuçta rakibimiz de olsa insanlığın gereği ezeli rakip ebedi dost olduğumuz fenerbahçenin bu durumu ile dalga geçmemek lazım.

Yaş Kaç

• quote:

30, yeterlimi ?

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

quote:

Yaş Kaç

zanetti35 yanlış anladın ben @buraqovic'e söylemiştim....

• BURAQOVİC DENEN 9 YAŞINDAKİ BEBE.BU KONUDA KONUŞMA İSTERSEN SEN GİT OYUNCUKLARINLA OYNA YADA ABİLERİN GELSİNFENERLİLER BİR ŞEYLE DALGA GEÇMEK İSTİYORSANIZ AYNAYA BAKINO STADI DOLDURACAK TAKIM YOK BİZDEN BAŞKA.SİZ DOLDURUNUZ KUPA FİNALİNDE 8.000 KİŞİYLE ONU SAYMIYORUM HELE 15 YTL LİK HATTA BELEŞ EVERTON MAÇINDAKİ 25.000 KAPASİTELİ OLİMPİYAT STADINI DOLDURMANIZI HİÇ SAYMIYORUM.KENDİ BAŞARISIZLIKLARINIZI BAŞKALARININ BAŞARILARIYLA DALGA GEÇEREK AVUTMAYA ÇALIŞMAYIN KENDİNİZİ.SİZ GİDİN DİNAMO KOYEV DEN KONUŞUN SİGMADAN BENFİCADAN MANCHESTER DEN KONUŞUN.

NOT:NİCKİMDE BURDAKİ FENERLİ ARKADAŞLAR İÇİN UYGUNDUR UMARIM

• pardon, özür dilerim
  • quote:

pardon, özür dilerim

Rica ederim renktaşım....
  • sizin stiller hep aynı sanırsam
    işine gelmeyince cevap veremeyince
    mesaj sayısı azsa fake
    değilse yaş kaç
    yaş büyük cıksa daha ne yuzsuzluk yapcaksınız belli değil

arada ki fakete 10gr adamsa gercek nickiyle yazar yoksa sinek vızıltısından farkı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: NKFVAS

BURAQOVİC DENEN 9 YAŞINDAKİ BEBE.BU KONUDA KONUŞMA İSTERSEN SEN GİT OYUNCUKLARINLA OYNA YADA ABİLERİN GELSİNFENERLİLER BİR ŞEYLE DALGA GEÇMEK İSTİYORSANIZ AYNAYA BAKINO STADI DOLDURACAK TAKIM YOK BİZDEN BAŞKA.SİZ DOLDURUNUZ KUPA FİNALİNDE 8.000 KİŞİYLE ONU SAYMIYORUM HELE 15 YTL LİK HATTA BELEŞ EVERTON MAÇINDAKİ 25.000 KAPASİTELİ OLİMPİYAT STADINI DOLDURMANIZI HİÇ SAYMIYORUM.KENDİ BAŞARISIZLIKLARINIZI BAŞKALARININ BAŞARILARIYLA DALGA GEÇEREK AVUTMAYA ÇALIŞMAYIN KENDİNİZİ.SİZ GİDİN DİNAMO KOYEV DEN KONUŞUN SİGMADAN BENFİCADAN MANCHESTER DEN KONUŞUN.

NOT:NİCKİMDE BURDAKİ FENERLİ ARKADAŞLAR İÇİN UYGUNDUR UMARIM

Hocam gerçek nick ile alalım seni.
    Sonra tartışırız istersen sabaha kadar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.