Şimdi Ara

Seviyomu Sevmiyomu Ögren!!! Süper Bisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinden hoşlanıyorsunuz diyelim onun sizi sevip sevmediğini nerden anlardınız?? O, seninle konuşurken heyecanlandı mı, duygulandı mı, dikkatini senin üzerine yoğunlastırdı mı, senden bir beklentisi var mı?
    peki size bir ses ölçücü program sayesinde bunu anlamanız mümkün deseler!..

Sonuçta eğlence amaçlı olarak düzenlenen bu programla, arkadaşınızla yaptığınız görüşme sonunda merak ettiğiniz, karşınızdaki kişinin size karşı olan duyguları konusunda fikir sahibi olmanızı kolaylaştıracak veriler size sunulmaya calışılmaktadır.
    Aşk sesimize de yansır... unutmayın!!

peki ben bunu merak ettim nasıl olacak bu diyorsanız:
    1- verilen sayfadan cep telefonunuzun modelini seçip indirdiğiniz analiz programını cep telefonunuza kurmak (unutmadan belirteyim cebinizin modelli olması gerekiyor )...
    2- daha sonra program açıkken sevdiğiniz kişinin size olan duygularını öğrenmek için onu arayıp onunla havadan sudan 3-5 dakika konuşmak...

Sonra sonuc geliyor Seviyomu Sevmiyomu

program bir servis numarasına baglanıp bır mesaj karsılıgı ucret alıyor. Bu kısa bır surelıgınemıs. ama kullanmadan once bı okuyun ılk once programın nasıl calıstıgı nasıl kullandıldıgı menusunde yazıyor.

Hadi kolay Gelsin

http://www.seviyosevmiyo.com/index.php?x=models

• Allah be çok saolHemen arayım bizimkini.Zaten şüphelerim vardı
  • @KoMiKaZe

sonuç ne be abi seviyomu sevmiyomu
  • yaa benimki garantili sayılır zaten benim telefon kaldırmaz :P
  • Gerçek mi bu yaaa bence diil
  • YA BU NE YAAA KİMSE KULLANMASIN SADECE KONTÖR TUZAĞI ARKADAŞLAR 12 KONTÖRÜM GİTTİ VE FAZLA GİTMEDEN KAPATTIM !!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.