Şimdi Ara

Sevmediginiz biriyle sırf yurtdışına gitmek için evlenir miydiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmezsen bi ömür pişman olursun burada. gidersen bir süre pişman olursun sonra yeni hayat düzeni kurar bi ömür mutlu olursun
  • Evlenmezdim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    Hocam bi bak kızın kişiliğini falan da öğrenmeye çalış, bir ömür geçirceksin sonuçta anlaşabilirim diyorsan salla sevgiyi yapıştır nikahı anlaşamam diyosan da ömürünü çürütme yemişim almanyasını.

Ha diyorsan evlenirim boşanırım vatandaşlığı alıp, orda böyle işler ciddi suç teşkil ediyor diye biliyorum.

• Death Note kullanıcısına yanıt
    güzel bir hayatin olacağı da kesin degil hocam orada. çok insan var gidipte fazla bir sey yapamayan ama risklerle dolu tabi hayat orda haklisiniz

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    hocam kızla sosyal medyadan tanıştım. huyunu suyunu bilmiyorum fazla. biraz değil bayagi komik olacak ama 1 haftadır tanisigiz ve evlenme konusunu vs açan da hep oydu. ben de bi şüpheye düştüm falan. belki sahiden evlenmek istiyor ya da bir şeyler var bilmedigim. bu riski göze alip gitmis olacağım eger sıcak bakarsam :) siz olsaniz napardiniz

• ne iş yapacan nasıl anlaşıcan nasıl sürdürürecen

• O derece yalnızım kim olursa olsun evlenirim

• Bunu yapan tanıdığım insanlar var. Neresinden bakarsan bak ucu elinde kalıyor.

• dil var mı almanca filan
  • Kesinlikle evet öylr bir şans gelse giderdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan çok kişi var. Bir de çocuk yapıldığında orada kalabilirsiniz.
  • Çevremde gözlemlediğim kadarıyla yurtdışında yaşayan türk ailelerin en büyük korkusu çocuklarının yabancılarla evlenmesi. Çocuklarını sürekli türklerle evlenmesi için baskı yapıyorlar, belkide çevresinde güvenebileceği türk yokki seni gözüne kestirmiş. Yani nefret edilecek derecede bişey yoksa evlenilebilir.
  • Kızı uğraştırma böbrekleri gazeteye sar!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

ulan soruyu sormaya bile utanıyorum ama hayat şartları türkiye de cok zor. kpss kasmaktan cigerim soldu is yok güç yok. bu arada ülke de almanya. asla istemiyorum böyle bir sey ama mantık iste. yorumlarinizi bekliyorum

hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu insan sevmediği insanla nasıl evlenir ? Evliliği ne sanıyorsunuz ? Ne hakkınız var karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamaya ?

• Sevdigim birini bulur oyle evlenirim. Almanyada kız bitmedi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.
  • Her biri belirsiz işte hocam. 0 dan bir hayat olmuş olacak

@Fernando!

şuan çalışıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar mı, bilginiz var mı mutlulukları, mutsuzlukları hakkında

@OrQuN

yok hocam, almancayı bırakın ingilizce bile yok. ama kursa gidip öğrenirim sanırım :)

@Kral_Jumong

orada kalınca kesin kurtulmuş olacak mıyım orası da ayrı düşündürttürüyor insanı :)

@Hümiyettin
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    NoNickMan kullanıcısına yanıt
    yüzde yüz haklısınız hocam, diyecek bir şeyim yok zaten ona ilişkin.

@MyWorldLife

tesadüfen tanıştık zaten hocam, sosyal medyada karşı cins arama olaylarına hiç girmem. bir daha böyle bir fırsat çıkar mı onu da bilmiyorum

@NoNickMan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.