Şimdi Ara

sevmeyin arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

akışına bırakacaksın

• Jwthh kullanıcısına yanıt

aylar sonra yine bildirim gelmiş neyse zamanında türkçede yks 2021 de 36 net yks 2020 de 35 net falan yapmıştım diğer derslerde yaptığın netlerin yanına bile yaklaşamadım hayatım boyunca ama türkçe için şunu söyleyim hatalar dil bilgisinden kaynaklanıyorsa oturup dil bilgisi çalışacaksın mecbur öbür türlü paragrafta sıkıntı varsa bol bol paragraf çöz. şu tonguç kampüsteki talha hocanın türkçe videoların bak kesinlikle tonguç diye hafife alma harbi sağlam anlatıyor adam türkçeyi. ben onun sayesinde yaptım bir şeyler türkçede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 14 Ocak 2024; 0:36:53 >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

tesekkür ederim hocalara geldikten gidiyordum rüştü hocaya geçiş yaptım,türkçe çok kompleks bir ders olduguna inanmiyorum ama hiçbir kanal mantıgı anlatmıyor gibime geliyor,tonguça da bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mezuna mi kaldiniz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet

Şu an çalışmalarınız nasıl gidiyor hocam

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

dün kız arkadaşımdan ayrıldım(sınav senesi iliski cok kötü örneğim  ) türevle uğraşıyorum şu aralar daha başlarda sayılırım,ayt fen kısmında kalkan konular harici full veya 1 2 y geliyor denemelerde ısrarla dönüp dönüp sağlam olmadığım yerlere bakıyorum,ayt fizik biyoyu baştan bitirip kimyadan bolca soru çözmek var aklımda ara tatilden sonra da kalkan konulara başlicam.ayt mat kısmında türev integral harici full veya 1 2 y geliyor yine tyt son deneme 99.5 geldi türkçede sıkıntım var onu halletmem gerekiyor. kendimi şu aralar biraz daha derse verdim yüksek ihtimal hallederim gibi duruyor bakcaz bakalım nasip tyt netlerim üzüyor 95 bandıyım sene başından beri,hedefim için bi 15 koymak gerek üstüne nokta atışı çalışmak için geç mi kaldım bilmiyorum ama bakıcaz,ayt deki yetkinliğim telaşımı dengeliyor msü geçen sene 18k gelmisti bu sene daha düsük yaparsam üzülürüm

sizin çalışmalar nasıl hocam

• Sınav zamanı aşk meşk boşverin, kazandıktan sonra ünide istediğiniz kadar sevip efkarlanın

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

ünide de yapılmaz ki, GPA düşürür

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Sınav senesi yapmıcaksın ünide yapmıcaksın ne zaman yapıcan hocam, bu senelerde yapılmayınca sonra aynı tadı olmuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.