sevmeyin arkadaşlar

-
-
Yedek olduğunu hissettiğin bir ilişki kendine saygısızlık bence.neyse Eyüp B. den devam et çünkü o ne zaman istersen yanında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle son 3 ay dikkat edin
İstediği netleri alamayip boşluğa düşen pelinsular denemede ilk 5 teki elemanlara sarmaya başlar.
Sizin aklınızı karıştırip,dertlerini anlatır.
Bir sıcak bir soğuk yaparak sizi ağına düşürür
Siktir git diyemezsiniz ve kıza baglanirsaniz sictiniz
Unutma o kız ilişki manipülatörü senin gibi kaç elemanın duygularıyla oynadı kim bilir. Kimseye baglanma.
Ha ben hem kız işlerinde iyiyim hem zekiyim yani sigmayim diyorsan ne yapacağını çok iyi biliyorsun
Ama level 1 acemiysen saf temiz duygularını bu kız için kirletme,kendine odaklan doğru kız seni unide bulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 5 Ağustos 2023; 8:45:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sınav senesi ilişki tamamen pişmanlıktır istisnaları harici kesinlikle uzak durmak lazım
-
sen bu hayata yüz kere gelmişsin hocam, çözmüşsün bu işi
-
duygularini yönetemeyenler kaybetmeye mahkumdur
-
anladığım an çıktım zaten ama her iliskimde bir sürü kisi arasında bir secenek olmak yoruyor,ben kızla aramızdaki şeyler özel sanıyorum sonra geri yedek kulübesi
sacma okul kapanır kapanmaz niye terkediyorsun terkedesin varsa önceden terketseydin ya zamanını calıyorsun adamın
kimse sizden değerli değil hayatınızda, birini sevmek, zaman harcamak size geçici bir tatminden öte bir şey yaşatmayacak onun bilincinde olup ilerleyin
ünide de ilk yıldan uzun ilişki yapmayın üniyi dolu dolu yaşayıp durulmaya gelenlerin ağına düşerseniz sürecin bir kısmını boşa harcadığınız farkına varırsınız
karşılıklı çıkar ilişkilerinden, bağlanma yaşamadan devam edin, hedeflerinizden üstün bir şey yok
-
Hata sende yine bu şekil bir ruh hastasına tolerans göstermek fedakarlık etmek cok yanlış.
Kankam sen kendi kendini yedek konumuna koyuyorsun. Boş ver çık git, emin ol bir gün sana tekrar yanaşmaya kalkar o zaman da sen diktiri çekersin.Hem zaten seni yedeğe koyan bir insanın sınav senesinde nasıl sorunlar çıkaracağını bir düşün, aniden başkasına gitmeyeceği ne malum?
İyi yapmışsın hiç taviz vermemek lazım.
İlişkiler sınav öğrencisinin kriptonitidir. Keşiş olacaksın bi süre tutacaksın kendini. Kazandıktan sonra ne yaparsan yap
Hayatı düzene sokmaya başladığında bu gibi olayların yaşanması muhtemel. İki yol ayrımı beliriyor ya kendin ya o. Zamanında onu seçmiştim, hikayenin devamı herkesin bildiği gibi.
İyi dedin ertansinanbaba
sos 18-20
mat 38-39
fen 18-20
bu allahin belası tr 30 net napmak gerek bu türkçeye
sınav senesi aşk mı olur arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Yedek olduğunu hissettiğin bir ilişki kendine saygısızlık bence.neyse Eyüp B. den devam et çünkü o ne zaman istersen yanında
![]() |
Özellikle son 3 ay dikkat edin
İstediği netleri alamayip boşluğa düşen pelinsular denemede ilk 5 teki elemanlara sarmaya başlar. Sizin aklınızı karıştırip,dertlerini anlatır. Bir sıcak bir soğuk yaparak sizi ağına düşürür Siktir git diyemezsiniz ve kıza baglanirsaniz sictiniz Unutma o kız ilişki manipülatörü senin gibi kaç elemanın duygularıyla oynadı kim bilir. Kimseye baglanma. Ha ben hem kız işlerinde iyiyim hem zekiyim yani sigmayim diyorsan ne yapacağını çok iyi biliyorsun Ama level 1 acemiysen saf temiz duygularını bu kız için kirletme,kendine odaklan doğru kız seni unide bulur |
duygularini yönetemeyenler kaybetmeye mahkumdur |
sınav senesi ilişki tamamen pişmanlıktır istisnaları harici kesinlikle uzak durmak lazım |
Benzer içerikler
- ortodontist maaşı
- tyt sosyal deneme önerileri
- ayt kimya kaynak önerileri
- iktisat okunur mu
- mutlak değerin türevi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X