Şimdi Ara

Çok fazla sevmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #27
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onsuz yaşayamam dedikleriniz başkalarının koynunda donsuz yaşıyorlar gençler bilin istedim

• Bir insan anne babasini bile kaybedip bir şekilde alışıp hayatina devam edebiliyorsa demek ki hicbir sey imkansiz değil o asla birakamam dedigi kişininde yokluguna alisir
  • ayliellie kullanıcısına yanıt

hayata devam etmek ne demek bunu incelemek lazım bence.. evet hayatıma devam edebiliyorum ama etkileri ve durumların etkisinin yıkıcılığı kalıcı çok olumsuz hasar bırakıyor insan yaşamında..

geldim 25 yaşıma hala aynı olayların etkisi, güvensizliği, depresifliği.. bunlar yıllarca kişide alışkanlık kazanıyor bir de..

bu olumsuzlukların farkına varsan da değişmesi ne kadar sürer bilmiyorum.. ama en azından umut olduğunu okudum, biliyorum.. bu savaş uzun sürse de ışığa erişmenin mümkünlüğü yorsa da yıldırmıyor..

sevdiğiniz insanlar için kendiniz adına daha çok gayrete teşvik ediyor hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzayincani

hayata devam etmek ne demek bunu incelemek lazım bence.. evet hayatıma devam edebiliyorum ama etkileri ve durumların etkisinin yıkıcılığı kalıcı çok olumsuz hasar bırakıyor insan yaşamında..

geldim 25 yaşıma hala aynı olayların etkisi, güvensizliği, depresifliği.. bunlar yıllarca kişide alışkanlık kazanıyor bir de..

bu olumsuzlukların farkına varsan da değişmesi ne kadar sürer bilmiyorum.. ama en azından umut olduğunu okudum, biliyorum.. bu savaş uzun sürse de ışığa erişmenin mümkünlüğü yorsa da yıldırmıyor..

sevdiğiniz insanlar için kendiniz adına daha çok gayrete teşvik ediyor hatta

Aileniz var mı?

hayır, neden sordunuz

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

Aileyi normal şekilde kaybetmek ile terkedilmek arasında fark var cunku. Normal bir şekilde hayatlarini kaybetseler bizi terk ettikleri kadar koymaz. Senin ki nasil bilmiyorum hayatlarini kaybettiyseler başın saolsun gercekten uzucu ama ondan daha uzucu olan terk edilerek yalniz kalmak. İşte ben bunu yaşadım. Senin ki böyle deilse yine şanslısın

bu konuları konuşmak hem de böyle bi yerde benim için zor, hem de doğru gelmiyor ama bahsettiğin duyguyu iyi biliyorum. ve affedebilene kadar byaşam senden belki de gençliğini, çocukluğunu alıyor..

demem o ki duygularını hissedebiliyorum elbette farklı insanlar olduğumuz için hissettiklerimiz de aynı olmayabilir ama kesinlikle uzak değil bilmeni isterim.

hatta şunu da eklemek istedim.. çok fazla uzak olmayan geçmiş zamana kadar anne kelimesinden nefret ederdim ben de. duymaya bile tahammül edemezdim o kelimeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 13 Aralık 2024; 13:27:12 >
  • Hayat kısa, sevebildiğiniz kadar sevin.

• Sevmek üstadım, işte bu doğaya aykırıdır. İnsanı sevmek tanımamaktır, çünkü tanınınca sevilecek insan yoktur!
  • Cok fazla sevin ama kendinizi sevin.
  • Sevginin kontrol edilebilir bir duygu olduğunu düşünmüyorum.

• Allah'a şükür daha o hatayı yapacak kişi çıkmadı karşımıza
  • JokaMM kullanıcısına yanıt
    Sevgi duygu olarak artık sevmek istemiyorum dediğinde bitebilen bir şey değil evet bu konuda haklısın ama mesela sana zarar veren ya da seni inciten bir şeyse bu sevdiğin sevme eylemlerinden, sevgini davranışa dökmekten vazgeçersin.
  • Yaptım öyle bir hata zamanında. Karşılıksızdı. Belki bir hoşlantısı vardı ama aşk boyutunda değildi.

Bir daha böyle sever miyim zor. Yine de büyük konuşmayayım. Aşık olunca sevince insanın mantığı devre dışı kalıyor. Mantıklı düşünemiyor. Onu severken her gün onu bugün nasıl mutlu etsem ne mesaj yazsam dur şurdan bir şiir bulayım atayım mutlu olsun gerekirse mektup yazayım elle kağıda buluşmaya giderken hangi çikolatayı alayım mutlu olur filan diye düşünmekten işime odaklanamıyordum kimseyle görüşmüyordum sadece onun yanına gitmek istiyordum. Ama değmezmiş gerçekten değmezmiş.

Dün mekanda arkadaşımla oturuyoruz. Garson kız çok hoşuma gitti. Arada bakıyorum çaktırmadan bazen farkettiriyorum. Tatlı söyledik bitince tabakları almaya gelince dedim benim için şefe teşekkür eder misiniz çok beğendim diye tamam dedi gitti. İlk seferde çok iyi bir tepki vermesini beklemiyorum ama bence tamam deyip geçiştirmekte yanlış ilgilenmiyorsan bile.

Neyse biraz daha bakıyorum dayanamadı yanımıza geldi. Bana bir sorun mu var dedi. Bende dedim hayır yok. Hazırlıksız yakalandım biraz. Sonra düşündüm şu mekanın önüne bi tane Audi ile gelsem aynı muameleyi görür müydüm acaba diye. Muhtemelen görmezdim. Kısacası kötüsünüz kızlar.

• Bir kadının aşkına inanan herkes bir gün bedelini ödeyecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.