Şimdi Ara

Sex View Info Şİfresİz * uydu frekans bolumu ıle ılgılı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
57.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ermanpac

Kaç aylık konuları hortlatıp konu sahibine bu kanallar çıkmıyor, yok yalan haber vs. vs. demeyin. Konunun açılış tarihine bakın önce, yaz boyunca bu kanal açıktı zaten.

+1 Haklısın Erman hocam bende Temmuz ayında 2 hafta şifresiz izlemiştim o kanalı sonra o kapandı bide baktım bu sefer gene onların olan SW XXX hep açık ama
  • o hangisi üstat?pm den frekans verbilir misin?Ayrıca spice platinium açık mı?
  • Artık açık değil arkadaşlar. Boşuna PM'den frekans istemeyin, zaten üst konuda frekanslar var ancak şu anda bu içerikteki kanalların hiçbiri çözülemiyor..
  • SİRUS UYDUS KURUN PG VE PB KANALLARI VAR SPİCE PLATİNİUM GİBİ 24 SAAT YAYIN YAPAN SÜREKLİ YAZILIMDA İSTEMİYOR BİLGİNİZE
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

SİRUS UYDUS KURUN PG VE PB KANALLARI VAR SPİCE PLATİNİUM GİBİ 24 SAAT YAYIN YAPAN SÜREKLİ YAZILIMDA İSTEMİYOR BİLGİNİZE

sirusun hotbirde göre konumu nasıl.. kaçlık çanak gerekiyor
  • 90 cm çanak yetiyor 5 derecede yani hotbir tarafına sağ tarafa doğru çanağı çeviriyorsun digiturk uydusunu az geçince
  • kanal açık şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: RTL

o hangisi üstat?pm den frekans verbilir misin?Ayrıca spice platinium açık mı?

Üzgünüm ama benim her nasıl oluyorsa Vestel 5000X-Cl modeli cihazım onu çözüyor da ondan izleyebiliyorum Yanlış anlaşılma olmasın yani ( Gerçi bu cihazın bunu nasıl yapabildiğine şaşıyorum ya neyse )
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

Orjinalden alıntı: RTL

o hangisi üstat?pm den frekans verbilir misin?Ayrıca spice platinium açık mı?

Üzgünüm ama benim her nasıl oluyorsa Vestel 5000X-Cl modeli cihazım onu çözüyor da ondan izleyebiliyorum Yanlış anlaşılma olmasın yani ( Gerçi bu cihazın bunu nasıl yapabildiğine şaşıyorum ya neyse )
    Spice kapali
  • kanal açık ama sadece reklam var umduğunuz gibi deyil yani arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

kanal açık ama sadece reklam var umduğunuz gibi deyil yani arkadaşlar

konu 15 temmuz 2006'da açılmış.o zaman bu kanal açıktı.
  • Firankas günder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heybetheyy

Firankas günder
    Bu nasıl bi hortlatma böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heybetheyy kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir açlık böyle :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.