HOTBIRD uydusundaki 12360-H-27500 frekansındaki SEX VIEW INFO kanalı şuan şifresiz yayında
bu arada guncel turksat frekanslarını verırken bugun 1-2 arkadas zannedıyorumkı forumda frekans verılmemesını ıstemıs bundan dolayı sız forum uyelerıne sormak ıstıyorum eger verılmesını ıstemıyorsanız lutfen mesaj yazın ve frekans ısını bırakayım saygılar...
Teşekkürler, güzel bir haber
quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
Diğer konuya gelince, onu senden daha iyi yapacak biri yoktur. Forumda frekans verilmesinde bir sorun yoktur ve eğer rahatsız olan varsa bunu yönetime bildirir. Yönetim gerekli olanı yapar (yani onları yaptıkları saçmalıklarından dolayı uyaracaklardır muhtemelen).
Hocam, sen kimseyi takma ve forumda bildiğini yapmaya devam et. Bölüme yaptığın katkılar için sana teşekkür ediyorum, diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyorlardır eminim.
İyi geceler, iyi forumlar..
quote:
Frekans aLıp vermezsek ßurda i$imiz ne ,)
quote:
Orjinalden alıntı: EKUREL
......
bu arada guncel turksat frekanslarını verırken bugun 1-2 arkadas zannedıyorumkı forumda frekans verılmemesını ıstemıs bundan dolayı sız forum uyelerıne sormak ıstıyorum eger verılmesını ıstemıyorsanız lutfen mesaj yazın ve frekans ısını bırakayım saygılar...
Hadi ya
Oldu, sen verme frekansları, mis gibi üst konuyu da bırak; millet te her bir dandik kanal için topic açsın.... Böylesi gayet güzel hocam; aldırış etme
quote:
Orijinalden alıntı: boldshark
quote:
Orjinalden alıntı: EKUREL
......
Hadi ya
Oldu, sen verme frekansları, mis gibi üst konuyu da bırak; millet te her bir dandik kanal için topic açsın.... Böylesi gayet güzel hocam; aldırış etme
ben de bu kanal çıkıyo ama içinde müzik yayını var
quote:
Orijinalden alıntı: yavkar@fb
ben de bu kanal çıkıyo ama içinde müzik yayını var
Alıntıları Göster
kanalın ismi yanlış yazılmış ya da cihaz öyle kaydetmiş yani o kanal değil
Alıntıları Göster
ama üstünde sex viev yazıyo.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
arkadasım kanal o ,adıda SEX VIEW olarak ekranda gozukuyor su andada acık yanlız reklam verıyor....
quote:
Orijinalden alıntı: EKUREL
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
arkadasım kanal o ,adıda SEX VIEW olarak ekranda gozukuyor su andada acık yanlız reklam verıyor....
Alıntıları Göster
yayin acik devam ediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: EKUREL
yayin acik devam ediyor...
Alıntıları Göster
Tamam hocam anladım, zaten bu tür kanallar 1-2 filmden sonra en az yarım saat reklam veren kanallar. Ben kanalın isminin yanlış kaydolmuş, frekansların karışmış olabileceğini düşündündüm
quote:
Tamam hocam anladım, zaten bu tür kanallar 1-2 filmden sonra en az yarım saat reklam veren kanallar. Ben kanalın isminin yanlış kaydolmuş, frekansların karışmış olabileceğini düşündündüm
Alıntıları Göster
kanal şifrelendi
quote:
Orijinalden alıntı: berkem
kanal şifrelendi
Alıntıları Göster
sıfresız
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
sıfresız
Alıntıları Göster
hala şifresizmi acaba akşam olmassa uyduyu kurayım