Bu adamı beğenen yok mu?CSKA'da geçen sene iyi bir performans sergiledi.Gol istatistiği Niang ile aynı 29 maçta 15 gol.Ama çok daha komple bir oyuncu.Bana kalırsa Emenike'nin upgrade edilmiş versiyonu.Çok güçlü, hızlı, bitirici, zeki, hava toplarında etkili ve genç.
Young Boysda ise 64 maçta 50 gol atmış.Evet mükemmel bir oran.
Fiyatının da 10 m eurodan fazla olacağını sanmıyorum.Rusyadan futbolcu almak aşırı zor değil zaten.Hep onlar mı bizden alacak.
Bu adam rahat bi 10-15 sene nüfusa geç yazılma.
evt ilk defa sana hak veriyorum doumbia çok iyi adam acayip hızlı biri çok iyi bir forvet alınmasını çok isterim
Haber ne beyler ?
ilk defa hak verdim sana, cidden bu adamı takımımda görmeyi çok isterim
tekniği çok iyi değil ama alırsak yardırır bu.. emenike olcaktı bide 2sini sal çayıra
Çok seri ve soğukkanlı gördüğüm kadarıyla hiç izlemedim ama videoda iyi gibi duruyo
Moussa Sow falan hikaye. Doumbia 3'e 5'e katlar.
bize gol atmış mıydı
zaten young boys tan 15 mn € a alındı.
efsane olur
quote:
Orijinalden alıntı: Déathklaat
zaten young boys tan 15 mn € a alındı.
efsane olur
bu vagner love
Vagner Love çok iyi bir forvet değil söyleyeyim.
Ne olursa olsun Türkiye ligine genç oyuncu almak risktir heleki büyük fiyatlara..
kendini kanıtlamış,tecrübeli bir golcü alalım almazsakta semihe güvenim sonsuz.. fakat gignac diyorum.. Dünyanın en sert ve isabetli şut atan oyuncusu,gerrardan bile iyi bu adamdaki plase tekniği çok az adamda var ligue 1 takipçleri bilir Liverpool istedi alamadı en son Ligue 1 gol kralıda oldu
Doumbia dan daha deneyimli , daha teknik , daha bitirici .
Potalsiyel olarak bence arada fark var , belki doumbia 2-3 yaş daha genç olabilir ama bu adam zaten daha önce dedigim gibi 15 e transfer olmuş.doumbia çok aşırı bi patlama yapmaz potansiyeli bu zaten .
Vagner love şampiyonlar liginde tek başına gruptan çıkartır
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
Ne olursa olsun Türkiye ligine genç oyuncu almak risktir heleki büyük fiyatlara..
kendini kanıtlamış,tecrübeli bir golcü alalım almazsakta semihe güvenim sonsuz.. fakat gignac diyorum.. Dünyanın en sert ve isabetli şut atan oyuncusu,gerrardan bile iyi bu adamdaki plase tekniği çok az adamda var ligue 1 takipçleri bilir Liverpool istedi alamadı en son Ligue 1 gol kralıda oldu
hocam bu adam kronik sakat sezonda 15 maç anca oynar , zaten 34 maç oynasa marsilyaya bile yar etmezlerdi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
hocam bu adam kronik sakat sezonda 15 maç anca oynar , zaten 34 maç oynasa marsilyaya bile yar etmezlerdi
hakkaten öylemi ya ? bu sene hiç takip edemedim fakat Tolouse'da bombaydı Fransa milli takımındada çok iyidi geçen sezon bizede gol atmıştı hazırlık maçında tarz olarak benzeri olmayan bir adam hooijdonk ve emenike karışımı resmen umarım düzelir,keyifler izleriz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Potalsiyel olarak bence arada fark var , belki doumbia 2-3 yaş daha genç olabilir ama bu adam zaten daha önce dedigim gibi 15 e transfer olmuş.doumbia çok aşırı bi patlama yapmaz potansiyeli bu zaten .
Vagner Love Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı forvettir, kalitesini tartışmam bile
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Ben Vagner Love'ı da defalarca canlı izledim.Rusya ligi gibi kolay bir ligde bile bahsettiğiniz gibi bir performans gösteremiyor.Jo varken iyi anlaşıyorlardı onun ekmeğini yiyordu.Şimdi eski formu yok.Zaten o parladığı dönemde bile hiçbir büyük kulübün ilgisini çekmedi.