Şimdi Ara

seyyar olarak ne satarsam iyi para kazanırım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
11.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sermaye koymadan diyor ama arkadaşlar: Bardak mısır, pilav demiş. Tencere tava gezerek mi satacak?

Sermayesiz yapacağın en iyi iş; Midye dolması.

150-200 taneden günlük 25-30 lira kar marjı var sanırım.

Yalnız koyduğun yere dikkat etmelisin. İşlek bir yer olabilir ama yine de fikir al o bölgede tezgah açan birilerinden ne olur ne olmaz.

Mesela Ankara'da bu işi yapanların çoğu, Adıyaman ve Mardin'li.

Akşam 20-21 arası açarsınız tezgahı 2-3 saatte biter yerine göre..
  • Deniz kenari ise midye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Senin yaziyi yeni gordum,yazmazdim cevap daha.bir sorum olacak.ank ki midyeler saglikli mi nasil

• Pek yediğim söylenmez aslında. Lokantadan olursa diyeceğim de, hepsi aynı tas. Ama kaliteli midye belli eder kendisini. Kimisi kırık, pilavı lezzetli değil filan. Merdiven altıdır.

Şöyle bir gözlemlerim, en kötü 1 tane yersin, baktın güzel devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 28 Eylül 2013; 6:10:27 >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Daha duzgun bir midye yedim soylenemez ank da.sanirim merdivenalti dedigin gibi.tadini bastirsin diye herhalde fazla baharatli yapiolar

• Simit Eminönü'ndeki simitçiler 4500 5000 falan kazanıyor minimum ama orda yaşatmazlar seni her işin Bi mafyası vardır

• süt misiri. termosa cay koy 75 kurustan sat yada pilav.. tksimda 75 kurustan cay satanlar war gunde 500 tane satiyomus 1 kisi

• hocam bulunduğun ili söyle ona göre yazalım.. karadenizliler yemiyor ama ankara'da 10 numara gidiyor :D

yeşil nohut... Yapacağın işi söylüyorum... halden gidip alacaksın (saat 5-6 gibi)... (balyalar şeklinde satılıyor)

sonra onları küçük küçük satacağın biçimde demetleyeceksin... Hepsine ya ip bağlayacan ya da lastik takacaksın... Tanesi 1 lira :DDD

Sermaye 30 lira falan olsa 1 balyadan kesinlikle 50-80 arası demet çıkar...

Yalnız bu işin süresi 1-2 ay :) nisan-mayıs arası olur genelde...

Sonra elle ittirilen demir arabalarda hamsi satabilirsin kışın onda da güzel para oluyor :D

Bir de su işi var tabi :) Ankarayı bilenler ulus heykelide bilirler :D Orda genelde yaşlılar , turistler (japonlar genelde) bir de ankara dışından gelenler olur...

Küçük çocuklar otobüs duraklarının önündeki peynirciden suyu 25 kuruşa alıp 50 kuruşa satıyor :D %100 kar diye buna denir :D Algısı yok vergisi yok :D

• Pamuksekeri satan neredeyse yok,bizim burda aramadigim yer kalmadi.
    Maliyet 50kr,1.50a sat 30tane satsan 30tl kâr , mesire alani varsa orda sat sahilde veya

• up
  • nescafe türk kahvesi sıcak çikolata oralet çay bitki çayı su bisküvi sat çarşıda bi yere tezgahı kur.alan olur heralde
  • Mısır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

Ben izmirde hem bere hem prezervatif satan adam gördüm ya , ticari zekanın böylesi.

adam kafasına takmış demek, :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.