Bildirim
Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: selimolc
Katılabilir miyim :D
12-13 yaşındamı oynuyordun hemde weste?
Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 180 boy uzamasına yardımcı takviye gıda hap vs önerebilir misiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_85119422/f_//tm.htm#85119422
ve ayrıca sezon 1 den beri oynuyorsun ama ARKADAŞLAR VLAD MI SWAIN MI diye konu açıyorsun??? sen git kendini kandır senin gibi onun bunun hesabını alıp resim çeken çok ama yalancının mumu yatsıya kadar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 25 Ocak 2014; 22:19:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 180 boy uzamasına yardımcı takviye gıda hap vs önerebilir misiniz
ve ayrıca sezon 1 den beri oynuyorsun ama ARKADAŞLAR VLAD MI SWAIN MI diye konu açıyorsun??? sen git kendini kandır senin gibi onun bunun hesabını alıp resim çeken çok ama yalancının mumu yatsıya kadar..
ekle MVP Pörsi westte eklemek istiyorsanda widchild alexi swain vlad konusunuda kardeşim açtı istersen onun accountunuda veriyim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
ekle MVP Pörsi westte eklemek istiyorsanda widchild alexi swain vlad konusunuda kardeşim açtı istersen onun accountunuda veriyim
MVP Pörsi farklı bir isimle eastte başladım West değil
-
Birazdan ss atarım.
Oyun ilk çıktığından beridir oynuyorum neredeyse. -
-
Bariz psler var konuda, ifşa etmeyeyim neyse -
-
-
-
Ben başlad8ğımda galiba ziggs cikmisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de eklerseniz çok mesut olurum. Sezon 1'de başladım 2'de ve 3'ün yarısına kadar ara verdikten sonra şimdi tekrar başladım diyebilirim.
Ligim falan kötü haliyle :( -
-
-
-
hocam sezon 1 den beri oynuyorum oyunu ama çar değiştirdiğim için sezon 2 de judgement kayle skinim yok yine de gruba katılabiliyor muyum? -
-
sadece yargıç kayle olmaz ki. geçenlerde sqtışa çıkmıştı ya da gizemli kutudan çıkıyordu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: AllameFan
1. sezondan itibaren oynayıpda fakir olanlar nolcek :S
zaten parayla satılmadı fakirlere de verdiler
quote:
Orijinalden alıntı: nofear666
sadece yargıç kayle olmaz ki. geçenlerde sqtışa çıkmıştı ya da gizemli kutudan çıkıyordu sanırım
gizemli kutudan hiç satışa çıkmayan skinler çıkmaz bize championship riven gibi bazı özel skinler var çıkmayan.Yargıç hiç satışa çıkmadı s1 oyuncularına özel bi skin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X