Bildirim
Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de katılmak istiyorum Karma çıktığından beri oyundayım
Resmi de sonunda ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleebis -- 11 Kasım 2013; 10:59:54 > -
Ufo Corki dağıttıkları günler ben oyunu silmiştim pcde boş yer yok diye. -
Yaz benide istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur yazıcı -- 19 Kasım 2013; 23:38:17 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragyukoseer -- 25 Kasım 2013; 18:57:29 > -
şuan için uğraşamayacağım ama bana da yer açın lütfen ben de fosillerdenim,hala ilk defa ashe oynayışımı hatırlarım,neydi o günler force of nature varken mundoyla 5v1 yapardık ah ah nerde o eski tanklar,yalan olduk vallahi yeni sezonun adını koyuyorum hacılar 'Rise of Supports' -
-
-
yaz beni baba -
-
-
sezon 2de başladım eger uyuyorsa katılmak isterim. -
Yaz benide ss atarım eve gidince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Exclousionn
Yaz usta benide yaşlandığımızı hissettim bir kez daha
adam arkada koxpa baglamıs höh anasını
-
Ekle aga:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 8 Ocak 2014; 11:57:29 > -
-
Edit = link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 8 Ocak 2014; 21:55:30 > -
-
beni de ekle bro daha ilk maçımda cassiopeia phantom dancer kasmış adamım
https://store.donanimhaber.com/11/b7/97/11b797cbd5a721bff07b32211e8f457a.PNG
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X