Şimdi Ara

Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
6
Favori
47.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezonların pek farkında degilmişim başlarda oynarken. kendi kendime süpheye düstüm acaba sezon 1 de varmıydım diye. simdi bir check ettim. bende de judgement kayle varmış. farkında bile değilim. sezon 1 in bitiş tarihine baktım agustos 2011 diyor. ben oynamaya başladığımda wukong yeni çıkıyordu. yanlış olmasın ama sanırım wukong mayıs 2011 gibi felan cıkmıstı. burada bende varım o halde.. aha bu da kanıtı

Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

edit: düzeltme yapıyım hemen, wukong champion spotlighta baktım wukong 25 temmuzda yayınlanmış bu genede sezon 1 de oldugumu gosterir ekleyinnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 23 Ağustos 2013; 21:07:43 >

• Betandan beri hatta ilk sezon accler betadan taşındıgında boşluk koyamazdın isimlerin arasına

• https://store.donanimhaber.com/30/84/1a/30841a0f4a3de696aa0e44b7d5fbbe3d.png
    https://store.donanimhaber.com/d0/d5/50/d0d55060b3c7895d4802de2c21071236.png

alın size 3 kanıt :) gerçi candy cane miss fortune yine satışa sunuldu çok saçma!

eski nickim 2pac4life euwestte çok dalga geçtiler ben de ALL I DO IS WIN in parodysini yaptım bir maçta midde ezmiştim adamı forumunda yer vermişti bana :)

Server:TR DEĞIŞTI EUW
    Nick: ALL I DO IS PWN DEĞİŞTİ Bazinga777
     Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

not: closed betada yer almama rağmen king rammus verilmedi bi de ufo corki de verilmedi neden bilmiyorum.

bu da ilk penta killerimden biri (ilk pentam mordeyleydi ssi yok :D)
    ah ulan ah ad/as tf çok güzeldi bi de o eski ultisi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrregya -- 31 Ağustos 2013; 10:54:26 >

• Benide yazın benide nick aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

https://store.donanimhaber.com/30/84/1a/30841a0f4a3de696aa0e44b7d5fbbe3d.png
    https://store.donanimhaber.com/d0/d5/50/d0d55060b3c7895d4802de2c21071236.png

alın size 3 kanıt :) gerçi candy cane miss fortune yine satışa sunuldu çok saçma!

eski nickim 2pac4life euwestte çok dalga geçtiler ben de ALL I DO IS WIN in parodysini yaptım bir maçta midde ezmiştim adamı forumunda yer vermişti bana :)

Server:TR
    Nick: ALL I DO IS PWN
     Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

not: closed betada yer almama rağmen king rammus verilmedi bi de ufo corki de verilmedi neden bilmiyorum.

bu da ilk penta killerimden biri (ilk pentam mordeyleydi ssi yok :D)
    ah ulan ah ad/as tf çok güzeldi bi de o eski ultisi :(

MF OP

KOG OP

UFO Corki bana verilmişti ,

King Rammus Çöp.

• hydrogena kullanıcısına yanıt
    bana neden verilmedi arkadaş ya :/
  • benide yaz hocam :)

@hdloader11
  • hdloader11 kullanıcısına yanıt
    Yaz usta benide yaşlandığımızı hissettim bir kez daha

• slm
  • Yaşlanmışız ya
  • buralarda anangille kiraz neyin toplardık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başladığımda 2 server vardı doğru hatırlıyorsam, eu'daydım doğal olarak, orianna çıkmadan önce katıldığımı hatırlıyorum

Edit: @hdloader11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fossonejdat -- 5 Eylül 2013; 0:36:22 >
  • betadan beri westte oynuyorum not:ozaman west mest yok tabi
    şimdi trde yeni açtım kasıyorum
  • Yaz benide

•  Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

yaz hocam benide
  • Benide yazın
  • Benide yaz hacı
  • Bir ay oynayıp bırakmıştım sayılır mı
  • Şimdi veletler sırf ihtiyar gözükmek için judgment skinini rp ile alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Şimdi veletler sırf ihtiyar gözükmek için judgment skinini rp ile alirlar

rp ile alınmaz o skin :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.