Şimdi Ara

Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
6
Favori
47.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle hocam. MurderMcHandsome TR'deyim. 3 senedir aralıklarla oynuyorum.

http://imageshack.com/i/nneraygotpwndp : Eray kankimle <3

http://imageshack.com/i/5n9zwup : Kayle skini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRDY36 -- 30 Haziran 2013; 2:58:47 >
  • usta elimde foto yok ama 3.5 yıllık hesabım buyur istersen kayle resminide atarım
    http://quickfind.kassad.in/profile/na/muamma/
  • iş yerindeyim eve gidince bakarım shen ilk çıktığı zamandan beri oynarım ama accont değiştirmiştim. Amerikan serverında ping çok olurdu ve server transfer yoktu o zamanlar çünkü eu dan başka server yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistikus8 -- 1 Temmuz 2013; 11:41:49 >
  • Benimde kayle 'ım var hüloğğğ EU-W H0lyGh0st
     Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 4 Temmuz 2013; 15:56:55 >
  • Geç oldu ama katılalım bari

TR | CookieTR

•  Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

Geç kalmışız ama yaz istersen :D
  • Ekleyin hocam

• Benide alın
  • artık oynamıyorum ama eski nickim hellfire peninsulaydı belki hatırlayan vardır, ss olarak da buyrunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 12 Temmuz 2013; 12:35:19 >
  • Orada ismi yazanların çoğu velet yanliz kontrol edin almadan once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skini bendede var ama evden hep atmayı unutuyorum elbet yazdırıcam adımı listeye
  • benide ekleyin

edit: oha daha eklememişler beni. yıkarım burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 17 Temmuz 2013; 23:16:52 >
  • Benim eski üyeliğim var giriş yaptım işte tekrar isim falan girdim 7 level eastde ama kayle yok bende.
  • işteyim eve gidince atıcam
  •  Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

sonunda elim deydi de çektim fotoyu

• kardeş buraları çok boşlamışsın sanki
  • oo varmıymış böyle bi yer:))?? yaz beni hocam bariz yaşlıyım , 2. sezondan beri eu (şimdi eu east) serverında oynarım, mordeyle midde böğürtürüm ss şartmı klübe giriş için?
    Nick: LathHeavyMetal
  • karlı summoners rift 5v5 haritası
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.