Şimdi Ara

Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
6
Favori
47.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayle sezon 2de verildi ama? Ezreal çıktıktan birkaç gün sonra başladım. Shen'in çıkışında oynuyorum. Sonra alışamadım oyuna, baktım Türk oyuncu da yok bıraktım oyunu. Sonra dediler east-west ayrıldı east Türk kaynıyo. Hemen tekrar başladım, ama malesef yeni hesap açmak zorunda kaldım.

İbret: Oyuna Türkler geldi diye tekrar başladım, şimdi Türkler oynuyo diye bırakasım geliyor. Ruslara, polaklara kurban olayım.

Edit:

http://i.imgur.com/4glswxQ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 8 Haziran 2013; 2:28:55 >
  • Yaz

Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )
  • Size sormak istiyorum; belki yorum yapabilirsiniz.

Normal maçlarda oynuyorum; küfreden, afk olan, yüzsüzce yemek yiyip gelecem 15dk yokum diyen haysiyetsiz ve maalesef Türk olan insanlar mevcut. Aynı insan müsvetteleri dereceli maçta da denk geldi; bilip bilmeden konuşanlar, küfredip tavır alanlar; sonra oyunu çevirince tek bir kelime bile etmeyenler. Ayrıca ormanda adma ölmesin diye yardım edip (ki gelirken de söylemiş durumda iken) küfür yediğim insancıklar vs.

Bunlardan bıktığım için hep yapay zekaya karşı oynuyorum; orta derece. Orda denk gelen insanların çoğu anlayışlı, hoşgörülü, insan gibi insan çıkıyor oynadıkça mutlu oluyorum. Niye normal maçlarda bu insanlara rastlayamıyoruz? Yoksa onlarda benim gibi orta dereceye mi kaçıyorlar? Veya 5 kişilik takım kurup keyifli keyifli takılıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Size sormak istiyorum; belki yorum yapabilirsiniz.

Normal maçlarda oynuyorum; küfreden, afk olan, yüzsüzce yemek yiyip gelecem 15dk yokum diyen haysiyetsiz ve maalesef Türk olan insanlar mevcut. Aynı insan müsvetteleri dereceli maçta da denk geldi; bilip bilmeden konuşanlar, küfredip tavır alanlar; sonra oyunu çevirince tek bir kelime bile etmeyenler. Ayrıca ormanda adma ölmesin diye yardım edip (ki gelirken de söylemiş durumda iken) küfür yediğim insancıklar vs.

Bunlardan bıktığım için hep yapay zekaya karşı oynuyorum; orta derece. Orda denk gelen insanların çoğu anlayışlı, hoşgörülü, insan gibi insan çıkıyor oynadıkça mutlu oluyorum. Niye normal maçlarda bu insanlara rastlayamıyoruz? Yoksa onlarda benim gibi orta dereceye mi kaçıyorlar? Veya 5 kişilik takım kurup keyifli keyifli takılıyorlar mı?

malesef durum çok kötü

ben arkadaşlarım olmadan 5v5 girmiyorum

• Bu da benden :D
  • Kusura bakmayin arkadaslar, mesgul oldugumdan ekleyemedim herkesi. Suanda herkesi eklemis olmam lazim. Resim gondermis olup eklemediklerim alintilasin mesaji resimleriyle birlikte ekleyeyim onlarida. Tekrar kusura bakmayin gecikme icin.
  • imza işini halledemedim ya. link olarak kalıyor. kopyala yapıştır değil miydi sadece? başka ne yapmak gerekiyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasengingultekin

imza işini halledemedim ya. link olarak kalıyor. kopyala yapıştır değil miydi sadece? başka ne yapmak gerekiyo?

Link kisminin sonuna [/link] koy dene bakalim. Imzada sorun yok kopyala yapistir calismasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 12 Haziran 2013; 17:28:05 >
  • oyuna giriyordum şimdi hatırladım buraya atacağımı karşıdaki adam aldığı için seçemedim ama buyrun 3.5 yıldır falan oynuyorum

• beni de ekle babo
  • Biz de eskilerdeniz yaz beni de yarın koyarım ss.
    Bizim zamanımızda Zhonya yüzüktü hey gidi gunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! )

NoPro hardal beni ekleyin
  • Buyrun beni de ekleyin.

• Beyler ssleri simage yapsak ya
    Bilgi: Judgement Kayle s1de 10 oyun oynayan herkese bedava verildi.

Ekleyiver hocam bizide bizde eskiyik.

Saygılar.

Yaz hocam ordan +1
  • 2 yıldır oynuyorum.
    HaDıLaHaDı

baktim kayle fotosu atiliyo. alin bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcıadınızcokuzun -- 15 Haziran 2013; 14:25:09 >

+ olarak rün sayfasıda verilmiş 1 adet.Sayılıyormu bu

• Yeri değil ama mimar sinan üniversitesinden olan varsa pm atsın ekleşelim
  • Ben de sezon 1'denim, az önce baktım skin bende de varmış fakat şöyle bir şey var. Ben o skini bende varmış gibi çok rahat gösterebilirim. Herhangi bir üyenin resmini alıp isim kısmına kendiminkini PS ile çok rahat oturtabilirim ki anlaşılması mümkün bile olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.