Şimdi Ara

Sezon 2. İlk Bakış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin tatmin olma sınırları başka olup tüm genellemeler yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Herkesin tatmin olma sınırları başka olup tüm genellemeler yanlıştır.

"herkesin tatmin olma sınırları" bir genelleme değil midir :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Herkesin tatmin olma sınırları başka olup tüm genellemeler yanlıştır.

"herkesin tatmin olma sınırları" bir genelleme değil midir :P

Değildir, herkes = her bir birey, bireylerin bir araya gelmesi, çeşit çeşit insan
  • Hesabımı RoS'a yükseltmeyi düşünüyorum ama bu sezon muhabbeti kafamı karıştırdı.Sezon bitince ne olacak şuan oynarsam boşa mı gider her şey?
  • bangez kullanıcısına yanıt
    Niyetiniz oyunu oynamaksa RoS a yükseltmenizle oyun oyun olacaktır. Zira RoS güncellemesiyle oyun biraz daha kendine geldi. Şu an RoS olmadan oynuyor olmanız hiçbirşey değiştirmez, boşa gider herşey. Ros dan önceki bir leg eşyadaki özelliği ya da statları çok rahat mavi ya da sarı eşyada görebilirsiniz RoS da. O yüzden oyuna devam etmek ve oynamak niyetinde iseniz yükseltmenizi öneririm.
    Saygılar, selamlar....
  • Teşekkürler hocam bir kaç gün önce yükselttim hesabımı RoS a.Şuan crusader ile oynuyorum.Genel olarak item düşürmenin çok kolay olduğu söyleniyor 2 gündür rift farmlıyorum hiç bir şey düşüremedim Ben mi yanlış yapıyorum bir yerde acaba
    Dostum öncelikle bounty yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Torment level i düşük olursa hızlı hızlı görev yapar kutuları alırsın. Ben uzun bir süre bounty yaptım. Yaparken de kutulardan düşecek eşyaları seçerek önceden bakarak yaptım. Mesela Act 1 de Ring of Royal Granedour için, Act 2 de Gloves of Worship için falan. hedef belirleyince hem sıkılmadım hem de baya bi ekstra leg eşya düştü. Ardından yeterince rift key oldu ve yavaş yavaş riftlere girmeye başladım. eşya olayı biraz şansa bağlı ama kendi açımdan söylemeliyim ki bazen çok iyi ve sıklıkla leg alıyorum, bazen nadir. Ama oynama sıklığı ve online olma sıklığı/süresi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. yanlış yaptığnı sanmam riftlere devam :D
    hocam torment seviyesini(zorluk seviyesi) arttikca daha cok legend duser... ama oyle hemen torment 6 da yapamazsiniz... Ufak ufak gelismek gerekir... Size bir onerim. Suan sezon 2 baslayacak. Ona basladiginizda sifirdan sinif acip basliyorsunuz. Suanda normal oyun yerine ptr aktif durumda ve %2000 legend buf bonusu var. Mevcut karakterinizi ptrye tasiyip orada oynamaniz. Hem hizla charinizi guclendirirsiniz hemde mevcut buildleri deneme imkaniniz olur...
  • ne zaman gelecek acaba
  • En az 1 aydan fazla var, daha sezon 1 bitişini duyurmadılar...
  • sezon 1 bitişi 3 şubatmış ama yenisi hemen başlamıyormuş, yeni sezonda hangi karakteri açmak lazım acaba
  • ben monk düşünüyorum, ya da barbar
  • bunların hiç kafa çalışmıyor daha bekleteceklerse witcher 3 çıkacak oynayacak adam bulamayacaklar.
  • Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben şimdi oynuyorum ya bu charım komple gidecek hani paragon vs aktarılacak tabi ama yeni sezon geldiğinde tüm charların database i gitmiş mi olacak?
  • diablo 3, sezon 1 bitişinde ara vermiştim
    wow oynadım biraz
    tekrar d3 oynayabilirim sanırım
    sezon 2 geleli 2 ay olmuş galiba..
    geç mi kaldık burada kasmak için?
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    sezon 2 gelmedi henüz...

şubat'ın ilk haftası gelecek.
  • Sezon 1 de bitmedi ki

Bu sefer 2.sezona ben de başlayacağım, clanda hep parti var mı diyorum sezonsan gel diyolar yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuTKuI

Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben şimdi oynuyorum ya bu charım komple gidecek hani paragon vs aktarılacak tabi ama yeni sezon geldiğinde tüm charların database i gitmiş mi olacak?

Database derken? Oynadigin karakter aynen kalacak isde hesabinda.ama yeni seasona onunla devam etmiyorsun.sifirdan bir karakter aciyosun.
    Beklentin neydi acaba? Mahzuru yoksa sorabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

quote:

Orijinalden alıntı: IuTKuI

Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben şimdi oynuyorum ya bu charım komple gidecek hani paragon vs aktarılacak tabi ama yeni sezon geldiğinde tüm charların database i gitmiş mi olacak?

Database derken? Oynadigin karakter aynen kalacak isde hesabinda.ama yeni seasona onunla devam etmiyorsun.sifirdan bir karakter aciyosun.
    Beklentin neydi acaba? Mahzuru yoksa sorabilir miyim?

Benim merak ettiğim diablo yu yeni yüklemiş gibi mi olacağız dı. Beklentim yok açıkçası, sadece merak.
  • Sezon 1'de ki 70'lediğim HC karakterin ödülü, normal karakterlerime de gelecek mi? Transmogdan bahsediyorum.

Edit: Geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 3 Şubat 2015; 1:37:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.