Şimdi Ara

Sezon 2. İlk Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon 2 ile birlikte yeni itemler, yeni conquestler, yeni eventler, yeni banner sign'ler bizleri bekliyor olacak ama hepsi bu kadar ile de kalmayacak. Patch 2.1.2 çok daha fazlası oyuna eklenecek.

Sezon 2. İlk Bakış

Yeni sezonda ilk sezonda olduğu gibi yeni itemler oyuna eklenecek ama daha çok eski efsanevi eşyaların bazı güçlerle donatılması şeklinde de değişiklikler gelecek. Aşağıdaki resimde bunlara bir kaç örnek bulabilirsiniz.

Sezon 2. İlk Bakış

Yeni Conquest'ler:

2. Sezonda Avaritia, Worlds Apart ve Language ismiyle 3 yeni Conquest bizleri bekliyor olacak. Tabi bunları yapabilmek için sezon içerisinde belirlenen challange'ları tamamlamanız gerekecek.

Sezon 2. İlk Bakış

Yeni Ödüller:

Sezon içerisinde 70 level karakter yapabilmiş oyuncuları 2 yeni transmogrification ödülü bekliyor olacak.

Sezon 2. İlk Bakış

Ayrıca sezon içerisinde toplanan puanlara göre bazı ödüllerde gelecek;

100 Puan: Shape
    200 Puan: Pattern
    300 Puan: Accent
    400 Puan: Sigil

kaynak

• OOOooo yeni bannerlar çok heyecanlıyım sezon 2 içinBilgiler için teşekkürler
  • ooo item'lar 1000 mainstat'a cìkíyormus çok heyecanlì.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde charlar hangi setle-itemle-buildle oynuyorsa 1. sezonda da aynısı oldu. 2 de de değişen bişey yok görünüyor.

Hani özalla çiller döneminde maaşlara %80-90 zam yapılıyordu da kimsenin alım gücü artmıyorduya aha blizortun felsefeside aynısı.Artır bakalım statları.
  • Monk'un iş yapan tek bir setini itin g.tüne soktular ya gene
  • Geliş tarihi ne zaman acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Normalde charlar hangi setle-itemle-buildle oynuyorsa 1. sezonda da aynısı oldu. 2 de de değişen bişey yok görünüyor.

Hani özalla çiller döneminde maaşlara %80-90 zam yapılıyordu da kimsenin alım gücü artmıyorduya aha blizortun felsefeside aynısı.Artır bakalım statları.

aynen elitlere yapılan zamlar bizimkini 3 e katladıktan sonra ne anlamı varsa :D
  • Diablo ilk çıktığında uzun bir süre oynamış ara vermiş tekrar başlamış ve tekrar ara vermiş, seriyi takip eden biriyim :)

Dün oyunu yine açtım fakat karşıma farklı bir ekran geldi, bu konudaki ilk "ss" de" collect " in altında herhangi bir item seçtim ama bu seçimim neyi değiştirdi ne yaptı anlamadım ? +

"create season hero" oluşturursam bu "hero"da farklı birşey mi olacak ?

blood shard benim bildiğim sadece rift açmaya falan yarıyor bunun dışında bir özelliği var mı ?

Kısacası son 6 - 7 ay da ne değişti :)

Bunlar hakkında bilgiye ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 11 Kasım 2014; 8:33:24 >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    senin ara verme zamanın gelmiş yine:)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 12 Kasım 2014; 0:58:16 >
  • Demek istiyor ki ros ek paket al 2.sezon başlayana kadar ara ver. 2.sezon başlayınca oyuna başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazor -- 11 Kasım 2014; 21:39:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Season hero ile normal oynadığınız karakterlerden tamamen farklı olarak, yepyeni bir karakte açarsınız ve sezon boyunca kullanırsınız. Sezon bitince topladığınız lvl ve paragon exp puanları normal karakterinize aktarılır. Ancak bilmeniz gereken şudur ki season karakter herşeyi sıfırdan başlar. Blacksmith, gold, stash vs... Herşey sıfırdan başlar....
    Bloodshard lar oyuna eklenen Kadala adlı npc den eşya almaa yarıyor. Leg atma şansı da oluyor Kadala nın... Hatta son güncellemede baya artırıldı.
    Ayrıca oyuna Treasure Realm eklendi. Düşük bir şans ile goblin öldürdüğünüzde onun teleport olduğu -tabiri caizse- köye gidiyorsunuz ve her yeriniz altına boğuluyor :D Riflterde giremiyorsunuz adventure modda, bounty lerde girebilirsiniz. Şansınız varsa tabi.
    Bu arada Season 1 için başlamanızı önermem. Zaten blizzard 1 ay gibi bir zaman sonra biteceğini söylüyor season 1 in. Bence normal oyununuza dönün ortama, riftlere, kadalaya,itemlere vs tekrar alıştıktan sonra 2.season a taze bir başlangıç yaparsınız.
    Saygılar.

Ayrıca life regeneration per second değeri 50.000 olan bir gem eklendi en çok onu merak ediyorum...

• @luimwElrohir

Teşekkür ederim şimdi oturdu hepsi yerine. Evet, bounty ile blood shardı karıştırmışım, onu da hatırlattın iyi oldu. Season 2 yi bekleyelim o zaman, güzel bir başlangıç yapalım :) Tekrar teşekkürler.

@gazor

ros ek paketim var zaten.

Ama neden tekrar ara vermem gerektiğini anladım, @luimwElrohir sağolsun , yanlış zamanda gelmişim :)
  • Yeni sezonda çoğu class a yeni itemlar setler falan varken wd a hiç bir yeni item gözükmüyor. Zaten wd geri de kalıyor diğer classlara göre, bence mutlaka yeni birşeyler gelmeli, yada sonunda silecekler oyundan herhalde wd ı :)
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Wd'ye weapon geliyor. Sen hiç bir tuşa basmadan otamatik locust swarm atıyor.
  • RMAH gelsin:D
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    RMAH lı ve RMAH sız iki ayrı sezon açsınlar
  • Oyunu bu hale getiren zaten rmah.. Ancak toparlanmaya başladı yine sarmayın su para lanetini.. :)

Ama trade kesinlikle olmalı..

Trade yapamıyorlar cünkü cok kısıtlı item secenekleri ve build secenekleri var..

Ben 1 adam açıyorum 1 haftada diziyorum karakteri.. Birde trade olsa heralde 2-3 saate karakter dizilir... Yeni ek paketle birlikte cok fazla item ve build seceneği olmalı.. ancak ozaman
  • bence oyunu bu hale getiren rmah değil, item çeşitliliğiydi.
  • yaa bende cok sikayet ediyordum rmah'tan ama guzel oluyordu... bir hafta kasiyordum, AH'dan itemleri alip RMAH'tan satiyordum... Bu al / sat isinden sonraki haftalik sigara parasi cikiyordu... oyundan daha heyecanliydi..:D

gelelim oyunun neden kotu olmasina... Oyun cekmiyor.. cunku odul ve cezalari cok tatmin edici degil. belli bir buildi yaptiktan sonra bir item icin saatlerce oynuyorsun. (WOH mudur nedir wizard asasi. dusmedi gitti:D) hadi dustu diyelim. bu sefer statlari iyi gelecek mi?... yani tatminlik yok oyunda...

ayni sekilde ceza da yok gibi bisey... misal Hearthstone'da yenildiginde siralamada geri dusuyorsun. yendiginde sirada yukseliyorsun. Lakin diabloda bu odul sistemi cok sacma... tatmin etme olayi yok.. o yuzden oyun cabuk daraltiyor... RMAH zamaninda oyun hic tatmin etmiyordu ama orada mesela 3m altina bir manticore satin alip bunu 3 eu\ya satinca tatminlik hissi veriyordu..:D suanda sezon baslar 1-2 hafta kosturulur sonra yine birakilir. ben bu sezon hc actim. ilkinda paragon 50 yaptigimda oldum. ikinci charimi actim. onda da 45 paragon daha ekledim sonra oldum... yani "HCda level 70 olup paragon kasmak basari" diyorum. ama bunu Softcoreda neyi basari olarak diyecegiz? Greater rift mi? ehhhhh iste azicik... zaten 1 - 2 hafta surme sebebi bu...

RMAH must back:D
    duzeltme:ustteki yaziyi blizzard forumuna yazdigim icin yazdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 13 Kasım 2014; 23:55:08 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.