Şimdi Ara

Sezon 3 Ödülleri Açıklandı [ Türkçesi Eklendi ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gold 1 0 puanım plata çıkmak için bi taktiğiniz varmı yeni sezon başlamadan bi çıkıverem
  • gold plat diamond çerçevesi farklı mı bu sezon için ? orda gold veya üstü diyor
  • yaa arkadaşlar Açıklandı hala neyin kafasını yaşıyorsunuz Şanlı Elise hemde %100

ayrıca şu maddeye dikkat edin
    "Önceki yıllardan farklı olarak, kazandığın yükleme ekranı çerçevesi tüm sıralarda görüntülenecek. Örneğin dereceli 3’e 3’te Elmas aşamasına ulaşırsan, tekli sıraya girdiğinde Elmas çerçeven görünecek."

Yani takımınız gold-diamond olması ama takımın maçlarının %30'unda olmanız gerekir ki varsanız Solo'da bile altın-diamon çerçeveniz olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Çerçeve alınca sizi karşıda ki pro zannediyor dimi

Karşıdaki çerçeveni göremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

yaa arkadaşlar Açıklandı hala neyin kafasını yaşıyorsunuz Şanlı Elise hemde %100

"Önceki yıllardan farklı olarak, kazandığın yükleme ekranı çerçevesi tüm sıralarda görüntülenecek. Örneğin dereceli 3’e 3’te Elmas aşamasına ulaşırsan, tekli sıraya girdiğinde Elmas çerçeven görünecek."

Yani takımınız gold-diamond olması ama takımın maçlarının %30'unda olmanız gerekir ki varsanız Solo'da bile altın-diamon çerçeveniz olabilir

Ya kardesm gorunck dioda orda sadece takim arkdslrn gorcek dio . Yani bsklari gorcek die bsi dmio sende ve tkm arkdslrnda gozukck.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 2 gibi plat gold diamond çerçevesi farklı mı ? yoksa burda gold üstü demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

sezon 2 gibi plat gold diamond çerçevesi farklı mı ? yoksa burda gold üstü demiş

tabiki de farklı
  • Soloq sayılıyor mu bu altın olayına gümüş 3 serideyim şu skin olayı altın da varsa solo olarak direk kasiyim altına beyler bir cevaplarsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

yaa arkadaşlar Açıklandı hala neyin kafasını yaşıyorsunuz Şanlı Elise hemde %100

Ya kardesm gorunck dioda orda sadece takim arkdslrn gorcek dio . Yani bsklari gorcek die bsi dmio sende ve tkm arkdslrnda gozukck.

zaten normali de öyle. sezon2 de verilen çerçeveler de sadece sende ve takım arkadaşlarında gözüküyor. bilmem anlatabildim mi.

• Gold olmam lazim acil.

• İlla ama illa takım oyunu oynamak zorunda mıyım? Yani bir takımım yok benim. Alamıyor muyun bu özellikleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 28 Ağustos 2013; 12:08:38 >
  • Gecen sezon oduller duyrulduktan sonra ben de gaza gelmistim. Sonra bir baktimki; bu is tek basina cok zor.
  • weste abanıyorum yarından itibaren o zaman bir deneyelim şansımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Olmuyomuş. %30'unda oynaması gerekiyomuş. Hemen kurucam düzgün gümüşlerden bir takım. BÜTÜN DOSTLARIM YOLDAŞLARIM ALTIN ÇERÇEVE SAHİBİ OLSUN !!111

West ise gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

gold plat diamond çerçevesi farklı mı bu sezon için ? orda gold veya üstü diyor

Farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulh

VICTORIOUS LISSANDRA MI O ?

Hayır Victorius Elise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senzafiné -- 28 Ağustos 2013; 12:21:13 >
  • West'te support varsa duo girebiliriz silver 1'ım gold olmam lazdım acilinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

İlla ama illa takım oyunu oynamak zorunda mıyım? Yani bir takımım yok benim. Alamıyor muyun bu özellikleri?

Alıyorsun hediyeleri. Sadece ranked takımın olmadığı için onun çevçevesi gelmez.
  • iconlar ne olacak?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.