Şimdi Ara

Sezon 4? pre sezon 4?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sezon 4 ün başında ligler sıfırlanacakmı yani yeniden 10 maç yapıpona göre ligleremi gircez yoksa sezon 3 ün başındaki gibi 1-2 ay normal maçlar yapıp elomuza göremi liglere başlıcaz?

• Artık araştırıp konu açın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırdım bulamadım sana ne?
  • 1 aydır s4 muhabbeti. Yeter ya
  • biliyosan yardımcı olmak istiosan yazarsın bişiler okudun diye illa bişey yazman gerekmioki anlamadım ne probleminiz var
  • bazıları sıfırlancak diyo bazıları farklı bişeler diyor kesin bişey yok ortada
  • Bu gece oyun kapanıcak sabah uyandığında ranked açılmış olur büyük ihtimal atar 10 maçını başlarsın yeni liginde. Heryerde yazıyor bu araştırdım diyorsun bide. Pre season seni beni ilgilendirmiyor profesyonel takımlar için o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin bişey yok işte herkes farklı bişey söylüyo gidin siz araştırın bence biraz sen bilmezsin gerçi ama sezon 3 ün başında pre sezon olmuştu normal maç atıp ondan sonra liglere girmiştik
  • Yeteeer

• SirDennis kullanıcısına yanıt
    Lig sistemi sezon 3ün ortalarına doğru geldiği için öyle yerleştirildin, ayrıca arkadaşların dediği gibi sıktınız artık saat başı aynı konular açmaktan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDennis

kesin bişey yok işte herkes farklı bişey söylüyo gidin siz araştırın bence biraz sen bilmezsin gerçi ama sezon 3 ün başında pre sezon olmuştu normal maç atıp ondan sonra liglere girmiştik

Saatler gece yarısını gösterip, 12 Kasım gecesini 13 Kasım’a bağladığında dereceli sıralar kapatılacak ve ödülleri dağıtmaya başlayacağız. Önümüzdeki haftanın sonuna kadar bütün ödüller doğrudan hesabınıza eklenmiş olacak. Dereceli sıralar yaklaşık 12 saat kadar kapalı kaldıktan sonra, beraberinde bir takım güncellemeler ile sezon öncesi dönem için yeniden çevrimiçi olacak.
  • 1 gün bekleyip görecez neden bu kadar sıkıntı ettiniz kendinize ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDennis

araştırdım bulamadım sana ne?

Gir Google a yaz o zaman burada atar yapma millete açılan 10 konunun 11 i s4 ile alakalı hazırcı olmayın bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.