Şimdi Ara

Prison Break- 1 & 2 Sezon Saçmalıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu var ama ben daha 1 sezon 11-12 bölümde olduğum diğer konuda çok sonraki konularda mesajlar var. Filmin tadı kaçmasın diye fazla dalamıyorum diye buraya açtım.

(****bu arada arkadaşlar yeni başlayanlarda burayı okumasın. Ayrıntılı saçma bulduğum şeyler yazacam. Sonra dizinin tadı yeni izleyenler için kaçmasın)

Şimdi bir bölümde gardiyanların durdukları yerde yangın çıkartıyorlardı. Sonra orada kazı yapıyorlardı. Kazdıkları yere de gardiyanlarıon resmi olan tabelayı koydular.

E gardiyanlar özellikle kaptan denilen baş gardiyan sormuyor mu bu tabela nerde? O kadar önemli olan.

Bir de ilk sezonda tuvalet kapağını açarken bir yerde bayağı güpegündüz açtılat. Hiç karşıdan kimse görmüyor mu yahuu?

Adrenalin olarak iyi ama bana sadece bass davulla sürekli poh pohlanan bir yapım gibi geldi.

Ha yine güzel ama bazı şeyler sırıtıyor.

Bak aklıma geldi. Çocuk kaçarken cebinden bunu buluyorlardı. Avukat kadın da mesaj olarak telefon dinleniyor oraya değil buraya gel diye mesaj yazdı.

Kardeşim telefonu dinleyip yer tespiti yapacak teknolojin var da yazdığı mesajı görebilecek teknolojin yok mu?

Preson breakçılar bu gibi konuları ve cevaplarınızı bekliyorum. Bak lostçular (ki bende biraz lostçuyum) mesaj sayısı ve konu sayısı olarak hava atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 26 Ocak 2008; 21:46:35 >

• tam hatırlamıyorum ama mesajı dinleme olayından biraz zaman geçince atıyor yani elemanlar araba ile uzaklaştıkan sonra mesaj ayıtor
    diğer hata dediğin şeylerden bişey anlamadım.ben izlerken hiç bir hata gözüme çarpmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer___

tam hatırlamıyorum ama mesajı dinleme olayından biraz zaman geçince atıyor yani elemanlar araba ile uzaklaştıkan sonra mesaj ayıtor
    diğer hata dediğin şeylerden bişey anlamadım.ben izlerken hiç bir hata gözüme çarpmamıştı
    tamam hocam önce ya da sonra . Sürekli dinleme halindesin. Hatta hatırlarsan otobüsden inince hazır kıta arabada bekliyorlardı. Önce ya da sonra yani ne olacak.

Hani kaçma girişimlerinde bahçe de bir yer vardı. İşte yerlere şehir isimleri falan diyordu. Los angeles, new york falan diyordu. Arada bir yer vardı. Gardiyanların kaldığı. Orada kedisi olan adama yangın çıkartıp temizlemye gittiler. Yer kazarken o kaptan denilen başgardiyan bizim kahramanın hücre arkadaşına bak bu tabelayı görüyormusun. Boşuna orda resmim asılmıyor demişti.

Daha sonra o da o tabelayı çukuru kapatmak için yere koymuşlardı. E gardiyan sormuyoır mu nerde bu tabela. Adamların resmi var orada. Resimlerde önemli o mekanda.

Ama daha sonra adam hiç nerde len bu tabela demedi. yaniii.

• quote:

Orijinalden alıntı: rechal

tamam hocam önce ya da sonra . Sürekli dinleme halindesin. Hatta hatırlarsan otobüsden inince hazır kıta arabada bekliyorlardı. Önce ya da sonra yani ne olacak.

Hani kaçma girişimlerinde bahçe de bir yer vardı. İşte yerlere şehir isimleri falan diyordu. Los angeles, new york falan diyordu. Arada bir yer vardı. Gardiyanların kaldığı. Orada kedisi olan adama yangın çıkartıp temizlemye gittiler. Yer kazarken o kaptan denilen başgardiyan bizim kahramanın hücre arkadaşına bak bu tabelayı görüyormusun. Boşuna orda resmim asılmıyor demişti.

Daha sonra o da o tabelayı çukuru kapatmak için yere koymuşlardı. E gardiyan sormuyoır mu nerde bu tabela. Adamların resmi var orada. Resimlerde önemli o mekanda.

Ama daha sonra adam hiç nerde len bu tabela demedi. yaniii.

Alıntıları Göster
    al işte 11. bölümü izledim.

adam gitmiş stripzci kızla evlenmiş. yahuu herşeyi hesap ediyorsun da göçmen bürosuyla sorunu olan kızımı buldun.

Artı sen hapishaneye altın saat nasıl sokarsın. madem onla düzenek kuracaksın. Sıradan bir şey olsun da çalınma ve kaybolma ihtimali olmasın.

Bence kızın stripzci olması,yüzbaşı gardiyanın onu bulması ve de saati tekrar geri almak için numaralar yapması bunlar hep konu olsun, heyacan olsun türünden.

• quote:

al işte 11. bölümü izledim.

adam gitmiş stripzci kızla evlenmiş. yahuu herşeyi hesap ediyorsun da göçmen bürosuyla sorunu olan kızımı buldun.

Artı sen hapishaneye altın saat nasıl sokarsın. madem onla düzenek kuracaksın. Sıradan bir şey olsun da çalınma ve kaybolma ihtimali olmasın.

Bence kızın stripzci olması,yüzbaşı gardiyanın onu bulması ve de saati tekrar geri almak için numaralar yapması bunlar hep konu olsun, heyacan olsun türünden.

Alıntıları Göster
    Begenmiyorsan izlemezsin. O striptizci kizla evlenmesinin sebebi ona yardim etmek istemesi.O tuvaleti acarlarken kapi da perde asili oldugundan kar$idan gozukmuyor.Gardiyanlarin oturdugu yeri patlattiklarin da belki de gardiyanlar o fotoraflarin oldugu tabelayi yandi bitti sanmi$lardir.Boyle ufak tefek $eylere takilicaksan hic izleme daha iyi.Daha bir suru $ey bulursun boyle izledikten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Begenmiyorsan izlemezsin. O striptizci kizla evlenmesinin sebebi ona yardim etmek istemesi.O tuvaleti acarlarken kapi da perde asili oldugundan kar$idan gozukmuyor.Gardiyanlarin oturdugu yeri patlattiklarin da belki de gardiyanlar o fotoraflarin oldugu tabelayi yandi bitti sanmi$lardir.Boyle ufak tefek $eylere takilicaksan hic izleme daha iyi.Daha bir suru $ey bulursun boyle izledikten sonra.

Alıntıları Göster
    FOREVER LOST
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

FOREVER LOST

Alıntıları Göster
    Bu lost -prison break çekişmesinden maddi kazanç falan mı sağlıyorsunuz anlamadım gitti.iki dizide oldukça kaliteli izlenmesi gereken diziler.Her işin b.kunu çıkarıyoruz.Amd-intel,nvidia-ati her yerde fanatiklik ben bu aralar sopranosu izliyorum zaten lisedeyken cine 5 şifresiz verirdi arasıra dikkatimi çekmişti .Heyecan yok belki ama rahat rahat dizi izliyorsun süper bir şey.Zaten aldıığı ödüller kalitesini tartışmaya bile açmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

FOREVER LOST

Alıntıları Göster
    En azından çekim hataları yok...İzlerken kameramanlar,gemiler ve ya ata uzanan eller çıkmıyor...İlla söyleteceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

En azından çekim hataları yok...İzlerken kameramanlar,gemiler ve ya ata uzanan eller çıkmıyor...İlla söyleteceksin...

Alıntıları Göster
    Lost'ta PB'De şişirme.Özellikle ikisinin de 3. sezonları berbat.Serinin hatrına izleniyor

• quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

Bak lostçular (ki bende biraz lostçuyum) mesaj sayısı ve konu sayısı olarak hava atıyorlar.

kim kime hava atıyor bkz PRİSON BREAK TOPİĞİhttp://forum.donanimhaber.com/m_14211828/tm.htm 2857 CEVAP
    bkz LOST TOPİĞİhttp://forum.donanimhaber.com/m_6113700/tm.htm 1704 CEVAP

AYRICA yiğit e katılıyorum beğenmezsen izlemezsin sen bunlarını söleyeceğine prison break in nekadar ustaca yazılmış bir senaryosu olduğundan bahset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 17 Ocak 2008; 2:07:21 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maqician

hımm hangi bolumlerde bu yaw..merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqshuqa

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Emofel

quote:

Valla tam bölüm veremicem ama...

İkisi Michael,Jin,Walt ve Sawyer botla ayrılırken hatta Vincent koşuyor denize dogru o ara sağda görünüyordu...Diğeri de Kate ve Sawyer ambardan çıkıp sohbet ediyorlar ve Kate atı farkedip "Sende görüyor musun" diye soruyordu...O arada atın ağzına doğru eldivenli bir el uzanıyor...Daha Jack'in gazete olayı var...Bu uzar gider...:P

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emofel

quote:

Valla tam bölüm veremicem ama...

İkisi Michael,Jin,Walt ve Sawyer botla ayrılırken hatta Vincent koşuyor denize dogru o ara sağda görünüyordu...Diğeri de Kate ve Sawyer ambardan çıkıp sohbet ediyorlar ve Kate atı farkedip "Sende görüyor musun" diye soruyordu...O arada atın ağzına doğru eldivenli bir el uzanıyor...Daha Jack'in gazete olayı var...Bu uzar gider...:P

Alıntıları Göster
    evet lostta bazı kamera çekim hataları vardı. ilk sezonda gökyüzünde uçak olduğu tahmin edilen bir cisim, birisinde sahilde kameranın ayakları gözükmesi. Ama onun içinde milim milim incelemeniz lazım. Yani kabak gibi sırıtan şeyler değil galiba.

Yiğit kardeş. abazanlığın tuttu herhalde. Bizler eleştri yapacağız ki izleyeceklerimiz daha kaliteli olsun.

• quote:

evet lostta bazı kamera çekim hataları vardı. ilk sezonda gökyüzünde uçak olduğu tahmin edilen bir cisim, birisinde sahilde kameranın ayakları gözükmesi. Ama onun içinde milim milim incelemeniz lazım. Yani kabak gibi sırıtan şeyler değil galiba.

Yiğit kardeş. abazanlığın tuttu herhalde. Bizler eleştri yapacağız ki izleyeceklerimiz daha kaliteli olsun.

Alıntıları Göster
    PRİSON BREAK KADAR GÜZEL DİZİ YOK HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN İYİ DİZİ

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

PRİSON BREAK KADAR GÜZEL DİZİ YOK HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN İYİ DİZİ

Alıntıları Göster
    hocam öncelikle şunu öyleyeyim adrenalin yönünden çok iyi, hele bazı bölümleri var ki hamen elinizde dvd full varsa bi,r sonraki günü beklemeden hemen sonraki bölümü açıyorsunuz.

Ama madem güzel bir yapım ortaya koyuyorsunuz, bunda saçma geen bir şey varsa belirtelim adamlar seyirci daha kaliteli iyi kurgulanmış yapımlar istiyor desin.

Mesala ben dün 11 bölümü heyacanla izledim. Ama bölüm bittikten sonra düşündüm. La oğlum madem saatle düzenek kuracaksın. Ne diye altın saat alıp planı riske atıyorsun. Hayır niye altın. Orda elektronik düzenekle altının ne alakası var. saatin mekaniği rol oynamıyor mu?

Yani film sürekleyici ona laf yok.

• quote:

hocam öncelikle şunu öyleyeyim adrenalin yönünden çok iyi, hele bazı bölümleri var ki hamen elinizde dvd full varsa bi,r sonraki günü beklemeden hemen sonraki bölümü açıyorsunuz.

Ama madem güzel bir yapım ortaya koyuyorsunuz, bunda saçma geen bir şey varsa belirtelim adamlar seyirci daha kaliteli iyi kurgulanmış yapımlar istiyor desin.

Mesala ben dün 11 bölümü heyacanla izledim. Ama bölüm bittikten sonra düşündüm. La oğlum madem saatle düzenek kuracaksın. Ne diye altın saat alıp planı riske atıyorsun. Hayır niye altın. Orda elektronik düzenekle altının ne alakası var. saatin mekaniği rol oynamıyor mu?

Alıntıları Göster
    Oturup kasarsan her yapımda bunun gibi hatalar bulabilirsin,prison break'e özel bir durum değil.Aslında konunun sürükleyiciliğine bakarsan çok fazla fark edilmemiş olmaları iyi bile diyebilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşım demişsin ki kabak tadı vermiyor Lost çekim hataları...Ama Prison Break te olan bu saat olayı sana saçma geliyor...Bunlar hepsi bir sonuca bağlı o yüzden önce otur tamamını izle derim...Belli ki izlememişsin tamamını...

• quote:

quote:

Arkadaşım demişsin ki kabak tadı vermiyor Lost çekim hataları...Ama Prison Break te olan bu saat olayı sana saçma geliyor...Bunlar hepsi bir sonuca bağlı o yüzden önce otur tamamını izle derim...Belli ki izlememişsin tamamını...

Alıntıları Göster
    hocam bu saçmalıkları bulunca başın göğe mi eriyor?yani ben zekiyim ben cool'um ayakları mı çekiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

hocam bu saçmalıkları bulunca başın göğe mi eriyor?yani ben zekiyim ben cool'um ayakları mı çekiyorsun?

Alıntıları Göster
    Kardeşim zaten film icabı denmesinin sebebide bu. Zaten bu tip heyecan aksiyon olmasa klasik bir hapishaneden kaçma dizisi olurdu ''O Şimdi Mahkum'' filmi gibi onu mu istiyorsun? Şu anda Dünya çapında iki dizi var biri Lost öteki Prison Break. Bunu göz önünde bulundurarak değerlendir. Tabii ki saçma yönleri olabilir ama lostta veya başka bir dizide bu yok mu? Düzinelerce var. O yüzden kaliteli bir yapım olmasına dikkat etmende fayda var derim. Allah nasip ederde yönetmen olursan inşallah bunları katlayacak bir dizi yaparsın bizde açık ağızla izleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Kardeşim zaten film icabı denmesinin sebebide bu. Zaten bu tip heyecan aksiyon olmasa klasik bir hapishaneden kaçma dizisi olurdu ''O Şimdi Mahkum'' filmi gibi onu mu istiyorsun? Şu anda Dünya çapında iki dizi var biri Lost öteki Prison Break. Bunu göz önünde bulundurarak değerlendir. Tabii ki saçma yönleri olabilir ama lostta veya başka bir dizide bu yok mu? Düzinelerce var. O yüzden kaliteli bir yapım olmasına dikkat etmende fayda var derim. Allah nasip ederde yönetmen olursan inşallah bunları katlayacak bir dizi yaparsın bizde açık ağızla izleriz.

Alıntıları Göster
    bunları bulman saçma zaten

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.