Şimdi Ara

Pokémon 1-8. Sezon Online İzleyin! [Bütün Sezonlar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilenler olabilir, bilmeyenler de. Ben bu siteyi yeni buldum, bulmamla da çok mutlu oldum

Pokémon Indigo League'den Pokémon Diamond And Pearl: Galactic Battles'a kadar 8 sezon'un bütün bölümleri mevcut. İlk sezonlarda Türkçe altyazı olabilir fakat maalesehef son sezonlarda mevcut değil.

Buradan siteye girebilirsiniz. Sağ taraftan sezon seçin. Yeni açılacak sayfada bölümler gelecek. İstediğiniz bölümü seçin ve izleyin. Eğer altyazı mevcut ise izlemeye başlamadan önce küçük bir pencerede açılıyor ve mevcut dillerdeki altyazıları gösteriyor. Altyazıyı seçtikten sonra izlemeye başlıyorsunuz. Altyazı yoksa zaten direk başlıyor.

Ayrıca sadece Pokémon değil birbirinden farklı yüzlerce çeşit anime de var. Buradan sitenin anasayfasına gidebilir, sağ taraftan istediğiniz animeyi seçip izleyebilirsiniz.

İyi seyirler...

• Çok çok çok iyi paylaşım, teşekkürler.
    Böyle paylaşımlar artsın ki DH Pokemon Bölümü gelişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih S.A -- 4 Nisan 2010; 14:02:30 >
  • Paylaşıma Laf Yok Eline Sağlıkda Bölümlerle İgili Konu Çok Ama Yinede Eline Sağlık
  • Sağolasın
  • saolasn
  • tesekkürler
  • 1 senelik konu hort yapan insan halâ varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bir Link verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berqomon

Beyler bir Link verir misiniz

http://www.animefreak.tv/watch/pokemon-english-dubbed-online-free
  • 7. sezon lazımm tamamı
  • saol
  • Best wishes bölümlerini bana dvd + kargo gönderebilecek var mı?

En son Best Wishes a kadar izlemiştim. Şu an 3g üzerinden nete bağlandığımdan sürekli indirme yapamam belki fakat indirebileceğim site varsa pm de atabilirsiniz.

Not: Kargo + Dvd = Ücreti karşılanacaktır. İzmir de görüşebilecek kişiler varsa yüz yüze de alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.