Şimdi Ara

Prison Break- 1 & 2 Sezon Saçmalıklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yazdıklarından mesajı görememe olayı dışındakiler rahatlıkla gözardı edilebilir küçük şeyler..Mesajı dinleyememeleri hakkında da kesin bir şey söyleyemeyiz belki de gerçekte de böyledir sonuçta hiçbirimiz kesin olarak bilmiyoruz.Ama bazı hatalar var tabii ki her dizide olduğu gibi..

Benim Prison Break'te gördüğüm en büyük hata(senaryo hatası mı yoksa çekim hatası mı artık orasını bilmiyorum),isyan çıkan bölümlerden birinde Abruzzi'nin daha sonradan kırık ampulü gözüne soktuğu adamın Scofield'ın hücresinde olduğu ve deliği kesinlikle gördüğü halde ne onlarla kaçmak istemesi ne de Abruzzi gözüne ampul soktuktan sonra kimseye orda delik olduğunu söylememesiydi.Bence bu ilk sezonda gördüğüm en büyük hataydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Bence yazdıklarından mesajı görememe olayı dışındakiler rahatlıkla gözardı edilebilir küçük şeyler..Mesajı dinleyememeleri hakkında da kesin bir şey söyleyemeyiz belki de gerçekte de böyledir sonuçta hiçbirimiz kesin olarak bilmiyoruz.Ama bazı hatalar var tabii ki her dizide olduğu gibi..

Benim Prison Break'te gördüğüm en büyük hata(senaryo hatası mı yoksa çekim hatası mı artık orasını bilmiyorum),isyan çıkan bölümlerden birinde Abruzzi'nin daha sonradan kırık ampulü gözüne soktuğu adamın Scofield'ın hücresinde olduğu ve deliği kesinlikle gördüğü halde ne onlarla kaçmak istemesi ne de Abruzzi gözüne ampul soktuktan sonra kimseye orda delik olduğunu söylememesiydi.Bence bu ilk sezonda gördüğüm en büyük hataydı..

Eyvallah hocam. Mesaj olayı hem sırıttığı için hem de Son ültimatomu izledin mi bilmiyorum, orada teknoloji ile hem konuşmaları hem de yazışmaları görüyordu. Dediğim gibi o teknolojiye sahipsen yazılı mesajı es geçmek tuhaf.

İkinci dediğini ben hatırlamadım yaww. Alla alla. Bak santuz o kadar da zeki değil mişim

Arkadaşlar değil filmlerde gündelik hayatta bile nice saçmalıklar oluyorsa filmlerde de olması yanlış olmaz. Ama izleyici olarak yapıcı eleştrel yaklaşırsak yapımcılar lost gibi, prison gibi hatta daha güzel yapımlar ortaya koyar. Ondan sonra demeyiz lost gibi bir yapım yapılmadı yapılamaz

Bu arada 12. bölümü izledim, güzeldi.

Gerçi hapishane gibi bir ortamda gardiyanın saatini alan adama neler yapmazlar ama filmde gardiyan başgardiyana çocukça şikayet ediyordu Tamam , tamam abartmayayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

Arkadaşlar konu var ama ben daha 1 sezon 11-12 bölümde olduğum diğer konuda çok sonraki konularda mesajlar var. Filmin tadı kaçmasın diye fazla dalamıyorum diye buraya açtım.

(****bu arada arkadaşlar yeni başlayanlarda burayı okumasın. Ayrıntılı saçma bulduğum şeyler yazacam. Sonra dizinin tadı yeni izleyenler için kaçmasın)

Şimdi bir bölümde gardiyanların durdukları yerde yangın çıkartıyorlardı. Sonra orada kazı yapıyorlardı. Kazdıkları yere de gardiyanlarıon resmi olan tabelayı koydular.

E gardiyanlar özellikle kaptan denilen baş gardiyan sormuyor mu bu tabela nerde? O kadar önemli olan.

Bir de ilk sezonda tuvalet kapağını açarken bir yerde bayağı güpegündüz açtılat. Hiç karşıdan kimse görmüyor mu yahuu?

Adrenalin olarak iyi ama bana sadece bass davulla sürekli poh pohlanan bir yapım gibi geldi.

Ha yine güzel ama bazı şeyler sırıtıyor.

Bak aklıma geldi. Çocuk kaçarken cebinden bunu buluyorlardı. Avukat kadın da mesaj olarak telefon dinleniyor oraya değil buraya gel diye mesaj yazdı.

Kardeşim telefonu dinleyip yer tespiti yapacak teknolojin var da yazdığı mesajı görebilecek teknolojin yok mu?

Preson breakçılar bu gibi konuları ve cevaplarınızı bekliyorum. Bak lostçular (ki bende biraz lostçuyum) mesaj sayısı ve konu sayısı olarak hava atıyorlar.

Sanıyorum diziyi yemek falan yerken izlemişsin. Yazdıklarına biraz açıklama getireyimde bu kadar kötümser olma bari .
    Kazı yaparlarken gardiyanlar bunları kontrol dışında zaten uğramıyorlardı daha da önemlisi düzenleme esnasında birçok eşyayı kaldırabilirler, açıkçası o resmin olmamasını o ortamda farketmemeleri farketmelerinden daha mantıklı.
    Klozet kapağı açıldığında çarşafla önünü örtmüşlerdi diye hatırlıyorum yanılmıyorsam
    Teknoloji olayına ise bence hiç girme o zaman bu tarzda film yapma şansları kalmaz. Devlet düşmanı filmini izlediysen adamlar amerika üzerinde herkesi havadan uydu üzerinden izleyebiliyorlar. Hatta öyle detaya giriyorlarki ağız hareketlerinden ne konuştuğuna kadar biliyorlar. DD filminde adam ağzı görünmesin diye kafasını kaldırmadan konuşuyordu. Anlayacağın işlerine geldiği kadar teknoloji uyguluyorlar yoksa fazla gelir .

En nihayetinde bu bir aksiyon dizisi fazla detaya takılmak gereksiz bence.

• Saçmalamışsın. Bu gözle izlersen kusursuz ne film vardır ne dizi , zevk almaya çalışmalısın, zaten var olan hatalar öyle aman aman şeyler değil yani kimse izlerken bir an durup düşünmez. bu kadar takılacaksa otur kendi filmini çevir bunlaarı izleyerek boşa vakit harcama
  • Film izlerken bu mantıkla yaklaşırsan zevk alamazsın zaten hiçbirşeyden. İzlerken, heyecanı tatmak için yeteri kadar az sorgulamak lazım, ben 2. sezonun 12. bölümünü az önce izledim daha bol bol saçma diyeceğin şey çıkacaktır karşına heralde, böyle düşünüyorsan bence izleme.
    Lost'tan daha çok beğendim açıkçası ben, 3. sezonu bitirmeme birkaç bölüm vardı ara vermiştim 4. sezon başlasın diye, ama geçmişe çok götürüyordu 3. sezon yeteri kadar sıkmıştı, prison bana ilaç oldu. Çok uyuz bir yerde bitti mesela bölüm, huzurumu da kaçırdı uyuz oldum ama neyse yatayım artık
  • Sen gel bir de Türk dizilerin izle..Saçmalıklarla dolu.
  • bende sacmalık deyince bişey var sandım.sacmalık dediklerin fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler
  • 15. bölümde bu gardiyan elbisesi giymişti hani. Deliler koğuşunu bakıyordu. Sonra dönerken buhar kazanların olduğu yere girdi.

sonra içeri gardiyan girdi. yaa tam gözünün önünde adamı görmedi yahuu. Az biraz solunda. iki üç kere tekrar izledim aynen öyle.

16 bölümü izledim son olarak. Adamların hapse düşüş hikayelerinin anlatıldığı. Güzel bölüm olmuş valla.

forever adrenalin, forever prision
  • 2 sezon 2 bölümü bitirdim. Aklıma takılanları yazıyorum.

1 sezonun son bölümünde revirin demirlerini yangın borusunu ile asansöre bağlayarak söktüler. madem bu ses yapmıyor, revirin kapısını niye bu şekilde sökmediler.

2 sezonda oğlunu kurtarmaya mahkeme salonuna gidince oha dedim yani. Şimdi fbı ajanıyla mücadele edip çocuğu alamadılar. E sen giriş kattasın. o apartman nerden baksan 4-5 kat. yukarı hangi hızla çıktın. aşağıya ne zaman indin. adam aşağıda yakalayın diye emir yağdırıyor. Sonra bizimkilerin peşinden 2 tane adam koşuyor. Öyle kritik bir yerde iki adam.

Filmi soluksuz izliyorum, acayip sürükleyici de şöyle biraz düşününce garip galiyor yaw
  • Sen bunlara saçmalık diyorsan hiç bir şey izleme. Kavak yelleri, yaprak dökümü felan izle.
  • quote:

Yiğit kardeş. abazanlığın tuttu herhalde. Bizler eleştri yapacağız ki izleyeceklerimiz daha kaliteli olsun.

Profiline gore yasin 31. Bu konu ile abazanligi nerden bagladin anlayamadim. Sen elestri yapmiyorsun ki tutup sacma sapan seylere kafani takiyorsun. Diziyi zevk almak icin izlersin boyle seylere kafa takmak icin degil. O senin buyuttugun hatalardan Turk dizilerinde her bolum 10larca oluyor. Senin yaptiklarin elestri olsa bile Prison Breaki yapanlarin senin elestirilerinden etkileneceklerini sanmiyorum.
  • bencede bunlara şaçmalık diyosan git kurtlar vadisini izle o çok gerçekçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

bencede bunlara şaçmalık diyosan git kurtlar vadisini izle o çok gerçekçi

• quote:

Filmi soluksuz izliyorum, acayip sürükleyici de şöyle biraz düşününce garip galiyor yaw

sen bu kadar ince düşünüp bi de bu diziden tat mı alıyorsun?bence senin için sürükleyicliği "nerede saçmalık bulurumda hava atarım"'da bu açıdan her bölümü büyük bi heyecanla izliyorsundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

sen bu kadar ince düşünüp bi de bu diziden tat mı alıyorsun?bence senin için sürükleyicliği "nerede saçmalık bulurumda hava atarım"'da bu açıdan her bölümü büyük bi heyecanla izliyorsundur

Sanctus kardeş

Beni bir sen anladın

sen de yanlış anladın

Bak aklıma bir şey geldi. 2 sezonun başında güzelim avukat kızı alnından ve kalbinden vurarark öldürdüler. Yahu kardeşim adamlar kaçmışlar. Avukat kızı koz olarak kullansana.

Sen zaten istediğin zaman adamın öz karısını ve eski karınının yeni kocasını öldürebiliyorsun. Al güzel ceylan gözlü avukatı. Yem yap değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 26 Ocak 2008; 21:45:32 >

• Bakın 2 sezonda bir şey dikkatimi çekti.

Bu kovulan baş gardiyan ile michalin stripzci arkadaşı birbirlerini kafalamaya çalışıyordu. İçerde Michael ile abisi bağlıydılar.

Bu kız tam gardiyanın silahın alacakken gardiyan o kadar aptalmıyım dedi ve kızı geri götürüp bağladı. Tam bir iki adım attı atmadı belindeki bıçağın olmadığını farketti.

Michaelin abisi de o bıçakla gardiyana arkadan boğazına sarıldı. Yaa kardeşim bağlı kızcağız sen ne zaman bıçağı verdin. öbürü ne zaman kestin bağını kalktın ayağa?

Ya takıldım yaa ben: bu böyle gider.

Ama 2 sezonun galiba 5 bölümündeyim. Hani orta yaşlı sarışın hatunun evinde kazı yapıyorlar. Heyacan olarak maşaallah maksimum gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rechal -- 28 Ocak 2008; 15:20:46 >
  • hapishanede kaçtıktan sonra uçak yerine gittiler ordan koşarak kaçtılar ya arabalı polislerden gülmekten ölcektim

ama yinede hakkını yemiyelim güzel bi dizi...senaryosu fln çok hoş...

(bu arada şuan tam 6-7 dizi izliyorum yani devam etmekye olan )
  • Yok yok bu sefer pes yani dedim.

Adamlar milyon dolar para almak için o kadar kazı yapıyorlar. Sonra bizim oğlancı hepsi kafalayıp gözleri önünde paraları ikinci çantaya koyacak, diğer çantaya dergileri. Kimse de çakmayacak.

Bence o kadar zeka dolu işlerden sonra bizim elemanlara haksızlık yapıldı
  • bizim elemanlar kim şincik
  • quote:

Orjinalden alıntı: rechal

Yok yok bu sefer pes yani dedim.

Adamlar milyon dolar para almak için o kadar kazı yapıyorlar. Sonra bizim oğlancı hepsi kafalayıp gözleri önünde paraları ikinci çantaya koyacak, diğer çantaya dergileri. Kimse de çakmayacak.

Bence o kadar zeka dolu işlerden sonra bizim elemanlara haksızlık yapıldı

Demek ki tek kurnaz Scolfield değilmiş dimi ama.

Forever T-Bag.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.