Şimdi Ara

Prison Break- 1 & 2 Sezon Saçmalıklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: altug92

bizim elemanlar kim şincik

Hocam başta michael

e diğerleri az mı anasının kuzusu.

T-bag mıdır nedir, oğlancı **ne , sevemedim zaten bunu
  • striptizci ile evleniebilir ve bu kişinin gömne bürosu ile sorunu olabilir ne varki bunda
    adam bunu düşünememiştir bir ton şey hazırlamış elbet hataları olacak
    veya daha sonra göçmen bürosu ile sorunu olmuştur
    harddiski denize atıyordu galiba ve ajan içindekileri buluyordu
    onu imha atmesi gerekirdi
    bu da insan hatası olacak tabi
    yoksa hatasız olsa bir günde meksikada olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rechal

Yok yok bu sefer pes yani dedim.

Adamlar milyon dolar para almak için o kadar kazı yapıyorlar. Sonra bizim oğlancı hepsi kafalayıp gözleri önünde paraları ikinci çantaya koyacak, diğer çantaya dergileri. Kimse de çakmayacak.

Bence o kadar zeka dolu işlerden sonra bizim elemanlara haksızlık yapıldı

rechal gereksiz yere heyecan yaptığının farkındamısın...PB e saçma diyorsan Lost külliyen saçma demektir..heleki heroes ve smallville sana kalırsa deli saçması olur...rahat ol bunlar dizi yaw...eğlenmek için izliyoruz...zaman geçiriyoruz...bu kadar takmana hiç gerek yok...böyle kasılarak izlersen hiçbir zevk alamazsın diziden...sinir olarak izlersin..

• Lord Hocam

Aslında ben bu dizileri İngilizce telaffuzum için izlemeye başladım, yani salt eğlence olsun diye değil.

Prison brak dizi adrenalin olarak, hareketli olarak harika bir dizi. Yani ben şu an 2 sezonun 10 galiba, evet 10 bölümündeyim, bir kere , sıkıldığımı hatırlamıyorum, hatta bazı bölümler soluksuz izlediğim oluyor.

Ama gel gelelim hocam bazı şeyler sırıtıyor yaaa.

Yoksa dizi harika bri dizi.

Losta gelince 3 sezon bitirdik, neyin ne olduğu adam akıllı netleşmedi ki saçmalık bulalım. vardır elbette de bulmaca çözmekten başka iş yok onda da
  • Beğenmeyen izlemez bu kadar basit
  • rechal

şimdi mesela aynı olayı KV si için yapıyorlar...her bölümden sonra şu nasıl olur bu nasıl olur şu saçma bu saçma gibi tepkiler geliyor..birsürü mantık hatası söylüyor arkadaşlar v.s v.s... Ben o yorumları gülerek okuyorum...

Şimdi bikere bu diziler her ne kadar gerçek hayatta geçiyor gibi görünsede asla öyle değil... Gerçek hayatla dizideki olayları kıyaslarsak dizilerin tamamı saçma olur...

PB in senaryosu gerçekten muazzam bir senaryo.(ilk 2 sezon için konuşuyorum) elbet içinde mantık hataları olucaktır.. ama o mantık hatası beni en fazla 5 saniye rahatsız eder sonra unuturum izlemeye ve zevk almaya devam ederim...gerisi benim için hikaye...hiçbirşeyin kusursuzu varmıdır ki dünya üstünde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rechal

Bakın 2 sezonda bir şey dikkatimi çekti.

Bu kovulan baş gardiyan ile michalin stripzci arkadaşı birbirlerini kafalamaya çalışıyordu. İçerde Michael ile abisi bağlıydılar.

Bu kız tam gardiyanın silahın alacakken gardiyan o kadar aptalmıyım dedi ve kızı geri götürüp bağladı. Tam bir iki adım attı atmadı belindeki bıçağın olmadığını farketti.

Michaelin abisi de o bıçakla gardiyana arkadan boğazına sarıldı. Yaa kardeşim bağlı kızcağız sen ne zaman bıçağı verdin. öbürü ne zaman kestin bağını kalktın ayağa?

Ya takıldım yaa ben: bu böyle gider.

Ama 2 sezonun galiba 5 bölümündeyim. Hani orta yaşlı sarışın hatunun evinde kazı yapıyorlar. Heyacan olarak maşaallah maksimum gidiyor.

heh bak kardeşim bu noktada bende takılmıştım biraz..! o kız ne ara verdi bıçağı yaaaaaa................

• quote:

Orijinalden alıntı: rechal

Arkadaşlar konu var ama ben daha 1 sezon 11-12 bölümde olduğum diğer konuda çok sonraki konularda mesajlar var. Filmin tadı kaçmasın diye fazla dalamıyorum diye buraya açtım.

(****bu arada arkadaşlar yeni başlayanlarda burayı okumasın. Ayrıntılı saçma bulduğum şeyler yazacam. Sonra dizinin tadı yeni izleyenler için kaçmasın)

Şimdi bir bölümde gardiyanların durdukları yerde yangın çıkartıyorlardı. Sonra orada kazı yapıyorlardı. Kazdıkları yere de gardiyanlarıon resmi olan tabelayı koydular.

E gardiyanlar özellikle kaptan denilen baş gardiyan sormuyor mu bu tabela nerde? O kadar önemli olan.

Bir de ilk sezonda tuvalet kapağını açarken bir yerde bayağı güpegündüz açtılat. Hiç karşıdan kimse görmüyor mu yahuu?

Adrenalin olarak iyi ama bana sadece bass davulla sürekli poh pohlanan bir yapım gibi geldi.

Ha yine güzel ama bazı şeyler sırıtıyor.

Bak aklıma geldi. Çocuk kaçarken cebinden bunu buluyorlardı. Avukat kadın da mesaj olarak telefon dinleniyor oraya değil buraya gel diye mesaj yazdı.

Kardeşim telefonu dinleyip yer tespiti yapacak teknolojin var da yazdığı mesajı görebilecek teknolojin yok mu?

Preson breakçılar bu gibi konuları ve cevaplarınızı bekliyorum. Bak lostçular (ki bende biraz lostçuyum) mesaj sayısı ve konu sayısı olarak hava atıyorlar.

Kardesim.iyide orasi yandi o resimler gardiyanlarinkide yandi adamlar.orayi sifirdan yapmak icin girdi haliyle tabelada yandigi icin sormamalari nornal zaten sifirdan yapiyorlar resmi niye sorsunlar ilk sezonlarda 2 sezonda.mantik.kurgu hatalari yoktu ama sonlarda batirdilar. annedi pat yerlerini buldu kamera orda olmasi imkansiz felan kamera olayi felan cikti sonra kolayca sarayi kurtarma..o.kadar.her yerden kacan bi adamin karisini en super sekilde korurlar kolayca.kurtardi ama..ayrica gunduz yerde carsaf vardi bir keresinde sucre diyordu gay felan sanarlar oda imajin mi inemli kacmak mi dedi maykil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 17 Haziran 2015; 23:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir forumda göremedim kimse fark etmedimi yahu 12. Bölümde büyük bir vanayı açıp kanalizasyon sistemini su ile doldurdu tavana çıktı o küçük bölüme açılan koman deliği nasıl görmezsiniz su yükselene kadar sistem su dolar daha sonra su dolu olan yere girerken soyundu yatay bir boru hattından su dolu bölmeye giriyor diziyi burada bırakıyorum

• Taşa sürterek cıvatadan allen yapınca bırakacaktım. Aynı cıvatayı ranzanın köşesinde matkap ucuna dönüştürünce de bırakmadım. Yine aynı cıvatayı manuel el mikserine takıp beton matkabından daha kolay şekilde 20-30 cm betonu deldikten sonra boru parçasıyla iskambil kağıtlarını devirir gibi betonu parçalyınca bıraktım. Hapisane binasını veli göçer yapsa bile o kadar kolay delemezsin o betonu.

• Cd ciden çektirdim avrupa yakası bittikten sonra başlıycam bu akşam .arkadaşlar çağırdı 25 liraya 70 lik rakı almışlar ama ben pek sevmiyom dışarda takılmayı.umarım iyi dizidir birde breaking bad diye dizi çekilecekmiş ona başlarız belki ilerde:))))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.